Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    KK_29.03
    09. Rujan 2019. 18:44

Kod mene isto ništa novo, zabavljam se, treniram, bavim se ovim sitnicama što izrađujem, uopće ne mislim ni na dane ni na mengu

• Marta55
    09. Rujan 2019. 18:45

Pozdrav ekipa!
    Nova sam ovdje pa samo da se predstavim i da pozdravim! 😊 Zasad nemam pitanja ali vjerujem da cu ih imati tonu 😁. Mi cekamo, tj. ne cekamo M za 3 dana. Sretno svima! 

Leli91
    09. Rujan 2019. 19:52

isa522

Polly

11 dana do M koja nadam se neće doći… Kako u miru čekati da dani prođuuu? 😕🤞🏼

Polly ja sam u istoj situaciji, jos 11 dana 😁 mozemo mi to 💪🏻 Drzimo fige za plusice 🤞🏼

I ja brojim još 11 dana....  

Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
    i tamo gdje zelim cu sigurno doc

Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
    2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
    U konzultacijama za drugu bebu
    lelicaa91@gmail.com

Leli91
    09. Rujan 2019. 19:55

malina08

Cure.. long story short, imamo PLUS! :) Danas mi je27dc, temp mi nije pala i nisam mogla izdrzati. Jucer nakon posla svratila u DM po Clearblue i rekla sam da cu ga koristiti ako temp bude ok.
    I eto… sto sad? Sad slijedi dio gdje cu pokusavati ne razmisljati o mogucem pobacaju…
    Inace, od simptoma nemam bas nista, ni sise ni grcevi, jedino jako lose spavam i imala sam smedji iscjedak onako na papiru koji je mogao znaciti svasta.. Ocito je znacio bebito :)
    Muzek i ja keksali smo se na 8dc, 13dc ujutro i 14dc navecer. Ne znam sjecate li se, napisala sam da nikad u odnosu ne dozivljavam orgazam, kako je muz na 13dc odmah zaspao, ja sam se prebacila u boravak i zavrsila posao :D mozda je to bila dobitna kombo. I muz mi vec 2 mjeseca pije FertilUp, nema dijagnozu ali nikad ne znas…ne moze skodit.
    Ovaj mjesec sam izbacila i folnu da pauziram. Mozda je od mora i godisnjeg… A mozda su se jednostavno zvijezde poslozile. Samo ne treba gubiti nadu! Citam vas i dalje :*

Čestitam =) koliko dugo ste pokušavali ako nije tajna? 

Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
    i tamo gdje zelim cu sigurno doc

Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
    2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
    U konzultacijama za drugu bebu
    lelicaa91@gmail.com

Reni
    09. Rujan 2019. 20:42

Malina cestitke ❤️

09. Rujan 2019. 20:43

Imala sam spontani prosle godine u 11.mj, pa negdje smo prestali paziti opet u ozujku ...a bas intenzivno radimo od 5.mj

Kaća
    09. Rujan 2019. 21:37

Ma šalim se breskvice. Malo razbiti ovo odbrojavanje 😁

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Mikixy
    10. Rujan 2019. 07:19

Jutro cure, kako ste? Ja još uvijek curim i čekam svoje lh trakice da stignu... U medjuvremenu pijem vrkutu... Ubrzo ću i na godišnji... Kada sve zbrojim mogao bi ovaj mjesec biti dobitan😂😂😂😂

https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png

Bosco
    10. Rujan 2019. 08:59

Mikixy

Jutro cure, kako ste? Ja još uvijek curim i čekam svoje lh trakice da stignu… U medjuvremenu pijem vrkutu… Ubrzo ću i na godišnji… Kada sve zbrojim mogao bi ovaj mjesec biti dobitan😂😂😂😂

Onda sad samo opušteno na godisnjem i ne sekirat se.

Evo mene bas danas glava ubija, ko će docekat 2 da budem gotova s poslom. Ja jos cekam m, kaze aplikacija nekih 6 dana. 

Raštika
    10. Rujan 2019. 10:03

Malina cestitke!! ❤️❤️ Bas mi je drago. 
    Zavidim vam cure na sexu, ja pauziram jos tri tjedna. Prije par dana sam pocela krvarit, zarastaju rane i hodam stalno s uloscima pa sad samo cekam da se to spni s mengom i da onda i prodje. Imam osjecaj ko da mengu imam mjesec dana. 😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.