Kod mene isto ništa novo, zabavljam se, treniram, bavim se ovim sitnicama što izrađujem, uopće ne mislim ni na dane ni na mengu
Pozdrav ekipa!
Nova sam ovdje pa samo da se predstavim i da pozdravim! 😊 Zasad nemam pitanja ali vjerujem da cu ih imati tonu 😁. Mi cekamo, tj. ne cekamo M za 3 dana. Sretno svima!
11 dana do M koja nadam se neće doći… Kako u miru čekati da dani prođuuu? 😕🤞🏼
Polly ja sam u istoj situaciji, jos 11 dana 😁 mozemo mi to 💪🏻 Drzimo fige za plusice 🤞🏼
I ja brojim još 11 dana....
Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
i tamo gdje zelim cu sigurno doc
Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
U konzultacijama za drugu bebu
lelicaa91@gmail.com
Cure.. long story short, imamo PLUS! :) Danas mi je27dc, temp mi nije pala i nisam mogla izdrzati. Jucer nakon posla svratila u DM po Clearblue i rekla sam da cu ga koristiti ako temp bude ok.
I eto… sto sad? Sad slijedi dio gdje cu pokusavati ne razmisljati o mogucem pobacaju…
Inace, od simptoma nemam bas nista, ni sise ni grcevi, jedino jako lose spavam i imala sam smedji iscjedak onako na papiru koji je mogao znaciti svasta.. Ocito je znacio bebito :)
Muzek i ja keksali smo se na 8dc, 13dc ujutro i 14dc navecer. Ne znam sjecate li se, napisala sam da nikad u odnosu ne dozivljavam orgazam, kako je muz na 13dc odmah zaspao, ja sam se prebacila u boravak i zavrsila posao :D mozda je to bila dobitna kombo. I muz mi vec 2 mjeseca pije FertilUp, nema dijagnozu ali nikad ne znas…ne moze skodit.
Ovaj mjesec sam izbacila i folnu da pauziram. Mozda je od mora i godisnjeg… A mozda su se jednostavno zvijezde poslozile. Samo ne treba gubiti nadu! Citam vas i dalje :*
Čestitam =) koliko dugo ste pokušavali ako nije tajna?
Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
i tamo gdje zelim cu sigurno doc
Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
U konzultacijama za drugu bebu
lelicaa91@gmail.com
Imala sam spontani prosle godine u 11.mj, pa negdje smo prestali paziti opet u ozujku ...a bas intenzivno radimo od 5.mj
Ma šalim se breskvice. Malo razbiti ovo odbrojavanje 😁
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Jutro cure, kako ste? Ja još uvijek curim i čekam svoje lh trakice da stignu... U medjuvremenu pijem vrkutu... Ubrzo ću i na godišnji... Kada sve zbrojim mogao bi ovaj mjesec biti dobitan😂😂😂😂
https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png
Jutro cure, kako ste? Ja još uvijek curim i čekam svoje lh trakice da stignu… U medjuvremenu pijem vrkutu… Ubrzo ću i na godišnji… Kada sve zbrojim mogao bi ovaj mjesec biti dobitan😂😂😂😂
Onda sad samo opušteno na godisnjem i ne sekirat se.
Evo mene bas danas glava ubija, ko će docekat 2 da budem gotova s poslom. Ja jos cekam m, kaze aplikacija nekih 6 dana.
Malina cestitke!! ❤️❤️ Bas mi je drago.
Zavidim vam cure na sexu, ja pauziram jos tri tjedna. Prije par dana sam pocela krvarit, zarastaju rane i hodam stalno s uloscima pa sad samo cekam da se to spni s mengom i da onda i prodje. Imam osjecaj ko da mengu imam mjesec dana. 😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji