malina08,
hvala ti na odgovoru.Ici cu sutra do ljekarne i napraviti test. jedino sto me buni je to sto sam iscitala sve po int. razlozi kasnjenja i svugdje se navodi uz trudnoci da kasni zbog anoulatornog ciklusa.meni je ginekolog potvrdio da je bila ovulacija i zato sam zbunjena. Hvala ti jos jednom :).
mozda si jednostavno trudna i to je to. Imas obecavajuce simptome, ujutro kupi test i rijesit ces se dileme. Sretno ☺️
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Curke, jedno pitanje..
znaci prije tocno tjedan dana pocela sam koristit ovulacijske testove.. lh pik bio je 8.09. Sve smo pokrili naravno 😂 aliii.. mene zanima zasto danas kad sam opet napravila test(nesto me jelo 😂) meni su nonstop prisutne obije crte na testu.. naravno nisu jednake boje.. prosla je O. Ali ja sam uvjek mislila da se ta blijeda crtica pojavljuje dva dana prije O i mozda koji dan poslije.. a ne tako.. malo sam zbunjena
blijeda crtica zna bit tokom cijelog ciklusa, tako da nemoj da te to buni. Bitno je da bude jednaka ili tamnija od kontrolne e onda je to pozitivan test i to je sto se gleda ostalo zanemari ☺️
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Malina cestitam!! ❤️❤️❤️
Di ste zene? Ja upravo dobila novi posao. 🤘🏻🤘🏻🤘🏻
Dva ciklusa su mi prosla bez sexa, prosli mjesec pred mengu sve klasicni simptomi pms-a, sad trebam dobit za dan, dva i nema nigdje ni jednog simptoma. Prvi put da me cice ni ne bole nit su ista vece. Da je bilo sexa vec bi guglala naveliko jesam li trudna 😂😂😂
Cestitam na novom poslu, samo hrabro naprijed. Sad ce ti se polako sve u zivotu posloziti, samo budi pozitivna ko i do sad i sve ce doc na svoje mjesto ☺️
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Hvala Rastika, drago mi je i zbog tebe, eto vidis kako je vrijeme brzo proletilo i sve na kraju dobro proslo :)
Rita, a mozda odem vaditi betu, gin je rekao da nema potrebe a mozda odem, evo ne znam ni sama. Imala sam fije brije "što ako je vanmaterična" .. a s obzirom da imam samo jedan jajnik, nije mi to za igrati se. Vj cu radi dusevng mira ici makar samo betu provjeriti privatno. :)
Saljem vam trudnicke prasine <3
Javljaj nam betu obavezno. Ja sam sigurna da je sve u redu ali znam da bi postupila isto kao i ti, nebi imala mira 😃
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Bebalove Pa mislim da te zajebao da prostiš na izrazu jer to ne smiju raditi da su neznam gdje. Al dobro mnogi si svašta daju za pravo. Kažem ti da nađeš nekog tko radi KBT uz razgovore bi rješila to. Antidepresivi su ako baš ništa drugo ne funkcionira.
Ugl. Ako ne želiš psihologa sjedi s dobrom prijom koja te može slušati izjadaj se kad ti je teško i sama sebi racionaliziraj. Vlasnica si svojih misli, nakon svake loše misli natjeraj se pomisliti nešto dobro. Anksioznost je zapravo stalni i česti osjećaj tjeskobe. A puno ljudi ima anksioznu ličnost pa se s tim uče živjeti. Možeš biti anksiozna a da nije poremećaj tj. Da je privremeno stanje (najčešće nakon jakog stresa ili kada nemamo što raditi naglo nakon puno posla).... Ma gle. Možeš ti to! Priušti si radnje u kojima uživaš i doći će na svoje.
url=https://lilypie.com]
Halloooo curkee....jeste zive....nije zar da vas je petak 13. Prestrasio😁😁😁
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Halloooo curkee….jeste zive….nije zar da vas je petak 13. Prestrasio😁😁😁
he-he-he: ma nijeeee! Eto ja živa, vesela jer krece viekdn danas!
Hahaa..malo se ja salim vidim nema nikoga......😁😁drago mi je da je makar neko vesel......a neka nam vikenda uh...🥰🥰
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Hahaa..malo se ja salim vidim nema nikoga……😁😁drago mi je da je makar neko vesel……a neka nam vikenda uh…🥰🥰
Ma da, malo da odmorimo, opustimo i akcijamo
Hahaa..malo se ja salim vidim nema nikoga……😁😁drago mi je da je makar neko vesel……a neka nam vikenda uh…🥰🥰
Ma da, malo da odmorimo, opustimo i akcijamo
😁😁🥰🥰🥰👍
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Sortiraj odgovore
Najstariji