jelenajelena
Imala sam ja to prije koji mj…vjestica dosla na vrijeme 😏😏 nadam se da je kod tebe simptom trudnoce 😁😁😁❤️
Jao tufnice...i ja bih voljela al jos je rano za nadat se icem...vjeru da mi je dodjelo iz mjeseca u mjeseca se nadat...vec sam ti rekla da odustajem.polako..nemam volje vise☹☹😞
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Tema PSIHOLOG (riječ struke) ja sam socijalna radnica, radim s psiholozima, radim u savjetovalištu itd...
Psiholog i psihijatar nisu isto ni blizu. Psiholog vam ne može i neće prepisat terapiju nikakve tablete pogotovo ne za napadaje panike. Može vam preporučiti odlazak psihijatru ako se zaključi da je nešto kompliciranije od napadaja panike..
Napadaj panike nije ništa drugo nego nerealan strah kada se naše tijelo štiti od nerealne ugroze. Ono što vam psiholog može pomoći je educiranje o paničnim napadajima i naučiti vas tehnikama prevladavanja. Npr. Kognitivno bihevioralna terapija koju provodi psiholog koji ima završenu tu edukaciju može jako pomoći. Savjetujem psihologe ako ne uspjevate sami prevladati. Tablete ne savjetuje. Ako za njih ne postoji medicinska potreba.
Anksioznost sam i sama prošla, uspješno prevladala srećom. Puno čitala o tome i našla okupaciju. Dakle prvi korak naći nešto što će okupirati misli.
Anksioznost može biti bez paničnih napadaja.
Budite svjesni kada napadaj počme on će i završiti, neće trajati dugo, to sebi možete govoriti. Eto kratko o puno opširnoj temi.
url=https://lilypie.com]
pozdrav cure,
vec vas duze vrijeme redovno citam ali se eto jos nisam javila.Vase objave su mi jako puuuno pomogle i dosta sam naucila od vas samo citajuci vase postove. Neznam kog da pitam pa sam se eto odlucila da tu postavim pitanje i nadam se da ce mi bar netko nesto moci pojasniti. Mjesecnice su mi inace dosta redovne u prosjeku dolaze svaka 32-34 dana.Ovaj mjesec mi kasni evo danas 8 dana. S partnerom imam nezasticene odnose ali isto pazimo jer meni je trenutno situacija na poslu takva da mozda jos koji mjesec bolje da pricekamo.. Znaci mjesecnica mi je trebala doci 04.09. kod ginekologa sam bila na pregledu 20.08. i rekao je da sam imala ovulaciju na desnom jajniku jer vidi zuto tijelo.Test jos uvijek nisam pravila, grudi me uzasno bole vec dva tjedna, stomak mi je napuhnut stalno i vec dva dana imam neke cudne grceve u stomaku. Ako nisam trudna dali postoji jos koji razlog kasnjenja a ovulacija je bila?Oprostite na ovako dugackom postu
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Zeno, kupi test i spasi se dilema!:) svi pms simptomi mogu biti identicni kao u trudnoci
malina08,
hvala ti na odgovoru.Ici cu sutra do ljekarne i napraviti test. jedino sto me buni je to sto sam iscitala sve po int. razlozi kasnjenja i svugdje se navodi uz trudnoci da kasni zbog anoulatornog ciklusa.meni je ginekolog potvrdio da je bila ovulacija i zato sam zbunjena. Hvala ti jos jednom :).
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Tema PSIHOLOG (riječ struke) ja sam socijalna radnica, radim s psiholozima, radim u savjetovalištu itd…
Psiholog i psihijatar nisu isto ni blizu. Psiholog vam ne može i neće prepisat terapiju nikakve tablete pogotovo ne za napadaje panike. Može vam preporučiti odlazak psihijatru ako se zaključi da je nešto kompliciranije od napadaja panike..
Napadaj panike nije ništa drugo nego nerealan strah kada se naše tijelo štiti od nerealne ugroze. Ono što vam psiholog može pomoći je educiranje o paničnim napadajima i naučiti vas tehnikama prevladavanja. Npr. Kognitivno bihevioralna terapija koju provodi psiholog koji ima završenu tu edukaciju može jako pomoći. Savjetujem psihologe ako ne uspjevate sami prevladati. Tablete ne savjetuje. Ako za njih ne postoji medicinska potreba.
Anksioznost sam i sama prošla, uspješno prevladala srećom. Puno čitala o tome i našla okupaciju. Dakle prvi korak naći nešto što će okupirati misli.
Budite svjesni kada napadaj počme on će i završiti, neće trajati dugo, to sebi možete govoriti. Eto kratko o puno opširnoj temi.
Evo npr kod nas u Bosni je obrnuto sto se tice PSIHOLOG-PSIHIJATAR
Ja sam prije godinu imala stresnu jakooo situaciju i da sam otisla u bolnicu gdje radi psiholog(na vratima pise velikim slovima PSIHOLOG)ali tu se termini cekaju i po mjesec dana,pa sam tom istom psihologu otisla kuci privatno...I taj isti psiholog me je saslusao,zapisao sve na jedan veliki papir moje simptome i podvukao ispod ANEKSIOZNOST i jos nesto,ne sjecam se bas sve, i prepisao antidepresive koje sam ja uzela jer sam mislila da ce biti na biljnoj bazi ali iz upustva to nije bilo pa nisam ih ni pila..A za psihijatra kod nas je taj koji radi na vecim problemima pacijenata,koji idu na hospitalizaciju tj. za ludnicu(drugacije ne znam kako da se izrazim)...
Cure hvala vam na svemu,i na vasim odgovorima.
Pokusat cu da sama to rijesim prirodnim putem.Danas sam nesto citala po googlu i saznala da caj maticnjak je dobar za napade panike jer smiruje pa cu naci sebi neke zanimacije ...
Divnee ste ❤❤❤❤
Tema PSIHOLOG (riječ struke) ja sam socijalna radnica, radim s psiholozima, radim u savjetovalištu itd…
Ja sam prije godinu imala stresnu jakooo situaciju i da sam otisla u bolnicu gdje radi psiholog(na vratima pise velikim slovima PSIHOLOG)ali tu se termini cekaju i po mjesec dana,pa sam tom istom psihologu otisla kuci privatno…I taj isti psiholog me je saslusao,zapisao sve na jedan veliki papir moje simptome i podvukao ispod ANEKSIOZNOST i jos nesto,ne sjecam se bas sve, i prepisao antidepresive koje sam ja uzela jer sam mislila da ce biti na biljnoj bazi ali iz upustva to nije bilo pa nisam ih ni pila..A za psihijatra kod nas je taj koji radi na vecim problemima pacijenata,koji idu na hospitalizaciju tj. za ludnicu(drugacije ne znam kako da se izrazim)…
Pokusat cu da sama to rijesim prirodnim putem.Danas sam nesto citala po googlu i saznala da caj maticnjak je dobar za napade panike jer smiruje pa cu naci sebi neke zanimacije …
Divnee ste ❤❤❤❤
Maticnjak ti je jako dobar za sve...ja ga imam doma ispred kuce i pijem ga uvjek...preporucujem ti od srca slobodno pij❤❤💋💋
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Ja sam prije godinu imala stresnu jakooo situaciju i da sam otisla u bolnicu gdje radi psiholog(na vratima pise velikim slovima PSIHOLOG)ali tu se termini cekaju i po mjesec dana,pa sam tom istom psihologu otisla kuci privatno…I taj isti psiholog me je saslusao,zapisao sve na jedan veliki papir moje simptome i podvukao ispod ANEKSIOZNOST i jos nesto,ne sjecam se bas sve, i prepisao antidepresive koje sam ja uzela jer sam mislila da ce biti na biljnoj bazi ali iz upustva to nije bilo pa nisam ih ni pila..A za psihijatra kod nas je taj koji radi na vecim problemima pacijenata,koji idu na hospitalizaciju tj. za ludnicu(drugacije ne znam kako da se izrazim)…
Pokusat cu da sama to rijesim prirodnim putem.Danas sam nesto citala po googlu i saznala da caj maticnjak je dobar za napade panike jer smiruje pa cu naci sebi neke zanimacije …
Divnee ste ❤❤❤❤
Maticnjak ti je jako dobar za sve…ja ga imam doma ispred kuce i pijem ga uvjek…preporucujem ti od srca slobodno pij❤❤💋💋
Sorry..i jos da ti preporucim valerijanu i majcinu dusicu.....
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
jelenajelena
Imala sam ja to prije koji mj…vjestica dosla na vrijeme 😏😏 nadam se da je kod tebe simptom trudnoce 😁😁😁❤️
Tufnica..kako si ti??🥰🥰
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Curke, jedno pitanje..
znaci prije tocno tjedan dana pocela sam koristit ovulacijske testove.. lh pik bio je 8.09. Sve smo pokrili naravno 😂 aliii.. mene zanima zasto danas kad sam opet napravila test(nesto me jelo 😂) meni su nonstop prisutne obije crte na testu.. naravno nisu jednake boje.. prosla je O. Ali ja sam uvjek mislila da se ta blijeda crtica pojavljuje dva dana prije O i mozda koji dan poslije.. a ne tako.. malo sam zbunjena
1.12 +
https://lmtm.lilypie.com/7q78p1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji