Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bosco
    11. Rujan 2019. 08:12

Drzim fige svima! Puno plusica u zadnje vrijeme na puno tema, tako da ocekujem i tu!😉

Ja na 35 danu ciklusa, jos nekih 5 dana, a tak sam bolesna da ce menga bit slag na torti. Uzas. 

jelenajelena
    11. Rujan 2019. 08:15

tufnica1602

Hallo svima, evo i mi se javljamo s mora, gustamo svaki dan, sada uz kavicu malo da vidim sta ima kod vas. Citam vas..
    Rastika dakle zarastaju ranice, super da prodje i to. ❤️
    Ja evo vise ne mislim o plodnim danima ni o brojanju icega..jednostavno neka bude sta ce biti.
    Cure sretno u odbrojavanju dana. 💕😍

Bok tufnice...vjeruj da sam skoro i ja pocela polako da nemislim.ni o cem.....jesi se ti meni odmorila fino.....😉😉😊

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

tufnica1602
    11. Rujan 2019. 10:45

Hej jelena, kako si? Super da si pocela tako razmisljati, bolje za tebe ❤️ Da evo odmaramo se bas se opustili skroz..jos koji dan pa posao do iduceg odmora 😁 

jelenajelena
    11. Rujan 2019. 11:06

tufnica1602

Hej jelena, kako si? Super da si pocela tako razmisljati, bolje za tebe ❤️ Da evo odmaramo se bas se opustili skroz..jos koji dan pa posao do iduceg odmora 😁

Evo ja guram nekako...neka me viroza spopala pa mi nije ni do ceg..al bude proslo.....neka samo odmarajte....bice ako bog da opet nebrini se😁😁🥰🥰🥰

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

sneguljica1
    11. Rujan 2019. 11:41

Cure da li je koja od vas prosla kroz implantacijsko krvarenje, i da li moze ispisati kako je to izgledalo..hvala unaprijed..ja sam imala sa jednom trudnocom, ali sve sto se sjecam da je to bilo samo kratko krvarenje u tragovima..

Acqua
    11. Rujan 2019. 13:27

Drzim velike fige svima koje NE cekaju vjesticu! Navijamo za vas! Evo ja cekam da vjestica prestane, pa krecemo u akcijanje. Zbunjena sam malo jedino, uopce ne znam kakav plan napada da imamo. Cisto da vas pitam, koliko i kako vi akcijate? Kad vam se da od prestanka vjestice do ovulacije, ili svaki dan? Svaki drugi? 

Rita88
    11. Rujan 2019. 13:43

sneguljica1

Cure da li je koja od vas prosla kroz implantacijsko krvarenje, i da li moze ispisati kako je to izgledalo..hvala unaprijed..ja sam imala sa jednom trudnocom, ali sve sto se sjecam da je to bilo samo kratko krvarenje u tragovima..

hej ja sam ti imala u drugoj trudnoci, isla sam piskit i obrisala sam se i vidjela sam krv na papiru i to je to, taj jedan jedini trag, bio mi je ako se ne varam 23 ili 24 dc ne sjecam se vise al tu negdje tih dana i znam da me dan ranije bolilo ko da trebam dobit to mi je odmah bilo cudno jer nikad nisam dobila tako rano. Eto nadam se da sam pomogla ☺️

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Rita88
    11. Rujan 2019. 13:46

Cure ja prijavljujem 1 dan ciklusa,dobila danas i eto nadam se da ce bit sto manje bolna i da ce cim prije zavrsit. Drugim curama koje cekaju plus ovih dana drzim fige 💖💖

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

11. Rujan 2019. 13:48

Rita, tebe cekam :) kako si?
    Ja sam imala implantacijsko bas prije tjedan dana,na 26dc cini mi se. Bas oskudno, smedje boje, da se nisam brisala bijelim papirom ne bih ni skuzila, na gacicama nista. Bolovi nula

sneguljica1
    11. Rujan 2019. 13:49

Rita88

sneguljica1

hej ja sam ti imala u drugoj trudnoci, isla sam piskit i obrisala sam se i vidjela sam krv na papiru i to je to, taj jedan jedini trag, bio mi je ako se ne varam 23 ili 24 dc ne sjecam se vise al tu negdje tih dana i znam da me dan ranije bolilo ko da trebam dobit to mi je odmah bilo cudno jer nikad nisam dobila tako rano. Eto nadam se da sam pomogla ☺️

Ee hvala ti..mi ovaj mjesec nismo radili na bebani, ali nam se dva puta omaklo 😁 i jutros hopsali, posle toga vidim malo na papiru krvi, dodjem na posao, kad sam mokrila opet vrlo malo, i onda nekako kafenkasto, isto kad se obrisem, i vise nema...ne znam sta da mislim.nadam se da nije.jer bih malo da mi organizam odmori od svega..grudi mi otecene i bolne..najgore sto ne znam ni kad trebam dobit sobzirom sta se sve izdesavalo prosli mj..uuuf..sve naopako..hvalaaa ti jos jednom 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.