Zna li netko koliko se cekaju rezultati za spermice?
Ako ides privatno.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Ako ides privatno.
Sve ovisi šta radiš, nekad je gotovo za par dana nekad za tjedan i više, jer ako rade i spermograme plus spermokuluturu onda duže. Ali najbolje možda provjeriti s nekom privatnom klinikom.
Ako ides privatno.
Sve ovisi šta radiš, nekad je gotovo za par dana nekad za tjedan i više, jer ako rade i spermograme plus spermokuluturu onda duže. Ali najbolje možda provjeriti s nekom privatnom klinikom.
Ne znam tocno sta ce sve, momak sam dogovorio pregled za sutra privatno. Nadam se da je on to dobro napravio. 😂😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Ej cure, da vas pitam.. Jer se susrela koja od vas i borila sa dijetom bez ugljikohidrata... Ja sam krenula 1.1. I u tom mjesecu dosla vjestica 14.1. I to na 24dc, trajala kao i inace 6 dana i sad ovaj mj je dosla danas na 21dc.. Inace su mj ciklus 27-29dana...
Jer moguce da sam zeznula ciklus sa tom prehranom?
1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
Ej cure, da vas pitam.. Jer se susrela koja od vas i borila sa dijetom bez ugljikohidrata… Ja sam krenula 1.1. I u tom mjesecu dosla vjestica 14.1. I to na 24dc, trajala kao i inace 6 dana i sad ovaj mj je dosla danas na 21dc.. Inace su mj ciklus 27-29dana…
Jer moguce da sam zeznula ciklus sa tom prehranom?
Ja sam često bila na dijeti bez UH i nikad mi nije poremetila ciklus.
Ali svatko je drugačiji. Probaj uvesti barem kompleksije UH u prvom dijelu dana pa vidi dal ti to više odgovara.
🙍🏼♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
povišen TSH
🙍🏻♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
Pokušavamo od 6.2019.
1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem
Ako ides privatno.
Ne znam tocno sta ce sve, momak sam dogovorio pregled za sutra privatno. Nadam se da je on to dobro napravio. 😂😂😂
Ma je sigurno. Sretno
Evo mene rita36 iz konderwunsch klinike.
Dvije ljubazne doktorice,pitale me kolko dugo rado bebu,dal neke bolesti,nasljedstva blabla.
Obavila ona ultrazvuk (iako sam ga nekidan radila kod moje ginekologice).
Jako su sluzbene.
Ja sam slagala da radim 1 god na bebi iako radimo tek 5,6mj ali moraa sam lagat jer inace u njemackoj za mene od 36 god je normalno godinu dana pokusavanja😂
Smeta mi sto nista nije pitala dal sam koristila trakice,vitamine…
Prekosutra vadim hormone,on u ponedj spermu
I onda 17.2 dolazimo na dogovor sta i kako…
Svida mi se sto jako brzo se sve rjesava i pokrece.
I iznenadena kolko parova je bilo,jedni po izgledu stariji od mene sigurno 40ak godi,jedni oko 25god.
Eto ukratko😂
Evo mene rita36 iz konderwunsch klinike.
Dvije ljubazne doktorice,pitale me kolko dugo rado bebu,dal neke bolesti,nasljedstva blabla.
Obavila ona ultrazvuk (iako sam ga nekidan radila kod moje ginekologice).
Jako su sluzbene.
Ja sam slagala da radim 1 god na bebi iako radimo tek 5,6mj ali moraa sam lagat jer inace u njemackoj za mene od 36 god je normalno godinu dana pokusavanja😂
Smeta mi sto nista nije pitala dal sam koristila trakice,vitamine…
Prekosutra vadim hormone,on u ponedj spermu
I onda 17.2 dolazimo na dogovor sta i kako…
Svida mi se sto jako brzo se sve rjesava i pokrece.
I iznenadena kolko parova je bilo,jedni po izgledu stariji od mene sigurno 40ak godi,jedni oko 25god.
Eto ukratko😂
Hvala ti.... Znaci nije bilo strašno za prvi posjet?... Zvuci jednostavno... A ja sam nekako sva u panici...
🙃.... Bas mi je drago da smo se pokrenule.... Hormone ti radi jer nikad nisi il je to klasika?
Ja mislim do svoje doktorice opce prakse da mi isprinta kako je islo sve za stitnjacu vrijednosti i kako je islo sa zeljezom... I opet nalaze izvadit nove... Tako mislim od ginekologice trazit da isprinta preglede na koje sam kod nje bila i eto valda je to dosta od dokumentacije. Jer ova kad sam pravila temrin nist nije rekla da ponesem samo sam ispunila njihov opsirni upitnik koji su mi poslali na adresu...
Sortiraj odgovore
Najstariji