Znaci vade mi hotmone jer moraju
Nju ne zanima dal sam vadila prije pet god.
Ulrazvuk je jucer napravila svoj iako sam prije 2 tjedna radila.
Muz ima u pon spermiograf i 17.2 vec imamo dogovor dalje 😅😂😂
Tako da bas brzo😂
Hvalaaa..... Super zvuci... Sretno vam..... Ja se i dalje nadamne dobit...
🙃 🤭
Zna li netko koliko se cekaju rezultati za spermice?
Ako ides privatno.
Sve ovisi šta radiš, nekad je gotovo za par dana nekad za tjedan i više, jer ako rade i spermograme plus spermokuluturu onda duže. Ali najbolje možda provjeriti s nekom privatnom klinikom.
Ne znam tocno sta ce sve, momak sam dogovorio pregled za sutra privatno. Nadam se da je on to dobro napravio. 😂😂😂
Ma je sigurno. Sretno
Ma dasta je. I tebi sretno! 🤞🤞
Ja ne znam vise sta se dogadja samnom 😂😂😂 prijavila sam da je poceo kaao neki smedji iscjedak medjutim to je bilo to.. Tu noc i drugo jutro. Danas je dan treci i nema jos nista. Ni menge ni iscjedka. Malo je tamniji od klasicnog zuckastog iscjedka ali opet nije smedjarenje. Sto je super jer ovo je onda prvi ciklus od 8 mj da ga nema. A to je stvarno super vijest. Trbuh boli, cice bole. Svi klasicni simptomi menge su tu., 😉
Rastika sretno od srca.... Meni je jutros bila bol kao da cu dobit al nije krenulo nista... Sad poslje posla i tuša sam obrisala bijeli iscjedak nije puno al je bijeli... Sto nikad nisam imala uvijek je bio zuckast. A ovo mliječno bijelo... Bolova nemam... Nigdje bas... Sutra trrbam NE dobit. Nadam se iako je sinoc temp bila 36.8 jutros opet 36.4.... I to me jedino muci... Jer kad padne znaci dolazi vjestica..... E sad citala sam i daje sve od 36.0-37.4 ok bazalna u trudoci ovisi od osobe. . Ne znam nista samo se jos nadam i hvatam za svaku sitnicu.... Sretno i tebi meni to tvoje mirise na dobro
🙃 🙈👍🏼👍🏼👍🏼🍀🍀🍀🍀🍀
Cure /žene. Čestitam onima koje su uspjele u ostavarenju svog sna, a onima koje nisu želim i dalje puno sreće.
Eh sad imam ja pitanje, pokušavamo na bebi. Pošto je moj na terenu ne možemo pratiti sve kako treba.
Inaće mi je menstruacija u zadnje vrijeme nije Redovna ciklusi su 26-28-29-30...
Zadnju sam imala 26.01., koja je bila 4 dana, 31.01 smo imali odnos bez prekinutog snošaja, također i 01.02 i 02.02 isto tako.
Da li je koja uspjela zatrudniti u tom razdoblju? Puse :*
+ 26.12.2020🖤
Ajme zene, da je bar to to! 🤞🤞
Drzite mi fige, drzim i ja vama. I na rukama i nogama. 😉
Boli me trbuh svjetski al dok je nema dobro je. I ako iskreno ne nadam se nicemu. Nisam pesimist nego sam realist. 😂😂😂😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Sretno cure!
Imam pitanje, neznam ni kak da ga sažmem🤭
Kako znat koliko dugo jos pokusavat bez da krenemo na ivf? Ja bi probavala bar jos 6 mjeseci, nismo jos uopce o tom razmisljali, al proslo godinu dana, pa cemo vidjet koliko jos.
Sretno cure!
Kako znat koliko dugo jos pokusavat bez da krenemo na ivf? Ja bi probavala bar jos 6 mjeseci, nismo jos uopce o tom razmisljali, al proslo godinu dana, pa cemo vidjet koliko jos.
Hej, pa da nemoj odustati, mi smo tako jedno godinu i pol, pokušavali, prvi samo onako ako se ulovi, onda sam mjerila ovulacija s trakicama pa kad se ništa nije zalomilo nakon godinu i pol sam išla ginekologu, onda sve to vrijeme dok prodjes testove i to... Ja sam nakon toga dobila blagu stimulacijou u prirodnom ciklusu. I sad kako još uvijek ništa krenuli smo u program ivf. Sad čekam mengu koja je već trebala doc jer à ovim ciklusom započinjem 20 dana neke tablete a sa ciklusom u 3 mj sa injekcijama i ostalo. Uvijek možeš potražiti mišljenje ginekologa ali ne odustaj. Probaj sve, od testova ovulacija, do ono svaki drugi dan akcija. Ako se ne desi nis u daljnjih 6 mj kako si rekla ja bi potrazila mišljenje. Sretno
Zna li netko koliko se cekaju rezultati za spermice?
Ako ides privatno.
Sve ovisi šta radiš, nekad je gotovo za par dana nekad za tjedan i više, jer ako rade i spermograme plus spermokuluturu onda duže. Ali najbolje možda provjeriti s nekom privatnom klinikom.
Ne znam tocno sta ce sve, momak sam dogovorio pregled za sutra privatno. Nadam se da je on to dobro napravio. 😂😂😂
Ma je sigurno. Sretno
Ma dasta je. I tebi sretno! 🤞🤞
Ja ne znam vise sta se dogadja samnom 😂😂😂 prijavila sam da je poceo kaao neki smedji iscjedak medjutim to je bilo to.. Tu noc i drugo jutro. Danas je dan treci i nema jos nista. Ni menge ni iscjedka. Malo je tamniji od klasicnog zuckastog iscjedka ali opet nije smedjarenje. Sto je super jer ovo je onda prvi ciklus od 8 mj da ga nema. A to je stvarno super vijest. Trbuh boli, cice bole. Svi klasicni simptomi menge su tu., 😉
Rastika sretno od srca…. Meni je jutros bila bol kao da cu dobit al nije krenulo nista… Sad poslje posla i tuša sam obrisala bijeli iscjedak nije puno al je bijeli… Sto nikad nisam imala uvijek je bio zuckast. A ovo mliječno bijelo… Bolova nemam… Nigdje bas… Sutra trrbam NE dobit. Nadam se iako je sinoc temp bila 36.8 jutros opet 36.4…. I to me jedino muci… Jer kad padne znaci dolazi vjestica….. E sad citala sam i daje sve od 36.0-37.4 ok bazalna u trudoci ovisi od osobe. . Ne znam nista samo se jos nadam i hvatam za svaku sitnicu…. Sretno i tebi meni to tvoje mirise na dobro
🙃 🙈👍🏼👍🏼👍🏼🍀🍀🍀🍀🍀
Držimo fige i javljete ti i Raštika. Vrijeme je da se zaredaju plusevi ❤️❤️💪💪
Sretno cure!
Hej, pa da nemoj odustati, mi smo tako jedno godinu i pol, pokušavali, prvi samo onako ako se ulovi, onda sam mjerila ovulacija s trakicama pa kad se ništa nije zalomilo nakon godinu i pol sam išla ginekologu, onda sve to vrijeme dok prodjes testove i to… Ja sam nakon toga dobila blagu stimulacijou u prirodnom ciklusu. I sad kako još uvijek ništa krenuli smo u program ivf. Sad čekam mengu koja je već trebala doc jer à ovim ciklusom započinjem 20 dana neke tablete a sa ciklusom u 3 mj sa injekcijama i ostalo. Uvijek možeš potražiti mišljenje ginekologa ali ne odustaj. Probaj sve, od testova ovulacija, do ono svaki drugi dan akcija. Ako se ne desi nis u daljnjih 6 mj kako si rekla ja bi potrazila mišljenje. Sretno
Hvala ti!
Bas citala puno na temi : koliko vam je trebalo da zatrudnite.
I puno cura je reklo preko godinu dana, pa me to drzi😊
i stavila sam ovo ispod imena, mozda nekom bude lakse, kad vidi da je i meni proslo vise od godinu dana 🙃
Stani malo Nala... Pa tebi kasni???
Hoces test radit?
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Stani malo Nala… Pa tebi kasni???
Hoces test radit?
Radila jutros onaj digitalni jer istina damo smo se ovaj mjesec trudili svaki drugi dan, ali negativno. Doduše nije bila prva jutarnja ali da sam trudna bi pokazalo. Zadnju sam imala 1.1. Ali to je jer sam bila na stimulaciji pa je dolazila točno. Inače su meni ciklus 33, 35. I osjećam sve simptome pms. Doći će ali zna sad da ju čekam da dodje da započnem s programom. Bit će stres i luda glava.
Sortiraj odgovore
Najstariji