Jel moze bit 2,3 dana zuckasto smedji iscjedak Pred M a bude trudnoca??
I ja se to pitam imam ga
🙃... Al pijem puno vitamina pa mi je urin fluorescentne boje pa kontam povezano je sa bojom iscjetka... Jos nisi dobila? Kako nam je lijepo bit trudne jel da?
🙃 🤭 Sretno draga!
Jel moze bit 2,3 dana zuckasto smedji iscjedak Pred M a bude trudnoca??
I ja se to pitam imam ga
🙃… Al pijem puno vitamina pa mi je urin fluorescentne boje pa kontam povezano je sa bojom iscjetka… Jos nisi dobila? Kako nam je lijepo bit trudne jel da?
🙃 🤭 Sretno draga!
Kod mene je svjetlo žuti i dosta rijedak.. Vise voden.
Prijavljujem pocetak smedjeg iscjetka... Znaci i dalje je isto, sad cu smedjarit danima do menge. Bas super! 🙄
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Evo neki smedji iscjedak krenuo, vidjet cemo sutra hocu li procurit kak treba , pusa svima, Nala pratis nas,kako si ti?
Pratim, pratim, čekam mengu treba doći svaki čas, ne e moram 3 dan vaditi krv i onda oko 20 u mj započinjem s nekim tabletama i onda u 3 mj sa injekcijama. Ali valjda od tog iščekivanja stvari kasne.
Evo neki smedji iscjedak krenuo, vidjet cemo sutra hocu li procurit kak treba , pusa svima, Nala pratis nas,kako si ti?
Pratim, pratim, čekam mengu treba doći svaki čas, ne e moram 3 dan vaditi krv i onda oko 20 u mj započinjem s nekim tabletama i onda u 3 mj sa injekcijama. Ali valjda od tog iščekivanja stvari kasne.
Pisi Nala sva iskustva... Jako malo znam kako sto ide... Sretno...
I da... Ima li neko vise iskustva sa bazalnom temp.. Meni je bila 36.8 a jucer i danas 36.4 to je znak za dobit.... Ali ipak ne znam da lije vjerodostojan rezultat kad sam proslu noc isla na wc dva put a nocas 3 ili 4 put nisam sigurna.... To onda nije temp iz mirovanjaa..... Meni to i predstavlja problem oko bazalne kad ja obicno ustanem u wc bar jedan put i to obicno pred zoru a tad je ne mjerim jer se previse razbudim... I eto.... Nada mi ke popustila....
I da… Ima li neko vise iskustva sa bazalnom temp.. Meni je bila 36.8 a jucer i danas 36.4 to je znak za dobit…. Ali ipak ne znam da lije vjerodostojan rezultat kad sam proslu noc isla na wc dva put a nocas 3 ili 4 put nisam sigurna…. To onda nije temp iz mirovanjaa….. Meni to i predstavlja problem oko bazalne kad ja obicno ustanem u wc bar jedan put i to obicno pred zoru a tad je ne mjerim jer se previse razbudim… I eto…. Nada mi ke popustila….
Joj ni ja nemam iskustva a baš mi čudna neka evo i moj graf...ništa ne razumijem 🤔
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
https://ibb.co/b2b38mP
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
https://ibb.co/b2b38mP
Meni je danas 25.dc i to je ta prekretnica il ce ostat viša ili ce past pa ce doc kalaštura
🙄.... Jedino ako ne vrijedi zbog cesceg piskenja.
Nisam mjerila cijeli ciklus jer nije mi prvi mjesec mjerenja pa neke cake sam pohvatala... Ovaj ciklus uredno se povisila 21dc i danas na 25dc spustila... To znaci scheiße.. Koliko ja znam...
.... Simptoma za dobit nemam. A i kod tebe Ana je pala.?
🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji