Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita88
    03. Veljača 2020. 07:44

Jutro cure ,javljam da je vjestica stigla tocno u dan. Gripa me ceka na uglu,pod temp sam i sad.cemo vidjet dal smijem pit klomifene radi toga. Ovo je zadnji ciklus pokusavanja pa idemo na IVF, ostalim curama sretno 🤞🥰

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Aneee
    03. Veljača 2020. 07:44

I ja mjerim prvi put pa sad nez dali je ovaj preveliki pad ili ne 😅
    Poslala sam sliku mog grafa kako izgleda...inače danas (ne) treba doći M 😅 jucer sam tu i tamo imala predmenstrualne grceve sad nista 0 bodova 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    03. Veljača 2020. 07:47

Rita88

Jutro cure ,javljam da je vjestica stigla tocno u dan. Gripa me ceka na uglu,pod temp sam i sad.cemo vidjet dal smijem pit klomifene radi toga. Ovo je zadnji ciklus pokusavanja pa idemo na IVF, ostalim curama sretno 🤞🥰

Bas mi je žao...ali nadam se da ćeš brzo uspjeti 😘 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• more2309
    03. Veljača 2020. 07:48

Dobro jutro drage moje, curama koje su ipak dobile, zelim puno srece u novom ciklusu, samo vrijedno naprijed i sebe ubrajam tu 🙂. Cure koje iscekuju, neka docekaju plusic, razvesele nas i daju nam vjetar u leđa 😊. Rita mogla bi ti ugledati plusic, drzim fige 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

Rita37🤰
    03. Veljača 2020. 08:31

Rita88 zao mi je i nadam se da ce gripa ipak pteskocit pa da uspjete sa klomifenom.. Sretno od srca..   Hvala vam na podrski ja se jos nadam al malo me temperatura nasikirala iako ne mora da znaci jer bas sam puno ustala nocas.... Vidjet cemo javim sve...drzite se i pusa velika odo mora se nekad i radit a ne samo plaću primat
    🙃 🤭 

Nala33
    03. Veljača 2020. 08:51

Rita88

Žao mi je šta nije uspjelo, opet smo u istom košu, ali ne odustaj, kažu zna se desiti prije Ivf... Jer nije da budeš odmah krenula tako da ti i dragi hopsajte svejedno... Nadam se da će gripa zaobići i idemo u nove pobjede, meni menga kasni treba doći svaki čas ali sad namjerno neće jer zna da cekam da krenemo s procesom.. 

Nala33
    03. Veljača 2020. 08:56

Rita36

Nala33

Rita88

Evo neki smedji iscjedak krenuo, vidjet cemo sutra hocu li procurit kak treba , pusa svima, Nala pratis nas,kako si ti?

Pratim, pratim, čekam mengu treba doći svaki čas, ne e moram 3 dan vaditi krv i onda oko 20 u mj započinjem s nekim tabletama i onda u 3 mj sa injekcijama. Ali valjda od tog iščekivanja stvari kasne.

Pisi Nala sva iskustva… Jako malo znam kako sto ide… Sretno…

Ja sam ti sad skoro 3 godine da pokušavamo ja sam 35 dragi 38, prvo nije da smanista mjerila gledala nego ako se zalomi i kako se ništa nije desvalo godinu dana išla sam ginekologu i onda svi testovi, kod mene sve ok, jest da mi ciklus nije ono na 28 nego 33 35 ali kad god sam mjerila s trakicama ovulacija je bila tu. Dragi radio spermiogram i utz testisam i prošao je embolizaciju vene jer je dok savjetovala radi varikokele kao da spermiji budu kvalitetniji jer je kao imao neku blagu teratospermia ali migracija super i sve kao ništa zabrinjavajuće. Krenuli smo sa stimulacijom ali balgom u prirodnom ciklusu i ostala sam trudna ali je završio spontani u 9 tjednu. Prošla sam 4 takve stimulacije i sad krećemo sa IVF. Ponovili neke testove jer se mora. Sad čekam mengu jer moram vaditi hormone 3 dan i onda sa 20 ovog mjeseca počinju tablete a s mengom u 3 mj stimulacija injekcijama I onda apsoracija folikula I onda se nadam transfer. Ali menga mi sad kasni sigurno jer jedva čekam da više krenemo s nečim. Eto ako sam malo pomogla to je naše iskustvo. 

Raštika
    03. Veljača 2020. 10:04

Idem ja oznacit u aplikaciju da mi je krenuo spotting i prebaci mi app da mi menga treba stici za 2 dana... Ak je tako onda znaci da sam uspjela smanjit smedjarenje prije menge. 🤞🤞

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Rita37🤰
    03. Veljača 2020. 11:13

Nala33

Rita36

Nala33

Rita88

Evo neki smedji iscjedak krenuo, vidjet cemo sutra hocu li procurit kak treba , pusa svima, Nala pratis nas,kako si ti?

Pratim, pratim, čekam mengu treba doći svaki čas, ne e moram 3 dan vaditi krv i onda oko 20 u mj započinjem s nekim tabletama i onda u 3 mj sa injekcijama. Ali valjda od tog iščekivanja stvari kasne.

Pisi Nala sva iskustva… Jako malo znam kako sto ide… Sretno…

Ja sam ti sad skoro 3 godine da pokušavamo ja sam 35 dragi 38, prvo nije da smanista mjerila gledala nego ako se zalomi i kako se ništa nije desvalo godinu dana išla sam ginekologu i onda svi testovi, kod mene sve ok, jest da mi ciklus nije ono na 28 nego 33 35 ali kad god sam mjerila s trakicama ovulacija je bila tu. Dragi radio spermiogram i utz testisam i prošao je embolizaciju vene jer je dok savjetovala radi varikokele kao da spermiji budu kvalitetniji jer je kao imao neku blagu teratospermia ali migracija super i sve kao ništa zabrinjavajuće. Krenuli smo sa stimulacijom ali balgom u prirodnom ciklusu i ostala sam trudna ali je završio spontani u 9 tjednu. Prošla sam 4 takve stimulacije i sad krećemo sa IVF. Ponovili neke testove jer se mora. Sad čekam mengu jer moram vaditi hormone 3 dan i onda sa 20 ovog mjeseca počinju tablete a s mengom u 3 mj stimulacija injekcijama I onda apsoracija folikula I onda se nadam transfer. Ali menga mi sad kasni sigurno jer jedva čekam da više krenemo s nečim. Eto ako sam malo pomogla to je naše iskustvo.

Hvala.Opet ja pitam i tebe i sve kad dodjem do necega slicnoga.Ja sam 36 muz 40. Radimo na bebi nesto preko 2g..Zadnju bas intenzivno.Od nalaza radili spemriogram uredan.Ja papa i uzv uredni. Redovite kontrole obavljali.Imam blago usporenu stitnjacu tsh bio najvisi 4,0 sad je vec godinu i pol ispod 1,0 sto je idealno za zacece. Pijem zeljezo jer imam malo nizi feritin.I pili smo puno tih svakakvi vitamina koji pomazu zacecu.Fertilup orthomol sada femibion folio itd.Al bebe evo do sad nema.U kliniku idem po prvi put za 2tjedna.Pa cemo vidjeti sto ce izac iz toga. Danas sam 25dc nista ne upućuje da cu dobit osim sto se bazalna temp supustila na 36.4..E sad i dalje se nadam.Kontrola je u klinici taman u vrijeme sljedeće ovulacije.Pa kako bude.Al strah me svih tih cuda kad pojma nemam kako sto.Neki dan sam guglala urtice i klomifen i sve sto se spominje a ja ne znam ni sto je to. Hvala ti i sretno! 🍀 

Nala33
    03. Veljača 2020. 11:37

Rita36 hvala tebi, vidim ima nas puno, i ima svega, od tableta do injekcija i procedura, mislim da na ništa ne možes biti 100 % spreman. Naravno da se čovjek informira i čita ali opet sve smo mi individualne i svako tijelo drugačije reagira. I opet mislim da doktori znaju šta rade, zato kad kreneš u kliniku polako vidi šta kažu i korak po korak. A nada uvijek ostaje. Nikad ne znaš kad se može zalomiti. 💪💪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.