Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita37🤰
    02. Veljača 2020. 18:45

Raštika

Di ste zene?
    Jel cekamo koga ovaj tjedan za radit test?

Ja cu radit test ako ne dobijem do petka..... To bi tada bilo par dana kašnjenja.... Nemam simptoma da cu dobit... Ali nebi bilo prvi put da se pojave na pola sata i evo je.... Ipak cvrsto se nadam da je upalio ovaj put.... 

Rita37🤰
    02. Veljača 2020. 18:48

ana.b.

Ponadala a ne ponašala hahhaha 😅

Ma i jedno i drugo 
    🙃.... Nista nije izgubljeno dok ne dobijes.   Masa zena ima osjecaj da ce dobit cijeli prvi par mjeseci.    Polako.     I sretno! 🍀 

Rita88
    02. Veljača 2020. 19:14

Po kalendaru sam trebala danas dobiti,al uvijek uzmem s rezervom i dan poslije, tako da ako sutra ne dobijem,past ce test u utorak,ako uspijem,jer me sve zivo boli,kicma ubija i temp me valja 🤒

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Aneee
    02. Veljača 2020. 19:32

Rita36 Ja se nadam da je tako 🤞🏻 
    Hvala. I tebi sretno pa da u petak vidiš ➕😊
    Rita88 radi test ženo 😅 po tom sudeci sigurno si trudna 😁😁

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Nala33
    02. Veljača 2020. 20:36

Rita88

Po kalendaru sam trebala danas dobiti,al uvijek uzmem s rezervom i dan poslije, tako da ako sutra ne dobijem,past ce test u utorak,ako uspijem,jer me sve zivo boli,kicma ubija i temp me valja 🤒

Držim fige na najjače. Javlja čim uradiš test. Nekako dobro zvuči svi ovi simptomi pomiješani. ❤️

Raštika
    02. Veljača 2020. 20:38

ana.b.

RaštikaJa bi trebala sutra ne dobiti ali imam neki osjećaj da dolazi 😔 a baš sam se fino ponašala ovaj mj…i ti bi trebala ovih dana?

Meni aplikacija kaze za 5 dana ali ja sam imala ovulacijske bolove 15 i 16 dan tako da mogu ocekivat i kasnjenje. Vidit cemo. Poucena dosadasnjim iskustvima ne ocekujem nista. Al mali optimist cuci u meni i ako me boli ko da cu dobit.
    Sretno svima!!! 🤞🤞🤞
    Rita bome svaka to cast. 😉😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Aneee
    02. Veljača 2020. 21:32

Raštika

ana.b.

RaštikaJa bi trebala sutra ne dobiti ali imam neki osjećaj da dolazi 😔 a baš sam se fino ponašala ovaj mj…i ti bi trebala ovih dana?

Meni aplikacija kaze za 5 dana ali ja sam imala ovulacijske bolove 15 i 16 dan tako da mogu ocekivat i kasnjenje. Vidit cemo. Poucena dosadasnjim iskustvima ne ocekujem nista. Al mali optimist cuci u meni i ako me boli ko da cu dobit.
    Sretno svima!!! 🤞🤞🤞
    Rita bome svaka to cast. 😉😂

Tak i ja iako baš imam te predmenstrualne bolove opet se nadam 😅 samo naprijed pa kako bude 🤞🏻

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Mallla
    02. Veljača 2020. 21:37

Pina96

Pozdrav svim curama, trudilicama..
    Neke od vas me se mozda sjecaju, bila sam aktivna prije kojih godinu dana, međutim dok sam ja planirala zivot se okrenuo naopako 😁
    Nakon 5g pomalo turbulentne veze odlučili smo se za bebu, i naravno da su tek tada krenuli svi problemi.. umjesto da nas to zblizi, samo smo stvorili nove napetosti i odlucili se rastati. No dobro, nisam sad tu da plačem i unosim negativnu energiju, prosla je godina dana i spremna sam svoje iskustvo podijelit s vama.
    Pokusavali smo kojih 6mj bezuspjesno, dok sam ja obavljala papa testove, briseve, spolne hormone i ostale pretrage, decku je bilo tesko cak otici po moj nalaz koji je bio usput… tu je puklo.
    U svakom slučaju, taj nalaz je , kako je nasa dobra vila Grizli primjetila, pokazao neproporcionalne vrijednosti LH i FSH, sto znaci PCOS. otisla sam kod privatnog gin u splitu, koji nije odmah propisao kontracepciju kao i druga privatnica, vec me poslao na OGTT koji je pokazao povisen inzulin.
    Sad sam vec 3 mjesec na terapiji glucophageom , i ciklusi su polako sa 36-42 dosli na tocno 31 dan, sa izrazenim simptomima ovulacije!
    Ispricavam se na predugom postu, poanta je da ne odustajete, borite se za sebe i dođite do korijena problema!
    Za kraj cu vam otkriti da sam upoznala novu predivnu osobu u svom zivotu, koja je dokazala da se sva patnja isplatila. Cekamo da zavrsi nadolazeca sezona , da jos malo poradimo na svom zdravlju pa se i ja ponovno pridruzujem ovoj temi.
    Kako mi je rastika, malla?

Aaa ženooo ❤️ kako se ne bi sjećala. Dakle na ovoj temi sam ponekad malo pročitam i rjetko bacim komentar. I sad me nešto vuče da idem čitati... Očito je ovo bio razlog! Prošla si težak dio života ali vidim da ide u pozitivnom smjeru. Istovremeno mi je žao što si prošla to i sad na kraju kad pogledaš bolje da nije uspjelo zatrudnjivanje (ima sve svoje razloge) a istovremeno me veseli što ti je osmjeh na licu i što grabiš hrabro dalje. Odlično za cikluse, važno da si otkrila uzroke i da terapija pomaže. Mi se i dalje trudimo sad je već godina i 4mj, lakše mi reći 16ciklusa. Svaki ciklus mi je obećavajući al još ni jedan uspješan. Želim ti užitak u novoj ljubavi, neka je ispunjena poštovanjem a uz to sve drugo bude lakše! ❤️

url=https://lilypie.com]

Rita88
    02. Veljača 2020. 21:40

Evo neki smedji iscjedak krenuo, vidjet cemo sutra hocu li procurit kak treba , pusa svima, Nala pratis nas,kako si ti?

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

02. Veljača 2020. 21:52

Jel moze bit 2,3 dana zuckasto smedji iscjedak  Pred M a bude trudnoca??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.