Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Raštika
    04. Veljača 2020. 18:53

Nala33

Raštika

Stani malo Nala… Pa tebi kasni???
    Hoces test radit?

Radila jutros onaj digitalni jer istina damo smo se ovaj mjesec trudili svaki drugi dan, ali negativno. Doduše nije bila prva jutarnja ali da sam trudna bi pokazalo. Zadnju sam imala 1.1. Ali to je jer sam bila na stimulaciji pa je dolazila točno. Inače su meni ciklus 33, 35. I osjećam sve simptome pms. Doći će ali zna sad da ju čekam da dodje da započnem s programom. Bit će stres i luda glava.

A mozda i ne bi pokazao... Nikad ne znas. Ja ti stvarno zelim da ni ne dodje. 😉🤞🤞 I da iduci test padne za dva dana najkasnije i to pozitivan!
    Momak javlja da je obavio sta je trebao, rezultati su mu za 20 min. U soku sam. Ocekivala sam da ceno cekat. Ja papu cekam dva mjeseca 😂😂😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Raštika
    04. Veljača 2020. 19:13

Nalazi su gotovi, sve mu je uredno. Rekla mu je dr da bi ja trebala napraviti prohodnost jajovoda. Ako menga dodje zoven gin da to odmah iza menge rijesim. Jel to bolje isto radit u prvom dijelu ciklusa ili nije bitno? 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

Rita37🤰
    04. Veljača 2020. 19:40

Nala33

Rita36

Raštika

Nala33

Raštika

Nala33

Raštika

Zna li netko koliko se cekaju rezultati za spermice?
    Ako ides privatno.

Sve ovisi šta radiš, nekad je gotovo za par dana nekad za tjedan i više, jer ako rade i spermograme plus spermokuluturu onda duže. Ali najbolje možda provjeriti s nekom privatnom klinikom.

Ne znam tocno sta ce sve, momak sam dogovorio pregled za sutra privatno. Nadam se da je on to dobro napravio. 😂😂😂

Ma je sigurno. Sretno

Ma dasta je. I tebi sretno! 🤞🤞
    Ja ne znam vise sta se dogadja samnom 😂😂😂 prijavila sam da je poceo kaao neki smedji iscjedak medjutim to je bilo to.. Tu noc i drugo jutro. Danas je dan treci i nema jos nista. Ni menge ni iscjedka. Malo je tamniji od klasicnog zuckastog iscjedka ali opet nije smedjarenje. Sto je super jer ovo je onda prvi ciklus od 8 mj da ga nema. A to je stvarno super vijest. Trbuh boli, cice bole. Svi klasicni simptomi menge su tu., 😉

Rastika sretno od srca…. Meni je jutros bila bol kao da cu dobit al nije krenulo nista… Sad poslje posla i tuša sam obrisala bijeli iscjedak nije puno al je bijeli… Sto nikad nisam imala uvijek je bio zuckast. A ovo mliječno bijelo… Bolova nemam… Nigdje bas… Sutra trrbam NE dobit. Nadam se iako je sinoc temp bila 36.8 jutros opet 36.4…. I to me jedino muci… Jer kad padne znaci dolazi vjestica….. E sad citala sam i daje sve od 36.0-37.4 ok bazalna u trudoci ovisi od osobe. . Ne znam nista samo se jos nadam i hvatam za svaku sitnicu…. Sretno i tebi meni to tvoje mirise na dobro
    🙃 🙈👍🏼👍🏼👍🏼🍀🍀🍀🍀🍀

Držimo fige i javljete ti i Raštika. Vrijeme je da se zaredaju plusevi ❤️❤️💪💪

Nada umire zadnja 
    🙃 
    🍀 🍀 🍀 

Nala33
    04. Veljača 2020. 20:17

Raštika

Nalazi su gotovi, sve mu je uredno. Rekla mu je dr da bi ja trebala napraviti prohodnost jajovoda. Ako menga dodje zoven gin da to odmah iza menge rijesim. Jel to bolje isto radit u prvom dijelu ciklusa ili nije bitno?

Nalazi su super express. Mi smo čekali duže jer za postupak ivf treba i spermokuluturu. Danas nam stigli rezultati, hmmm onako teratospermia, doduše volumen i pokretljivost, migracija su odlučni... Vidjet ću šta biolog kaže u četvrtak. E da menga će doc noćas ili sutra jer sad promjetih neko smedjarnje... Ali neka bitno da krenemo, samo molim Boga da nam upije od prvog ivf jer sam već umorna od pokušavanja i neuspjeha... 
    Šta se tiče testa prohodnosti jajoovoda, radi se nakon menge u ranoj folikularnoj fazi ciklusa da se izbjegne moguća trudnoća, plus dan ranije dobiješ jake vaginalete jer ne smije biti prisutnost ikakvih bakterija ili gljivica... Kažu neki da se nakon testa ostali trudni jer kao da im je propuhalo... Kod mene nije bio slučaj ali sam čitala da ima... 

Raštika
    05. Veljača 2020. 00:05

Nala33

Raštika

Nalazi su super express. Mi smo čekali duže jer za postupak ivf treba i spermokuluturu. Danas nam stigli rezultati, hmmm onako teratospermia, doduše volumen i pokretljivost, migracija su odlučni… Vidjet ću šta biolog kaže u četvrtak. E da menga će doc noćas ili sutra jer sad promjetih neko smedjarnje… Ali neka bitno da krenemo, samo molim Boga da nam upije od prvog ivf jer sam već umorna od pokušavanja i neuspjeha…
    Šta se tiče testa prohodnosti jajoovoda, radi se nakon menge u ranoj folikularnoj fazi ciklusa da se izbjegne moguća trudnoća, plus dan ranije dobiješ jake vaginalete jer ne smije biti prisutnost ikakvih bakterija ili gljivica… Kažu neki da se nakon testa ostali trudni jer kao da im je propuhalo… Kod mene nije bio slučaj ali sam čitala da ima…

Ipak je i meni krenulo smedje. Nesto malo, ali tu je. Nema veze. Nije prvi put. 🙄
    Znaci zvat cu svoju gin cim menga krene za dogovor. 
    Vjerujem ti da si umorna, gledaj ovaj ivf ko level up. 😉 Bit ce to dobro. 🤞
    Javi sta kazu u cetvrtak za spermice. 
    E pa nasa Reni je cekajuci propuhavanje s ne tako cistom dijagnozom i zatrudnila. Nikad ne znas kad nas ceka. 😉

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

Rita37🤰
    05. Veljača 2020. 06:45

Raštika

Nala33

Raštika

Nalazi su super express. Mi smo čekali duže jer za postupak ivf treba i spermokuluturu. Danas nam stigli rezultati, hmmm onako teratospermia, doduše volumen i pokretljivost, migracija su odlučni… Vidjet ću šta biolog kaže u četvrtak. E da menga će doc noćas ili sutra jer sad promjetih neko smedjarnje… Ali neka bitno da krenemo, samo molim Boga da nam upije od prvog ivf jer sam već umorna od pokušavanja i neuspjeha…
    Šta se tiče testa prohodnosti jajoovoda, radi se nakon menge u ranoj folikularnoj fazi ciklusa da se izbjegne moguća trudnoća, plus dan ranije dobiješ jake vaginalete jer ne smije biti prisutnost ikakvih bakterija ili gljivica… Kažu neki da se nakon testa ostali trudni jer kao da im je propuhalo… Kod mene nije bio slučaj ali sam čitala da ima…

Ipak je i meni krenulo smedje. Nesto malo, ali tu je. Nema veze. Nije prvi put. 🙄
    Znaci zvat cu svoju gin cim menga krene za dogovor.
    Vjerujem ti da si umorna, gledaj ovaj ivf ko level up. 😉 Bit ce to dobro. 🤞
    Javi sta kazu u cetvrtak za spermice.
    E pa nasa Reni je cekajuci propuhavanje s ne tako cistom dijagnozom i zatrudnila. Nikad ne znas kad nas ceka. 😉

Zao mi je sto si dobila... 
    Al u nove pobjede pozitivno! 🍀 🍀 🍀 🍀 

Hip_Hopsica
    05. Veljača 2020. 09:56

Raštika, ja sam radila tu pretragu i mislim da nema veze koji je dan ciklusa. To je mehanička provjera da li su jajovodi prohodni i može se raditi ultrazvučno ili rengenski. Ultrazvučno i nije baš pouzdan nalaz a rengenski je točan i puno bolji al je i bolna pretraga. Ultrazvučno ti sa ultrazvukom gleda jajovode, kao što ti se inače radi ultrazvuk, a kod rengenske pretrage ti dolje prišarafi neki metalni mehanizam (vrlo neugodan osječaj) i onda ti pusti plavu tekućinu u jajovode pod pritiskom. Ako su ti imalo zaštopani ovo boli kao bušenje zuba samo u trbuhu... i onda kad te nafila sa tom tekućinom te rengenski poslika. I na slici se lijepo vidi ta tekućina i cijeli jajovodi i ako je negdje zaštopano. Također ova pretraga je dobra jer malo i propuše jajovode pa nekad i neke manje prepreke propuše.
    Uglavom nije baš pretraga za poželiti al sve se preživi. Nadam se da sam malo pomogla. 

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

• sunce1
    05. Veljača 2020. 10:31

Raštika

HSG ili prohodnost jajovoda se radi u prvom dijelu ciklusa. Ja sam radila privatno, nije strasno. Boli ali kratko. Radila sam ultrazvucni pregled i evo, nakon 1,5 godinu pokusavanja, u ciklusu u kojem sam radila Hsg i u ciklusu kada samo trebali na prvu inseminaciju, ja trudna prirodno. Doktor je rekao da je plodnost povecana 3,4 mj nakon pretrage jer se jajovodi ociste od eventualne sluzi. Samo hrabro cure,nije strasno.☺☺☺

zabrinutakata
    05. Veljača 2020. 11:16

Cao mame neznam di da pitam za moj problem a vidim ode ste aktivne pa mi mozda ulijete neku nadu 🤦‍♀️ evo ovako radimo na bebi menstruaciju zadnju sam imala 16og i trajala je 6 dana 28 dan mi je ciklus uvik bija ... a da neduljim sad mi je 3 eg doslo malo krvi popodn3 kao da san m3nstruaciju dobila ali ne tako puno sinoc isto jutros skroz slabo i sad slabo a sad sljedecu tribam dobiti 9 og  ... znaci nije menstruacija kao uobicajna umorna sam i spava mi se nostop,leda me ubijaju ... 

Raštika
    05. Veljača 2020. 12:42

Odlicno! Hvala vam puno cure. ❤️❤️
    Zvala sam svoju gin, kaze da ona to ne radi. Mislin da cu otic privatno u Cito u Splitu. Jel se cijena krece oko 100 eura? Tako nekalo naletavam na podatak na netu.
    Ne mogu vjerovat da tako zeljno ocekujem da menga krene da odem to rijesit. 😂😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.