Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Veljača 2020. 07:42

Znaci vade mi hotmone jer moraju
    Nju ne zanima dal sam vadila prije pet god.
    Ulrazvuk je jucer napravila svoj iako sam prije 2 tjedna radila.
    Muz ima u pon spermiograf i 17.2 vec imamo dogovor dalje 😅😂😂
    Tako da bas brzo😂

• more2309
    04. Veljača 2020. 07:50

Marinalin

Evo mene rita36 iz konderwunsch klinike.
    Dvije ljubazne doktorice,pitale me kolko dugo rado bebu,dal neke bolesti,nasljedstva blabla.
    Obavila ona ultrazvuk (iako sam ga nekidan radila kod moje ginekologice).
    Jako su sluzbene.
    Ja sam slagala da radim 1 god na bebi iako radimo tek 5,6mj ali moraa sam lagat jer inace u njemackoj za mene od 36 god je normalno godinu dana pokusavanja😂
    Smeta mi sto nista nije pitala dal sam koristila trakice,vitamine…
    Prekosutra vadim hormone,on u ponedj spermu
    I onda 17.2 dolazimo na dogovor sta i kako…
    Svida mi se sto jako brzo se sve rjesava i pokrece.
    I iznenadena kolko parova je bilo,jedni po izgledu stariji od mene sigurno 40ak godi,jedni oko 25god.
    Eto ukratko😂

Super, bas mi je drago da si zadovoljna i sto se sve brzo odvija, nema nacekavanja 🙂🙂🙂. 

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

LeLa2807
    04. Veljača 2020. 08:01

Marinalin

Znaci vade mi hotmone jer moraju
    Nju ne zanima dal sam vadila prije pet god.
    Ulrazvuk je jucer napravila svoj iako sam prije 2 tjedna radila.
    Muz ima u pon spermiograf i 17.2 vec imamo dogovor dalje 😅😂😂
    Tako da bas brzo😂

Super Marina bas mi je drago, bit ce to sve dobro :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Fancy
    04. Veljača 2020. 09:29

Evo mene opet 14ti dan 2 ciklusa poslije prestanka kontracepcije.
    Kao sto sma pisala vec na temi, prvi ciklus je bas bio buran u pogledu simptoma kojecega, ovulacija sa svim popratnim simptomima 14ti dan, tacno na vrijeme i skolski, sve pokriveno po psu :) i nista.
    Ovaj ciklus dosao na 27 dan, skolski ali.. ovulacijska sluz se pojavila 7 i 8 dan ciklusa?! Bez simptoma drugih osim 1 jakog probadanja u jajniku, ovaj put desnom 8i dan. 8i dan pokriven al ne nadam se nicemu.
    Danas je 14ti dan, kada bi O trebala nastupiti. A ni traga od nje.

Sad me interesuje jel ko imao slican slucaj, da je O ovako rano dosla?! Po mom proracunu onda bih M trebala dobiti citavih 6 dana ranije, oko 21 dana.

Not that fensi, ekšli..

Ginny
    04. Veljača 2020. 10:04

fancy nemam slucaj da je O rano dosla, al imam da su mi se ciklusi skratili kad sam prestala pit kontracepciju (pila sam je 10-11g), konkretno između dvije trudnoce su mi dosli na 24 dana . imala sam kiretazu prije misec i po, sad mi je prvi normalni ciklus nakon toga i bolio me je desni jajnik od 7-8 dc, al ovulacija je nastupila 14dc i osjetila sam je u livom jajniku :D 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Fancy
    04. Veljača 2020. 10:10

Crookshanks

fancy nemam slucaj da je O rano dosla, al imam da su mi se ciklusi skratili kad sam prestala pit kontracepciju (pila sam je 10-11g), konkretno između dvije trudnoce su mi dosli na 24 dana . imala sam kiretazu prije misec i po, sad mi je prvi normalni ciklus nakon toga i bolio me je desni jajnik od 7-8 dc, al ovulacija je nastupila 14dc i osjetila sam je u livom jajniku :D

A kako znas da u ciklusima od 24 dana O nije bila 10ti dan npr. Mislila sam da je 2 dio ciklusa, nakon O ugl u pravilu otprilike 14 dana.
    Jesi li pratila trakicama ili..?

Not that fensi, ekšli..

Ginny
    04. Veljača 2020. 10:16

ispustila sam tako kod rano, mislila sam osmi dan, nisam nikad prije pratila sa trakicama, tek sam sad pocela . nekako mi se 21 dan cini premalo 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Fancy
    04. Veljača 2020. 10:23

I meni ali sam cula, mozda cak i na ovoj temi, da su neke cure znale imati O cak i za vrijeme mens a godinama su ciljale na taj 14ti dan.. i zato nisu mogle zatrudniti, ne znam 😒

Not that fensi, ekšli..

LeLa2807
    04. Veljača 2020. 10:25

Meni je ginekolog rekao da žene koje imaju cikluse 23 dana i manje nemaju ovulacije.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Fancy
    04. Veljača 2020. 10:28

Ma ja samo pretpostavljam da je bila O na 8 dan ako je moguce uopste, zbog iscjetka koji mi je uvijek bio poprilicno jasan pokazatelj ovulacije. Evo cekam mens. 
    28 dan mi para 18tog feb. Pa cemo vidjeti koliko i da li ce doci prije..

Not that fensi, ekšli..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.