Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fancy
    04. Veljača 2020. 10:29

*pada

Not that fensi, ekšli..

Ginny
    04. Veljača 2020. 10:34

ja se stvarno ne razumin u to, mogu ti samo rec svoje iskustvo ka netko ko je dugo pio pilule, sad zadnji put sam ih prestala pit nakon neke 4 god proljetos, ostala sam trudna u 6om ciklusu pokusavanja , zavrsilo je nazalost spontanim,ciklusi su mi bili 27dc,25dc,26dc,25dc,27dc (pogledala sam u kalendar lol) . prvi put se ne sjecam, pila sam ih 10-11g bez pauze a ostala sam trudna odmah u prvom mjesecu pokusavanja, s tim da sam tri miseca prije toga prestala pit pilule al cuvali smo se ta tri mjeseca (kao, da se ocistim od hormona ili sta li vec, davno je to bilo)

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Ginny
    04. Veljača 2020. 10:36

mozda da uzmes trakice i probas pratit O? ja sam skuzila recimo da dok nisam pratila sam fulala ovulaciju, jer mi je ciklus tako setao dva dana gori doli, mislila sam da mi je O ranije nego sto je bila zapravo

🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Fancy
    04. Veljača 2020. 10:44

Da.. ako ne uspije u prvih par mjedeci pokusat cu sa trakicama. Za sad jos uvijek pokusavam bez nekog pretjeranog opterecivanja, ono, kad bude bude.

Not that fensi, ekšli..

Ginny
    04. Veljača 2020. 10:59

slazem se s tobom   i sritno vam <3 ja sam s ovom trecom postala nestrpljiva hahahaha, bila sam puno opustenija u prve dvi trudnoce, mozda su se i bebe zato prije uhvatile....

🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Fancy
    04. Veljača 2020. 11:44

Hvala ❤ takodjer 💞

Not that fensi, ekšli..

Raštika
    04. Veljača 2020. 11:51

Nala33

Raštika

Nala33

Raštika

Zna li netko koliko se cekaju rezultati za spermice?
    Ako ides privatno.

Sve ovisi šta radiš, nekad je gotovo za par dana nekad za tjedan i više, jer ako rade i spermograme plus spermokuluturu onda duže. Ali najbolje možda provjeriti s nekom privatnom klinikom.

Ne znam tocno sta ce sve, momak sam dogovorio pregled za sutra privatno. Nadam se da je on to dobro napravio. 😂😂😂

Ma je sigurno. Sretno

Ma dasta je. I tebi sretno! 🤞🤞
    Ja ne znam vise sta se dogadja samnom 😂😂😂 prijavila sam da je poceo kaao neki smedji iscjedak medjutim to je bilo to.. Tu noc i drugo jutro. Danas je dan treci i nema jos nista. Ni menge ni iscjedka. Malo je tamniji od klasicnog zuckastog iscjedka ali opet nije smedjarenje. Sto je super jer ovo je onda prvi ciklus od 8 mj da ga nema. A to je stvarno super vijest. Trbuh boli, cice bole. Svi klasicni simptomi menge su tu., 😉

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Nala33
    04. Veljača 2020. 14:01

Raštika

Nala33

Raštika

Nala33

Raštika

Ako ides privatno.

Sve ovisi šta radiš, nekad je gotovo za par dana nekad za tjedan i više, jer ako rade i spermograme plus spermokuluturu onda duže. Ali najbolje možda provjeriti s nekom privatnom klinikom.

Ne znam tocno sta ce sve, momak sam dogovorio pregled za sutra privatno. Nadam se da je on to dobro napravio. 😂😂😂

Ma je sigurno. Sretno

Ja ne znam vise sta se dogadja samnom 😂😂😂 prijavila sam da je poceo kaao neki smedji iscjedak medjutim to je bilo to.. Tu noc i drugo jutro. Danas je dan treci i nema jos nista. Ni menge ni iscjedka. Malo je tamniji od klasicnog zuckastog iscjedka ali opet nije smedjarenje. Sto je super jer ovo je onda prvi ciklus od 8 mj da ga nema. A to je stvarno super vijest. Trbuh boli, cice bole. Svi klasicni simptomi menge su tu., 😉

Možda je i nešto drugo a ne menga... Držim fige 🤞🤞, javljaj 

• more2309
    04. Veljača 2020. 14:19

Nala33

Raštika

Nala33

Raštika

Nala33

Raštika

Ako ides privatno.

Ma je sigurno. Sretno

Možda je i nešto drugo a ne menga… Držim fige 🤞🤞, javljaj

Slazem se, ovo bi mogli biti i simptomi neceg drugog 🙏🙏🙂🙂🙂

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

Ginny
    04. Veljača 2020. 14:23

rastika drzim fige, tako mi je bilo u drugoj trudnoci, mislila menga i nakon dva tri dana skontala da je vise nema, i bila trudna 

🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.