Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Luna55
    01. Veljača 2020. 12:48

Marinalin

I ja sam danas dobila M👍
    Rita 36 drzim ti fige👌🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽
    Luna a koliko dugo pokusavate i kolko imas godina😘

I ja i suprug imamo 29 godina.. Pokušavamo već godinu i 2 mjeseca. Hormoni su mi u redu, mužu je spermiogram isto uredan. Ustanovili su da imam blago policistične jajnike. Dosad mi je menstruacija bila uredna i ovaj mjesec sam imala prije nekoliko dana smedji iscjedak prvi put koji je trajao oko 2 dana..i bas sam se bila ponadala da je implantacijsko. A dobila sam već jučer,a trebala sam 4.2. Drugi ciklus počinjem sa klomifenom pa možda bude više sreće..🤗Kakva je kod tebe situacija?😊😘

Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏

01. Veljača 2020. 14:14

Luna tako sam i ja dobila jutros na 25dc a trebala dobit utorak srijedu.
    Ovaj put sam imala rano O.
    Radimo od 1.9 na bebi znaci 6 ciklusa i sipak.
    Ultrazvuk ok,u ponedj idemo u konderwunschkliniku u njemackoj na daljnje pretrage jer imam 36 god a muz 34god pa mi se neda gubit vrijeme i idemo se pregledat😌

• Annya
    01. Veljača 2020. 14:28

Caooo, ja sam nova ovdje i imam pitanje za vas malo iskusnije heheh. Ugl nije sada da decko i ja bas radimo na bebi, ali bi nam bilo drago da se dogodi, od 10og mjeseca imamo nezasticene odnose i bilo ih je i kad su bili plodni dani, evo bas ovaj prvi mjesec smo imali odnose kad su bili plodni dani, al nista se ne dogadja🤦‍♀️ Inace menstruacija mi je uredna, ciklus je nekad 28 29 ili 30 dana, ali vecinom 28. Kod ginekologa svakako idem sada kroz par dana al evo htjela sam se javiti ovdje bas da vidim i vase misljenje. Za 7 dana trebam dobiti i nemam stvarno nikakvih simptoma koji bi upucivali na trudnocu, samo su mi grudi natecene bas i bole me, i osjecam bol u leđima, i veliku zelju za hranom al to sve prepisivam pms-u😬 Ugl jel mislite da mozda postoji neki problem ili? 

Rita37🤰
    01. Veljača 2020. 14:30

Marinalin

I ja sam danas dobila M👍
    Rita 36 drzim ti fige👌🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽
    Luna a koliko dugo pokusavate i kolko imas godina😘

Zao mi je Marina al znas vec kako ide..... Sad kontrole pa znat vise....  Hvala za fige trebaju mi... Nemam simptoma za dobit cak i bol stomaka i jajnika prestala alll opet sve u Bozijim rukama... 

Raštika
    01. Veljača 2020. 14:38

Pina96

Pozdrav svim curama, trudilicama..
    Neke od vas me se mozda sjecaju, bila sam aktivna prije kojih godinu dana, međutim dok sam ja planirala zivot se okrenuo naopako 😁
    Nakon 5g pomalo turbulentne veze odlučili smo se za bebu, i naravno da su tek tada krenuli svi problemi.. umjesto da nas to zblizi, samo smo stvorili nove napetosti i odlucili se rastati. No dobro, nisam sad tu da plačem i unosim negativnu energiju, prosla je godina dana i spremna sam svoje iskustvo podijelit s vama.
    Pokusavali smo kojih 6mj bezuspjesno, dok sam ja obavljala papa testove, briseve, spolne hormone i ostale pretrage, decku je bilo tesko cak otici po moj nalaz koji je bio usput… tu je puklo.
    U svakom slučaju, taj nalaz je , kako je nasa dobra vila Grizli primjetila, pokazao neproporcionalne vrijednosti LH i FSH, sto znaci PCOS. otisla sam kod privatnog gin u splitu, koji nije odmah propisao kontracepciju kao i druga privatnica, vec me poslao na OGTT koji je pokazao povisen inzulin.
    Sad sam vec 3 mjesec na terapiji glucophageom , i ciklusi su polako sa 36-42 dosli na tocno 31 dan, sa izrazenim simptomima ovulacije!
    Ispricavam se na predugom postu, poanta je da ne odustajete, borite se za sebe i dođite do korijena problema!
    Za kraj cu vam otkriti da sam upoznala novu predivnu osobu u svom zivotu, koja je dokazala da se sva patnja isplatila. Cekamo da zavrsi nadolazeca sezona , da jos malo poradimo na svom zdravlju pa se i ja ponovno pridruzujem ovoj temi.
    Kako mi je rastika, malla?

Pa Pina di si ti???? Koliko puta sam pitala za tebe. ❤️❤️❤️ Bas mi je drago da se opet cujemo, nije nam razlog bas najbolji ali... Rijesit cemo i to. 🤘
    Jel ti znas da je oko mene hrpa cura koje su odmah nakon izlaska iz dugogodišnje veze i dugog pokusavanja da zatrudne, s novim partnerom zatrudnile skoro pa odmah. Tako ces i ti, pazi sta ti rastika kaze. 😂😂
    Zao mi je sto ti se svasta izdogadjalo ali drago mi je da si sad dobro. Zivot ide dalje, jos jace nakon propale veze. 😉 
    Cure, hvala vam svima na objasnjenjima za hpv. Ruzno zvuci ali lakse mi je kad cujem da nas ima jos i da smo sve zive. 💪🤘
    Mene poceo jutros trbuh bolit kao da cu je sad dobit. Samo se nadam da necu opet smedjarit po 5,6 dana prije. Kaze gin da je moguce da mi je to od mioma. E pa vidit cemo. 💁‍♀️

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

01. Veljača 2020. 17:06

Annya dosta njih radi na bebi godinu dvije..
    Tako da nista strasno ako se jos ne prima.
    'Mi radimo od 9mj pa nista jos.
    Sve je to individualno.

Raštika
    02. Veljača 2020. 17:48

Di ste zene?
    Jel cekamo koga ovaj tjedan za radit test? 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Aneee
    02. Veljača 2020. 18:09

Raštika Ja bi trebala sutra ne dobiti ali imam neki osjećaj da dolazi 😔 a baš sam se fino ponašala ovaj mj...i ti bi trebala ovih dana?

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    02. Veljača 2020. 18:09

Ponadala a ne ponašala hahhaha 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

02. Veljača 2020. 18:31

Jučer me tako probadalo u lijevom jajniku da nisam se mogla ispraviti ali na kratko me jako zapikalo kao da me nožem netko pikao... Evo danas ništa pika malo još boli i križa me bole malo... Sad ćemo vidjeti... Imam filinga kao da ju moram dobiti takav mi je osječaj ali tek ju moram dobit za 15 dana.... Tako da neznam eto vidjet ćemo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.