Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ela32
    31. Siječanj 2020. 20:12

Rita88

Rastika odlicne vijesti. Pazi na sebe i imunitet i bit ce sve super.
    Ela cekam te jesi bila na pregledu?

Rita bila sam na pregledu u srijedu, hvala Bogu sve je u redu, srce moje srećice kuca i to je najvaznije sada! Po M je 7+5 bilo tada, a po bebici 8+1, tako da je sve savrseno! Samo nek tako ostane!! Nadam se da ces nam se uskoro pridruziti na drugoj temi, a i ostale cure! Dodjem vas procitati svaki dan.. 😙😙

31. Siječanj 2020. 20:57

Pina96

Pozdrav svim curama, trudilicama..
    Neke od vas me se mozda sjecaju, bila sam aktivna prije kojih godinu dana, međutim dok sam ja planirala zivot se okrenuo naopako 😁
    Nakon 5g pomalo turbulentne veze odlučili smo se za bebu, i naravno da su tek tada krenuli svi problemi.. umjesto da nas to zblizi, samo smo stvorili nove napetosti i odlucili se rastati. No dobro, nisam sad tu da plačem i unosim negativnu energiju, prosla je godina dana i spremna sam svoje iskustvo podijelit s vama.
    Pokusavali smo kojih 6mj bezuspjesno, dok sam ja obavljala papa testove, briseve, spolne hormone i ostale pretrage, decku je bilo tesko cak otici po moj nalaz koji je bio usput… tu je puklo.
    U svakom slučaju, taj nalaz je , kako je nasa dobra vila Grizli primjetila, pokazao neproporcionalne vrijednosti LH i FSH, sto znaci PCOS. otisla sam kod privatnog gin u splitu, koji nije odmah propisao kontracepciju kao i druga privatnica, vec me poslao na OGTT koji je pokazao povisen inzulin.
    Sad sam vec 3 mjesec na terapiji glucophageom , i ciklusi su polako sa 36-42 dosli na tocno 31 dan, sa izrazenim simptomima ovulacije!
    Ispricavam se na predugom postu, poanta je da ne odustajete, borite se za sebe i dođite do korijena problema!
    Za kraj cu vam otkriti da sam upoznala novu predivnu osobu u svom zivotu, koja je dokazala da se sva patnja isplatila. Cekamo da zavrsi nadolazeca sezona , da jos malo poradimo na svom zdravlju pa se i ja ponovno pridruzujem ovoj temi.
    Kako mi je rastika, malla?

Pinaaaa hejjjj...sjecam te se 🤗. A ti mene? Malo sam promijenila nick 😊. Odbrojavanje i dalje ide. Ima nas puno. Bilo je i dosta plusica i svast nesto. Znas kako kazu sve ima svoje zasto i zato. Kao i svoje vrijeme i razloge. Ja ne vjerujem u slucajnost. Tako da mislim da i kod tebe nije nista slucajno. Najbitnije je da si ti sretna. Drago mi je radi tebe i zelim ti svu srecu da i dalje budes sretna i da uza sebe imas osobu koja te zasluzuje. Cekamo te na druzenju❤ 

Bosco
    31. Siječanj 2020. 21:07

Bok cure! Ja takoder kao padobranac, upadam tu i tamo.
    Citam sve komentare, cak i neke druge teme na forumu i rado bi sto napisala, ali kad nema nista novo. 🙄
    Jucer i danas imam bas obilan iscjedak, mozda je znak ovulacije, a mozda jer sam bolesna. Jajnici me ne bole. Imali smo odnose jucer i danas, pa cemo vidjet. Vise se nicem ne nadam, pa sta bude bude😥

Sto je HPV-a tice, sjecam se kad su mi rekli da ga imam, toliko me doktor prepao da sam 3 dana plakala. Isla kod njega na nekakva mazanja i vaginalete, i sljedeci papa bio uredan. Vratio se HPV nakon nekih 6 mjeseci, opet mazanja, onda otisao i evo, nema ga vec 4,5 godina.

Tako da, uvijek ostane u tijelu, al ako se pazi i vofi kontrola, nije aktivan

Rita88
    01. Veljača 2020. 00:27

ela32

Rita88

Rastika odlicne vijesti. Pazi na sebe i imunitet i bit ce sve super.
    Ela cekam te jesi bila na pregledu?

Rita bila sam na pregledu u srijedu, hvala Bogu sve je u redu, srce moje srećice kuca i to je najvaznije sada! Po M je 7+5 bilo tada, a po bebici 8+1, tako da je sve savrseno! Samo nek tako ostane!! Nadam se da ces nam se uskoro pridruziti na drugoj temi, a i ostale cure! Dodjem vas procitati svaki dan.. 😙😙

Super bas mi je drago,uživaj u svojoj bebici 🥰 Ja čekam ponedjeljak da vidim hoce li stići menga ili se selim k vama u grupu ☺ U svakom slučaju javljam sve 🤗

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

01. Veljača 2020. 02:04

Lalla, Rita, a pogotovo draga Martina hvala puno na lipim riječima ❤ falilo mi je sve ovo, cini mi se da cu se brzo vratiti 🤗
    Navijam za vas i dalje 🤞

Rita37🤰
    01. Veljača 2020. 11:59

ana.b.

Rita36

jelenajelena

Rita36

jelenajelena

LeLa2807

jelenajelena

E curke,,jeste imale kakvo ziganje u jajniku??kakav vam je osjecaj….meni sad osjecaj kao da me pecka,ili kao da netko.iglicom bocka po jajniku🤷‍♀️🤷‍♀️🤔🤔

To sam čula da je super znak :))

Daj Boooože🙏🙏🙏🙏curke na lh trakicama izgleda vec uhvatile m😂😂😂😂
    Nemogu cekati jutro😁😂😁😂

Osjetila sam peckanje i ja na trenutke lijevi ali nekako povisoko pa ne znam bas kao iglice bocka.
    ✌️

Meni je desni….a na lijevom mi je bila vm…..sad me vise ne "bocka"…..mada ovaj mjesec imam cudan osjecaj,ali………..🤔

Nadajmo seeee. Basss nekako imam osjecaj da jesam. . I vjerujem u to pa sta Bog da! Sretno draga… Ja trebam NE dobit ponedjeljak il utorak..
    🙃

Tak i ja u ponedjeljak najkasnije utorka ali nadam se da necu dobiti…od O sam vec imala osjecaj da smo uspijeli a sad dali me osjecaj vara ili ne vidimo za 3 dana🤞🏻 kad vi mislite radoti test?

Me planiram rano... Volila bi da kasni par dana onda mozda.    Jutros kad sam ustala imala sam jaako tamne bradavice na grudima... Dobar znak... Al ne znam jel zato sto smo pili sinoc dosta... Na vikendu sam da prijateljima....  Necu vise mozda sam stvarno trudna a ja po jegeru 
    🙃.... Sretno svima.. Pusaaa

• Luna55
    01. Veljača 2020. 12:09

Bok cure, jučer dobila mengu. Nažalost ni ovaj mjesec nista😕😕😕

Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏

Rita37🤰
    01. Veljača 2020. 12:12

Luna55

Aaa zao mi je.... Al samo nek prodje pa u novu akciju i nadu. Sretno od ❤️

• Luna55
    01. Veljača 2020. 12:22

Rita36

Luna55

Aaa zao mi je…. Al samo nek prodje pa u novu akciju i nadu. Sretno od ❤️

Hvala ti😘 Slijedeći ciklus počinjem terapiju sa klomifenom pa ćemo vidjeti😊🤗❤️

Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏

01. Veljača 2020. 12:39

I ja sam danas dobila M👍
    Rita 36 drzim ti fige👌🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽
    Luna a koliko dugo pokusavate i kolko imas godina😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.