E curke,,jeste imale kakvo ziganje u jajniku??kakav vam je osjecaj….meni sad osjecaj kao da me pecka,ili kao da netko.iglicom bocka po jajniku🤷♀️🤷♀️🤔🤔
To sam čula da je super znak :))
Daj Boooože🙏🙏🙏🙏curke na lh trakicama izgleda vec uhvatile m😂😂😂😂
Nemogu cekati jutro😁😂😁😂
Osjetila sam peckanje i ja na trenutke lijevi ali nekako povisoko pa ne znam bas kao iglice bocka.
✌️
Meni je desni….a na lijevom mi je bila vm…..sad me vise ne "bocka"…..mada ovaj mjesec imam cudan osjecaj,ali………..🤔
Nadajmo seeee. Basss nekako imam osjecaj da jesam. . I vjerujem u to pa sta Bog da! Sretno draga… Ja trebam NE dobit ponedjeljak il utorak..
🙃
Blizu smo…ja bi ttebala u nedelju/ponedeljak……ma i ja ovaj mjesec bas imam osjecaj da je drugacije nesto…al mozda je to i PMS😬😬😁
Ma nije pms nije nije
🙃 🤭 😂 😂 Trudne smo i tocka bar dok ne dobjemo
🙃
E curke,,jeste imale kakvo ziganje u jajniku??kakav vam je osjecaj….meni sad osjecaj kao da me pecka,ili kao da netko.iglicom bocka po jajniku🤷♀️🤷♀️🤔🤔
Nemogu cekati jutro😁😂😁😂
Osjetila sam peckanje i ja na trenutke lijevi ali nekako povisoko pa ne znam bas kao iglice bocka.
✌️
Meni je desni….a na lijevom mi je bila vm…..sad me vise ne "bocka"…..mada ovaj mjesec imam cudan osjecaj,ali………..🤔
Nadajmo seeee. Basss nekako imam osjecaj da jesam. . I vjerujem u to pa sta Bog da! Sretno draga… Ja trebam NE dobit ponedjeljak il utorak..
🙃
Blizu smo…ja bi ttebala u nedelju/ponedeljak……ma i ja ovaj mjesec bas imam osjecaj da je drugacije nesto…al mozda je to i PMS😬😬😁
Ma nije pms nije nije
🙃 🤭 😂 😂 Trudne smo i tocka bar dok ne dobjemo
🙃
🤗🤗🤗🥰🥰🥰🥰🙏🙏🙏🙏💪💪
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Nemogu cekati jutro😁😂😁😂
✌️
🙃
Tak i ja u ponedjeljak najkasnije utorka ali nadam se da necu dobiti...od O sam vec imala osjecaj da smo uspijeli a sad dali me osjecaj vara ili ne vidimo za 3 dana🤞🏻 kad vi mislite radoti test?
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Pozdrav drage trudilice (buduće mame),
U decembru 2019 sam vidjela svoj prvi plusić, nažalost beta je iznosila samo 15 ml/mU- biohemijska trudnoća. Dva dana poslije prokrvarim, rečeno mi je da posmatram kao običnu menstruaciju, bila je istog trajanja i intenziteta. Međutim danas mi je 34 dc i menstruacije ni u najavi. Na 27 dc sam bila na kontroli i sve uredno, endom. 9,5 mm. Test sam radila nakon 5 dana kašnjenja i negativan.
Pošto znam da vas ima koje ste bar jednom doživjele biohemijsku tr. Jeste imale problema sa neredovnim ciklusima poslije? Jer su meni bile školske na 29 dana, sve do sada.
Raštika pa sad si me skroz zbunila, pa normalno da hpv postoji i nakon letza? Nego, samo se ti redovno kontroliraj i no stress i biti ce to ok, bitno da papa pokaze da nema cin-a. Meni je moja gin bila preporucila gel papilocare se zvao, ja ga nisam koristila, pa ti ne znam reci vise osim da je to bas za HPV
Jel mi vjerujes da mi nista nije jasno… Prica moje gin je cijelo vrijeme: vidit cemo jel ga ima jos… Jos i njena med sestra sa mnom u pricu cijelo vrijeme kao vidit cemo jel otislo, mozda ga nema… Ne mogu ti opisat koliko sam sokirana bila kad je stigao bris. A sama gin mi je rekla ovako: mozda ti konizacija nije dobro uradjena ili je virus bio dublje u tkivu. Eto to je rekla za hpv kad je stigao nalaz briseva. Sad cekam papu i da vidim ima li cina.
ja bas upadam kao padobranac svako toliko, malo me ima malo me nema hahah. uglavnom HPV je virus koji je u tijelu stalno, ili je aktivan ili nije. CIN je ono čega se pokušavamo rješit, a ne HPV.. znam da si pitala ranije je li netko imao slučaj.. imala sam ja. ja sam radila letz i nalaz patologa (radila ga je žena koja mi je kao druga mama pa sam uvjerena da je dala 100% kod obrade uzorka i nije moguće da je kriv) je bio da se uklonilo svo tkivo s promjenama. papa 6 mjeseci nakon toga pokazao cin 1/cin 2.. i onda opet ispočetka biopsija, nalaz cin 1, doktori se čudili kako se vratilo.. kažu doktori, pratiti redovno, ili će se povuć ili će se vratit. nakon 6 mjeseci papa pokazao cin 1, još 6 mjeseci nakon toga pokazao da nema cina. od onda radimo na bebi, već godinu i pol. ja sam pila prestala piti kontracepcijske i puno puno smanjila stres.. što je od toga pomoglo da se povuće, ne znam
Rastika odlicne vijesti. Pazi na sebe i imunitet i bit ce sve super.
Ela cekam te jesi bila na pregledu?
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Upravo me zvala gin da mi kaze da mi je stigao uredan nalaz pape! Nema nikakvog cina vise!!!! 💪💪💪
Kontrola za 6 mj da vidimo sta se dogadja s hpv-om. 😉
🎉🎉🎉🎉🥂 bas mi je drago, sada mozete u akciju!
Pozdrav svim curama, trudilicama..
Neke od vas me se mozda sjecaju, bila sam aktivna prije kojih godinu dana, međutim dok sam ja planirala zivot se okrenuo naopako 😁
Nakon 5g pomalo turbulentne veze odlučili smo se za bebu, i naravno da su tek tada krenuli svi problemi.. umjesto da nas to zblizi, samo smo stvorili nove napetosti i odlucili se rastati. No dobro, nisam sad tu da plačem i unosim negativnu energiju, prosla je godina dana i spremna sam svoje iskustvo podijelit s vama.
Pokusavali smo kojih 6mj bezuspjesno, dok sam ja obavljala papa testove, briseve, spolne hormone i ostale pretrage, decku je bilo tesko cak otici po moj nalaz koji je bio usput... tu je puklo.
U svakom slučaju, taj nalaz je , kako je nasa dobra vila Grizli primjetila, pokazao neproporcionalne vrijednosti LH i FSH, sto znaci PCOS. otisla sam kod privatnog gin u splitu, koji nije odmah propisao kontracepciju kao i druga privatnica, vec me poslao na OGTT koji je pokazao povisen inzulin.
Sad sam vec 3 mjesec na terapiji glucophageom , i ciklusi su polako sa 36-42 dosli na tocno 31 dan, sa izrazenim simptomima ovulacije!
Ispricavam se na predugom postu, poanta je da ne odustajete, borite se za sebe i dođite do korijena problema!
Za kraj cu vam otkriti da sam upoznala novu predivnu osobu u svom zivotu, koja je dokazala da se sva patnja isplatila. Cekamo da zavrsi nadolazeca sezona , da jos malo poradimo na svom zdravlju pa se i ja ponovno pridruzujem ovoj temi.
Kako mi je rastika, malla?
Pina, sjecam te se. Hvala sto si podijelila s nama svoju pricu i sretno u novoj vezi.
Pina i ja te se sjećam, nadam se da si sad sretna i zadovoljna i da ces uskoro lovit plusic 🤗
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Sortiraj odgovore
Najstariji