Rašitka dobro je onda da sam ja jučer obloge i na grlo stavljala 😅 čudo pa sam spavala bez ikakvih problema…jučer sam u 12h kad je popustila anestezija popila samo pola brufena jer me bilo strah bolova a suprug tek oko 2 dolazi s posla. Ali na kraju čitav dan bez bolova tj ne tako jakih da mi je trebala tableta, ni preko noći pa čak ni sada…to mi je super jer ne volim tablete 😅 ali osjećam se super, nateknuto ali dobro 😁
Kako si ti danas?
Jelenajelenakoji ti je danas dan?
Danas 10/11dpo...
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
E curke,,jeste imale kakvo ziganje u jajniku??kakav vam je osjecaj….meni sad osjecaj kao da me pecka,ili kao da netko.iglicom bocka po jajniku🤷♀️🤷♀️🤔🤔
To bi mogao biti dobar znak draga, drzim fige 😊😊😊🙏🙏🙏
Hvala draga, ,,,neka bude sta bude🤗🤗
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
More da, odma je sve lakše kad je on tu 😊😊
Jelena zvuči dobro 😁 jedino ako to inače nikad nemaš pred M onda je to odličan znak 😊🤞🏻
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ja sam 10dpo i ja se ispuhala svi simptomi nestali osim grudi i iscjedka 🤔
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Di ste zene? Napokon sam uspjela dogovorit pregled nakon konizacije sad u utorak. E sad me zanima nesto… Ima li neka cura da je imala cin3 i bila na letzu jer me zanima postoji li mogucnost da mi opet nadju cin i ako mi je javljeno da je operacijom sve maknuto?
Pregled mi je taman nekako oko ovulacije pa cu joj reci da pogleda da li se sta dogadja s mojim dragim jajnicima.
Raštika, šta ima novo? Ušla sam samo da vidim šta se dešava s tobom i sa Grizli. Jesi li radila kontrolnu papu? Ja sam je odradila prije 2 mjeseca. Sve je čisto, nema više cinova. Ostaje mi još kontrola tipizacije HPV-a, jer je bio visokorizični. U međuvremenu sam saznala da nisam imala ovulacije uopšte. Pijem inofolic već treći mjesec. Prošli mjesec sam je prvi put osjetila.
Kako si ti? "Radite" li na bebi ili ste pauzirali?
Grizli, jesi li rodila? Znam da ti je sad nekad termin
Raštika, sve sam naknadno pročitala. Hvala Bogu da je sve dobro. Što se tiče HPV-a, meni je doktor rekao da je on uvijek u organizmu, ali dok je u stanju mirovanja, nema problema. Problem je kada ja aktivan. U mom slučaju je zabrinut što je visokorizični, iako mi je bio CIN 2, po njemu je veći problem što je u toj skupni. Da je niskorizični, on se ne bi zamarao oko toga. Ja sam pila beta glukan ali neki američki koji se pokazao vrhunski za cinove i pijem matičnu mliječ već treću ili četvrtu turu s pauzama od po 40 dana. Papa test mi je čist i još ću samo tu tipizaciju ponoviti
E curke,,jeste imale kakvo ziganje u jajniku??kakav vam je osjecaj….meni sad osjecaj kao da me pecka,ili kao da netko.iglicom bocka po jajniku🤷♀️🤷♀️🤔🤔
To sam čula da je super znak :))
Daj Boooože🙏🙏🙏🙏curke na lh trakicama izgleda vec uhvatile m😂😂😂😂
Nemogu cekati jutro😁😂😁😂
Osjetila sam peckanje i ja na trenutke lijevi ali nekako povisoko pa ne znam bas kao iglice bocka.
✌️
Nemogu cekati jutro😁😂😁😂
Osjetila sam peckanje i ja na trenutke lijevi ali nekako povisoko pa ne znam bas kao iglice bocka.
✌️
Meni je desni....a na lijevom mi je bila vm.....sad me vise ne "bocka".....mada ovaj mjesec imam cudan osjecaj,ali...........🤔
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Nemogu cekati jutro😁😂😁😂
✌️
Meni je desni….a na lijevom mi je bila vm…..sad me vise ne "bocka"…..mada ovaj mjesec imam cudan osjecaj,ali………..🤔
Nadajmo seeee. Basss nekako imam osjecaj da jesam. . I vjerujem u to pa sta Bog da! Sretno draga... Ja trebam NE dobit ponedjeljak il utorak..
🙃
Nemogu cekati jutro😁😂😁😂
✌️
Meni je desni….a na lijevom mi je bila vm…..sad me vise ne "bocka"…..mada ovaj mjesec imam cudan osjecaj,ali………..🤔
Nadajmo seeee. Basss nekako imam osjecaj da jesam. . I vjerujem u to pa sta Bog da! Sretno draga… Ja trebam NE dobit ponedjeljak il utorak..
🙃
Blizu smo...ja bi ttebala u nedelju/ponedeljak......ma i ja ovaj mjesec bas imam osjecaj da je drugacije nesto...al mozda je to i PMS😬😬😁
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Sortiraj odgovore
Najstariji