Rašitka za sad imamo cink za citavu godinu 😅 on jer radio kucni test spermica i to 2 dana nakon odnosa i rezultat je bio top...ali rekli smo si ako ne uspije sad ovaj i još možda idući ciklus onda idemo na preglede da se uvijerimo da je sve uredu...ajde super da si se tog riješila 😁
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ovak suprug brine o meni pa mi je sve lakše 😊😊😊
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Bravo za muza. Ja kad sam vadila umnjake.. Prije 4,5g zivjela sam na ugnjecanoj banani i pire krompiru... Volim oboje pa nije bila frka... Plus pudinzi... A proc ce sve samo polako i normalno je date grlo boli.. Smjes stavljat hladne obloge.... Ja dam pogriješila ja sam kako me sve bolilo stalno se pokrivala i to utopljavala i bol je toliko dugo trajala da sam poludila dok jednom prijateljica nije skuzila sta radim. I rekla brzo oblog stavi... A ne jos upalu zagrijavat...... Nikako nisam imala zelju hladit to mjesto godilo je kad je toplo..... Al nakon prvog obloga bol je nestala i stavila jos par put i sve bilo ok...a tad je bio vec mjesec dana odvadjenja.... Moja greska sto sam grijala. Sretno bit ces dobro ne brini.
E curke,,jeste imale kakvo ziganje u jajniku??kakav vam je osjecaj….meni sad osjecaj kao da me pecka,ili kao da netko.iglicom bocka po jajniku🤷♀️🤷♀️🤔🤔
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
E curke,,jeste imale kakvo ziganje u jajniku??kakav vam je osjecaj….meni sad osjecaj kao da me pecka,ili kao da netko.iglicom bocka po jajniku🤷♀️🤷♀️🤔🤔
To sam čula da je super znak :))
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
To sam čula da je super znak :))
Daj Boooože🙏🙏🙏🙏curke na lh trakicama izgleda vec uhvatile m😂😂😂😂
Nemogu cekati jutro😁😂😁😂
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Rašitka dobro je onda da sam ja jučer obloge i na grlo stavljala 😅 čudo pa sam spavala bez ikakvih problema...jučer sam u 12h kad je popustila anestezija popila samo pola brufena jer me bilo strah bolova a suprug tek oko 2 dolazi s posla. Ali na kraju čitav dan bez bolova tj ne tako jakih da mi je trebala tableta, ni preko noći pa čak ni sada...to mi je super jer ne volim tablete 😅 ali osjećam se super, nateknuto ali dobro 😁
Kako si ti danas?
Jelenajelena koji ti je danas dan?
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Upravo me zvala gin da mi kaze da mi je stigao uredan nalaz pape! Nema nikakvog cina vise!!!! 💪💪💪
Kontrola za 6 mj da vidimo sta se dogadja s hpv-om. 😉
Odlicno draga 🙂🙂🙂🙂🙂🙂!!!!! To su odlicne vijesti 😀😀😀😀😀😀😀!
🥳🥳🥳🥳 Sretna sam ko malo dijete. Toliko mi je snage dala kad me nazvala da sam odmah otisla kolegi reci da necu vise odradjivati njegove poslice! 😂😂😂😂 Imamo uhljeba koji voli naredjivat a nema ovlasti za to. 😂😂😂😂😂
Istina, covjek odmah osjeca snagu jer spozna sto je u zivotu najvaznije. Tako i mi imamo kolegicu koja je nepodnosljiva i nista ne radi, osim sto crpi ljudima zivotnu energiju, bilp bi super da odem na porodiljni i odmorim se od nje, a kad se vratim, mozda me premjeste u drugi odjel 🙂🙂🙂.
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
To je jako lijepo od supruga 🙂🙂🙂, brzo ce to proci uz takvu njegu 😀😀😀!
🙋♀️ 34- sve ok
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
Imamo 7 🐧
To bi mogao biti dobar znak draga, drzim fige 😊😊😊🙏🙏🙏
🙋♀️ 34- sve ok
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
Imamo 7 🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji