Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Listopad 2019. 11:50

Čestitam na novim plusićima!!! Presretna sam zbog vas dvije 💞🎉

nada23
    27. Listopad 2019. 11:51

sneguljica1

Nadoo cestitaaam i tebi…zelim vam urednu trudnocu…
    Uzivajte sada, a nadam se da cemo uskoro i mi svi sa vama…😍

Hvala ti.. 😍 
    Čekam da pisnem još jedan test jer je blijedi plus, ali vjerujem da će se pojačati.
    Sretno i tebi i svima! ❤️

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

nada23
    27. Listopad 2019. 11:53

Hvala Mrvičak! ❤️ I tebi pogotovo želim svu sreću! I ti si sada u iščekivanju. Neka ti brzo i sretno prodje ovih par narednih dana. 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Nala33
    27. Listopad 2019. 11:59

nada23

Cure, napravila sam test ( Clearblue easy) jutros oko 6 i pokazao se blijedi plus!!! čini se da je smeđi iscjedak ipak bio implantacija. 🤔 Pojavio se 10 dpo i trajao je 3 dana…. Eto, svaka promjena u/ na tijelu može biti znak.
    Joj, bas sam Uzbuđena! Ponovit ću opet test za 2 dana dok se ne pojavi jača crta… Nadam se da će biti Ok.
    🥰🥰🥰

Wow, čestitam... Sretno 

nada23
    27. Listopad 2019. 12:05

Nala33

nada23

Cure, napravila sam test ( Clearblue easy) jutros oko 6 i pokazao se blijedi plus!!! čini se da je smeđi iscjedak ipak bio implantacija. 🤔 Pojavio se 10 dpo i trajao je 3 dana…. Eto, svaka promjena u/ na tijelu može biti znak.
    Joj, bas sam Uzbuđena! Ponovit ću opet test za 2 dana dok se ne pojavi jača crta… Nadam se da će biti Ok.
    🥰🥰🥰

Wow, čestitam… Sretno

Hvala 🥰

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

27. Listopad 2019. 12:40

nada23

Hvala Mrvičak! ❤️ I tebi pogotovo želim svu sreću! I ti si sada u iščekivanju. Neka ti brzo i sretno prodje ovih par narednih dana.

Hvalaaa ti💞
    Ja sam jutros napravila kineski test (5 dana do menge), ali negativan je. J.... ti nestrpljivost!!! 🤦‍♀️

nada23
    27. Listopad 2019. 13:00

mrvičak

nada23

Hvalaaa ti💞
    Ja sam jutros napravila kineski test (5 dana do menge), ali negativan je. J…. ti nestrpljivost!!! 🤦‍♀️

Uhhh, još ti je to rano. Sada pricekaj do dana ne/očekivane vještice pa ponovi test 😊 Držim fige da bude plus🤞Strpljenje, strpljenje... 💪

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

plavuša
    27. Listopad 2019. 13:17

Ceeestike na plusuuu, znali smo da to bude ponovna crtica...
    Ja isto imam jos 5 dana i neznam kaj bi mislila, jer nakon toooliko vremena bude druga crta na testu ili ne....
    Sretno nam svina, izdrzat cemo jos par dana 🙂

1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️
    2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️
    12dpt beta 262,9 🍀🤞
    14dpt beta 557,7 🥰🙏
    13.03.2025. 6+3 💓

Marta14
    27. Listopad 2019. 14:32

Nego vas dvije, imate li neki savjet za nas kojima ne ide? 😄 

Polly
    27. Listopad 2019. 14:51

Recept je očito kad najmanje misliš i očekuješ. Ovaj mjesec sam se bavila tim pretragama, čula da nemam O pa ipak možda imam, osjećala sam se kao da ne štima nešto sa mnom i samo čekala mengu da krenemo opet u akciju, toliko sam bila uvjerena da ću ju dobiti. A da sam po aplikaciji gađala O gadno bi fulala za cijeli jedan tjedan. Tako da bih ja rekla bez previše računice, volite se mazite i pazite i bit će 🤞🏼🤞🏼💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.