Čestitam na novim plusićima!!! Presretna sam zbog vas dvije 💞🎉
Nadoo cestitaaam i tebi…zelim vam urednu trudnocu…
Uzivajte sada, a nadam se da cemo uskoro i mi svi sa vama…😍
Hvala ti.. 😍
Čekam da pisnem još jedan test jer je blijedi plus, ali vjerujem da će se pojačati.
Sretno i tebi i svima! ❤️
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Hvala Mrvičak! ❤️ I tebi pogotovo želim svu sreću! I ti si sada u iščekivanju. Neka ti brzo i sretno prodje ovih par narednih dana.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Cure, napravila sam test ( Clearblue easy) jutros oko 6 i pokazao se blijedi plus!!! čini se da je smeđi iscjedak ipak bio implantacija. 🤔 Pojavio se 10 dpo i trajao je 3 dana…. Eto, svaka promjena u/ na tijelu može biti znak.
Joj, bas sam Uzbuđena! Ponovit ću opet test za 2 dana dok se ne pojavi jača crta… Nadam se da će biti Ok.
🥰🥰🥰
Wow, čestitam... Sretno
Cure, napravila sam test ( Clearblue easy) jutros oko 6 i pokazao se blijedi plus!!! čini se da je smeđi iscjedak ipak bio implantacija. 🤔 Pojavio se 10 dpo i trajao je 3 dana…. Eto, svaka promjena u/ na tijelu može biti znak.
Joj, bas sam Uzbuđena! Ponovit ću opet test za 2 dana dok se ne pojavi jača crta… Nadam se da će biti Ok.
🥰🥰🥰
Wow, čestitam… Sretno
Hvala 🥰
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Hvala Mrvičak! ❤️ I tebi pogotovo želim svu sreću! I ti si sada u iščekivanju. Neka ti brzo i sretno prodje ovih par narednih dana.
Hvalaaa ti💞
Ja sam jutros napravila kineski test (5 dana do menge), ali negativan je. J.... ti nestrpljivost!!! 🤦♀️
Hvalaaa ti💞
Ja sam jutros napravila kineski test (5 dana do menge), ali negativan je. J…. ti nestrpljivost!!! 🤦♀️
Uhhh, još ti je to rano. Sada pricekaj do dana ne/očekivane vještice pa ponovi test 😊 Držim fige da bude plus🤞Strpljenje, strpljenje... 💪
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Ceeestike na plusuuu, znali smo da to bude ponovna crtica...
Ja isto imam jos 5 dana i neznam kaj bi mislila, jer nakon toooliko vremena bude druga crta na testu ili ne....
Sretno nam svina, izdrzat cemo jos par dana 🙂
1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
Recept je očito kad najmanje misliš i očekuješ. Ovaj mjesec sam se bavila tim pretragama, čula da nemam O pa ipak možda imam, osjećala sam se kao da ne štima nešto sa mnom i samo čekala mengu da krenemo opet u akciju, toliko sam bila uvjerena da ću ju dobiti. A da sam po aplikaciji gađala O gadno bi fulala za cijeli jedan tjedan. Tako da bih ja rekla bez previše računice, volite se mazite i pazite i bit će 🤞🏼🤞🏼💓
Sortiraj odgovore
Najstariji