Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matkiša 😎
    27. Listopad 2019. 22:55

nada23

Hope2804

Cure molim vas za pomoc. Kako je kod vas izgledalo implantacijsko krvarenje? Ja sam procurila 5 dana prije neočekivane m. Medutim sad je 3. Dan a moje krvarenje je na ulosku velicine nokta. Nista vise od toga. Bolova nikakvih nemam, sise su mi i dalje osjetljive, vene nekad vidim nekad ne… Inace mi je kad procurim bol u sisama prestaje, temperatura vaginalno 37.1 popodne, sad 37.4… Onak luda sam i zabrinuta

Hope, već sam pisala danas kako je moje impl krvarenje izgledalo… možda si procitala, ali evo ponovit ću malo detaljnije.
    Počelo je 10 dpo ( oko 4 dana prije neočekivane M) i trajalo je točno 3 dana. Iscjedak je bio smeđi, i primjetila bih ga na papiru poslije brisanja. Nekad bi ostala samo točkica na ulošku. U par navrata su se sa iscjetkom pojavile kao neke tamno smeđe žilice. Prvi dan tog iscjetka mi je temp bila 37,1 navečer ( ispod pazuha) i tako se povišena temp nastavila svaku večer. Uz iscjedak sam imala lagane menstr grčeve koji su trajali do jučer ( dan neočekivane M). Jučer su bolovi bili najintenzivniji pa sam mislila da ću dobiti… Nemoj se samo brinuti, sve će biti OK. Pricekaj još barem do dana neočekivane M pa napravi test. Sretno! 🙏

Evo kao da gledam svoju situaciju, sad si mi dala nadu 🤗 iako sam bila uvjerena da je M, sad ću svakih 5 min gledati stanje haha  za test je rano, ah.. 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

tufnica1602
    28. Listopad 2019. 04:14

Moje nade pale u vodu, procurila evo...al navikla sam vec na razocarenje svaki mj tako da nista novo... 😔

sneguljica1
    28. Listopad 2019. 06:42

Tufnice ne mogu da ti opisem koliko mi je zao..
    Bilo sta reci je suvisno, sem toga da nada poslednja umire,.
    Budi hrabra i u nove pobjede..

Napokon 2804
    28. Listopad 2019. 07:00

Tufnice, novi ciklus nova nada! 

Meni jutros na ulosku nista... Vidjet ćemo kako ce biti kad dodem sa posla

Matkiša 😎
    28. Listopad 2019. 07:18

tufnica1602

Moje nade pale u vodu, procurila evo…al navikla sam vec na razocarenje svaki mj tako da nista novo… 😔

Evo i moja nada pala u vodu, a taman sam se mrvicu ponadala... Očito sam primjer da isti simptomi znače kod nekoga T kod nekoga M ....   
    Tufnice draga, žao mi je.. normalno je da imamo uspone i padove, i teško je stvarno.. ali ja ti kažem sljedeći mjesec smo ti i ja na redu ;) ;) I može još netko s nama, da sve budemo trudne   <3  

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Polly
    28. Listopad 2019. 07:33

Cure žao mi je jako, baš sam se nadala vašim plusićima.. Glavu gore, samo hrabro i pozitivno u idući mjesec 🤞🏼🤞🏼 
    Šaljem vam svoj digitalni plus 😊 Tjedan do dva kako pokazuje, baš jako rano za ići kod ginekologa, jel da? Mislim otići ću naravno da vidim što će mi reći, al kolko sam čitala tek od 3. tj se ona gestacijska može vidjeti jel tako?
    https://ibb.co/7CbFnbk

sneguljica1
    28. Listopad 2019. 08:13

Polly mozes otici na razgovor, a moj ti je savjet da ne radis pregled tako rano..mozes betu da odradis par puta da vidis da se pravilno dupla..i uzivaj,..

tufnica1602
    28. Listopad 2019. 08:21

Hvala vam svima cure najbolje ste..tako ti je meni vec 3 godine kao novi mjesec nova nada, al sve nesto mislim nema od toga nista. Mozda samo ako dignem ruke od toga onda se desi.. malo sam tuzna. Ostalim zelim puno vise srece koje cekaju 😍💕

Polly
    28. Listopad 2019. 08:58

sneguljica1

Pollymozes otici na razgovor, a moj ti je savjet da ne radis pregled tako rano..mozes betu da odradis par puta da vidis da se pravilno dupla..i uzivaj,..

A da, makar zato bih išla, da me naruči za drugi put i pošalje vadit betu... Kreće novi krug borbe i iščekivanja 🙄😆

sneguljica1
    28. Listopad 2019. 09:04

Polly

sneguljica1

Pollymozes otici na razgovor, a moj ti je savjet da ne radis pregled tako rano..mozes betu da odradis par puta da vidis da se pravilno dupla..i uzivaj,..

A da, makar zato bih išla, da me naruči za drugi put i pošalje vadit betu… Kreće novi krug borbe i iščekivanja 🙄😆

Samo polako, opusti se i neka sve ide svojim tokom..ono za sta si se do sada borila uspjela si da ostvaris, e ostatak ce se sam posloziti..dozvoli sebi da uzivas u tome, bez nervoze i previse razmisljanja..bebce je tuuu😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.