Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nada23
    26. Listopad 2019. 20:04

Tufnice, ti bolovi kao da ćeš dobiti mogu značiti i trudnoću, tako da imaš nadu. tako je bilo i meni i svim curama koje znam. 😀 Evo i ja ne trebam dobiti danas, a već treći dan me boli kao da ću dobiti. Nadam se da nas vještica neće zgrabiti ovaj put! 😂

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• Breskvica123
    26. Listopad 2019. 20:06

Polly

Cure moje meni je ovo skroz nestvarno, sva drhtim! 🥰🥰 Te žlijezde na bradavicama mi nisu dale mira od kad su se pojavile i s njima sam baš posumnjala 😍

tufnice navijam za kašnjenje gospođe, šaljem malo svoje pozivitne vibrice 😊😊

Polly cestitam na plusu i ja vidim isto ponovi test svakako, ja sam jucer radila naravno negativan je jos cu malo cekati i ja jos uvijek se nadam!! 🤞🤞🤗🤗

jelenajelena
    26. Listopad 2019. 20:14

Vaoooo sta je ovo danas...dosta pozitive.....bravo polly..vidim je i ja😊😊..ajmooo tufniceeee,,🤞🤞🤞 da ne dode vjesticaa...🥰🥰🥰😊😊

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

sanja0508
    26. Listopad 2019. 20:15

Breskvica123

Polly

Cure moje meni je ovo skroz nestvarno, sva drhtim! 🥰🥰 Te žlijezde na bradavicama mi nisu dale mira od kad su se pojavile i s njima sam baš posumnjala 😍

tufnice navijam za kašnjenje gospođe, šaljem malo svoje pozivitne vibrice 😊😊

Polly cestitam na plusu i ja vidim isto ponovi test svakako, ja sam jucer radila naravno negativan je jos cu malo cekati i ja jos uvijek se nadam!! 🤞🤞🤗🤗

Cestitam, vidi se crtica 😍. Ovo mi daje nadu da i par testova koji pokazu minus na kraju pokazu crticu 😊 bas mi je drago 😊

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Ivcy1306
    26. Listopad 2019. 20:44

Polly cestitke, vidim i ja crticu. 😀 
    Pridruzi se na ljetnim bebama.

tufnica1602
    26. Listopad 2019. 21:01

Nada23 e nado bas si mi dala nadu sada 😍😍  kako bi bilo lijepo da je to to napokon. 
    jelena ma pravi si mi navijac hehe 😘😘💕 joj da nece doc..opet nekako sama sebi govorim ma daj ti da budes trudna..jok 😁 
    Ima li jos neka curka da treba sada dobiti? 

nada23
    26. Listopad 2019. 21:12

Tufnice, hehe, zato se i zovem Nada 😀. već sam pisala prije da imam osjećaj da će biti puno plusica ovaj mjesec... Pa eto, počelo je. 🤗 Ima nas malo vise koje čekamo... Joj, bas bi lijepo bilo da se sve pozitivno iznenadimo. ❤️

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

tufnica1602
    26. Listopad 2019. 21:29

Joj kako bi bilo lijepo da ne dodje, da ugledamo plus u ponedjeljak posto sutra nista ne radi ne mogu po test 😂 a i ne trcim pred rudo vise. Dakle i ti danas nisi dobila, e super..nek nam ovaj mjesec bude sretan svima. 😊😊 cekamo zajedno.

Polly
    26. Listopad 2019. 21:34

Hvala vam curke svima, divna ste podrška 💓 Vidjet ću još kakav će test biti u ponedjeljak... Držim fige ženske i pratim vas 😚😚

nada23
    26. Listopad 2019. 21:38

Samo da nam ne dodje. 🙏 nema je još ni kod mene. Uzela sam test prije par dana, tako da ga ja radim sutra ujutro jer ne mogu vise čekati. 😆 A ti izdrži do pon. 🤞
    Bit će ovo sretan mjesec, predosjećam. 😍

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.