Cure, napravila sam test ( Clearblue easy) jutros oko 6 i pokazao se blijedi plus!!! čini se da je smeđi iscjedak ipak bio implantacija. 🤔 Pojavio se 10 dpo i trajao je 3 dana…. Eto, svaka promjena u/ na tijelu može biti znak.
Joj, bas sam Uzbuđena! Ponovit ću opet test za 2 dana dok se ne pojavi jača crta… Nadam se da će biti Ok.
🥰🥰🥰
Cestitaaaam 🥰 Ovaj mjesec je puno bolji od proslog sa plusicima, dajete nam nadu 💪🤗
Divne vijesti za pročitati uz kavu, čestitam svima🥰 Princezice Mimi e to je samo jedan dan, možda si baš ti ta kojoj će pokazati nakon bubam 5 dana ❣️ Samo hrabro:)
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
I dalje nikakvih simptoma nemam osim laganih grceva.
Samo da ako treba doci vjestica pozuri, da možemo dalje u akciju😅
Jucer sam saznala nesto bas zanimljivo pa cu probati i s time. Dakle, poznanica mi je preporučila ananas i to u velikim količinama. Navodno je njena prijateljica pokušavala zatrudnjeti preko godinu i pol i nakon konzumacije (na preporuku) dobila bebicu.
S time da su bas jele ananas svaki dan (obje) i eto. Ne skodi probati. Kupujem danas pet kila ananasa
Nada cestitam!! Bas je lijepo kad krenu plusici! Nadam se da cemo i mi ostale uskoro ugledat svoje!
Cure, napravila sam test ( Clearblue easy) jutros oko 6 i pokazao se blijedi plus!!! čini se da je smeđi iscjedak ipak bio implantacija. 🤔 Pojavio se 10 dpo i trajao je 3 dana…. Eto, svaka promjena u/ na tijelu može biti znak.
Joj, bas sam Uzbuđena! Ponovit ću opet test za 2 dana dok se ne pojavi jača crta… Nadam se da će biti Ok.
🥰🥰🥰
Aaaaaa Nadice tooo 🤞🏼🤞🏼🤞🏼 Ajme baš sam sretna, neki dobar mjesec je nastupio 🥰🥰 Ja ne mogu dočekati sutra da pišnem opet, grčeve imala navečer, jutros me drma mala temperatura, čas vruće čas hladno, valjda će se sutra crtica bolje vidjeti, isto tebi želim 😊😊
Mimi ja sam radila 2 nakon kašnjenja 6 dana kao, al je O bila kasnije očito i eto, baš je sve moguće, pričekaj još malo 🤞🏼🤞🏼
Hvala ti Polly. ❤️ Osmjehnula nam se sreća. 🤗 Imam osjećaj da će još biti novih plusica. Cure koje još čekate, SRETNO! 🙏
Evo meni su menstrualni grčevi trenutno prestali. Jučer su bili intenzivniji. Isto imam valove vrućine i hladnoće i lagano mi je povišena temp zadnja 3-4 dana ( oko 37).
Polly, izdrži do sutra. 😘 A ja do prekosutra.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
🥰🥰🥰
Cestitaaaam 🥰 Ovaj mjesec je puno bolji od proslog sa plusicima, dajete nam nadu 💪🤗
Hvalaa! 🥰🥰 Nada je uvijek tu. 😊 Želim i tebi jedan veliki plusić! ❤️
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Nada cestitam!! Bas je lijepo kad krenu plusici! Nadam se da cemo i mi ostale uskoro ugledat svoje!
Hvalaa! 🥰 Ma i vi ćete ugledati vaše plusice uskoro. Samo jako naprijed! 💪 Sretno svim curama! 🤞
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Nadoo cestitaaam i tebi...zelim vam urednu trudnocu...
Uzivajte sada, a nadam se da cemo uskoro i mi svi sa vama...😍
Sortiraj odgovore
Najstariji