Nado cestitam ti, joj jest mi drago neka je ovako sreran mjesec. 😍😍
Snjeguljica, ja sutra radim test ako ne dodje menga. Kasni mi jedan dan, jucer trebala doc al nista, imam samo te grceve al menga nikako da krene, pa mi vruce pa zima..i bolne grudi. Sve kao da ce doci a nista nema..sumnjivo mi jer meni nikad nije kasnila osim kad sam trudna bila prvi put. Inace uvijek ili ranije ili na 28 dan.
Nada, cestitam na plusicu..
Ja sam jedna od onih koja je ovaj mj.imala odnose u neplodnim danima po aplikaciji🤣🤣🤣
Moj savjet ne vjerovati aplikacijama, ja sam bila uvjerena da nista ni od ovog ciklusa upravo zato sto za vrijeme plodnih nismo imali odnose. I isla bezveze 3dana prije ocekivane napravit test i bio je plus vidljiv kao kuca sto znaci da je ocito ovulacija bila puno ranije, a na kraju tako sam i osjecala, pozuda za sexom, sluz, muz mi nadrapao jadan😂😂😂😁 i eto danas sam tocno 5+0.
Ja našla danas još jednu trakicu, nisam ni znala da ju imam haha 😯 Naravno da san pišnula kad je za sutra spreman digitalni 😁 Već se ljepše vidi 🥰🥰
https://ibb.co/FXt34dt
Nado cestitam ti, joj jest mi drago neka je ovako sreran mjesec. 😍😍
Snjeguljica, ja sutra radim test ako ne dodje menga. Kasni mi jedan dan, jucer trebala doc al nista, imam samo te grceve al menga nikako da krene, pa mi vruce pa zima..i bolne grudi. Sve kao da ce doci a nista nema..sumnjivo mi jer meni nikad nije kasnila osim kad sam trudna bila prvi put. Inace uvijek ili ranije ili na 28 dan.
Draga zvuči dobroooo 😍🤞🏼🤞🏼 Javi čim pišneš 😊
Polly javljam cim pisnem s tim da moram na posao od 5 pa do 3, ako ne dodje piskam navecer 😂😂😂 ee a tvoja crtica se sad bas onako lijepo vidi 😍😍
Joj, kako ne lijepo vidjeti plusiće i radovati se vašoj sreći. Tufnice, javi. Ne mogu dočekati. Sretno nama ostalima u iščekivanju 😘
Tufnice sretno!!!!
Meni ni traga jos m, Ali nakon dva negativna sva očekivanja su pala. Ako iduci tjedan ne dode, idem ginu da vidimo di je zapelo...
Cure molim vas za pomoc. Kako je kod vas izgledalo implantacijsko krvarenje? Ja sam procurila 5 dana prije neočekivane m. Medutim sad je 3. Dan a moje krvarenje je na ulosku velicine nokta. Nista vise od toga. Bolova nikakvih nemam, sise su mi i dalje osjetljive, vene nekad vidim nekad ne… Inace mi je kad procurim bol u sisama prestaje, temperatura vaginalno 37.1 popodne, sad 37.4… Onak luda sam i zabrinuta
Sortiraj odgovore
Najstariji