Curke koje ste ugledale plus bas sam sretna radi vas, posaljite nam koju sliku da vidimo te lijepe plusice :) Mi smo pokrili bitne dane i na uzv mi je dr. vidjela da je ovulacija bila,sad cekamo dva tjedna i da stavila me na utrogestane pa cemo vidjet sta ce se izdogadjati. Pusa svima 😘
Onda smo ti i ja tu negdje, ja sam na duphastinu od jučer i tako moram 12 dana i onda vidjeti u prvih 5 dana bi kao trebala menga doc ako ne onda vaditi betu ako bude trudnoća. Ovulacija je bila bila na folikulometriju i kaže 2 folikula ako se oplode kaže blizanci heheh ja rekao ajde da se bar jedan ulovi... Svi dani su bili pokriveni akcijom sad ovo čekanje.. Uff.. Ali ajde nisam sama... Držim ti fige i nadam se najboljem za obje.
Nado cestitam ti, joj jest mi drago neka je ovako sreran mjesec. 😍😍
Snjeguljica, ja sutra radim test ako ne dodje menga. Kasni mi jedan dan, jucer trebala doc al nista, imam samo te grceve al menga nikako da krene, pa mi vruce pa zima..i bolne grudi. Sve kao da ce doci a nista nema..sumnjivo mi jer meni nikad nije kasnila osim kad sam trudna bila prvi put. Inace uvijek ili ranije ili na 28 dan.
Nada, cestitam na plusicu..
Ja sam jedna od onih koja je ovaj mj.imala odnose u neplodnim danima po aplikaciji🤣🤣🤣
Moj savjet ne vjerovati aplikacijama, ja sam bila uvjerena da nista ni od ovog ciklusa upravo zato sto za vrijeme plodnih nismo imali odnose. I isla bezveze 3dana prije ocekivane napravit test i bio je plus vidljiv kao kuca sto znaci da je ocito ovulacija bila puno ranije, a na kraju tako sam i osjecala, pozuda za sexom, sluz, muz mi nadrapao jadan😂😂😂😁 i eto danas sam tocno 5+0.

Ja našla danas još jednu trakicu, nisam ni znala da ju imam haha 😯 Naravno da san pišnula kad je za sutra spreman digitalni 😁 Već se ljepše vidi 🥰🥰
https://ibb.co/FXt34dt

Nado cestitam ti, joj jest mi drago neka je ovako sreran mjesec. 😍😍
Snjeguljica, ja sutra radim test ako ne dodje menga. Kasni mi jedan dan, jucer trebala doc al nista, imam samo te grceve al menga nikako da krene, pa mi vruce pa zima..i bolne grudi. Sve kao da ce doci a nista nema..sumnjivo mi jer meni nikad nije kasnila osim kad sam trudna bila prvi put. Inace uvijek ili ranije ili na 28 dan.
Draga zvuči dobroooo 😍🤞🏼🤞🏼 Javi čim pišneš 😊

Polly javljam cim pisnem s tim da moram na posao od 5 pa do 3, ako ne dodje piskam navecer 😂😂😂 ee a tvoja crtica se sad bas onako lijepo vidi 😍😍
Joj, kako ne lijepo vidjeti plusiće i radovati se vašoj sreći. Tufnice, javi. Ne mogu dočekati. Sretno nama ostalima u iščekivanju 😘
Tufnice sretno!!!!
Meni ni traga jos m, Ali nakon dva negativna sva očekivanja su pala. Ako iduci tjedan ne dode, idem ginu da vidimo di je zapelo...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji