Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nala33
    26. Listopad 2019. 23:42

nada23

Svakako javim sutra rezultat. 😊 Malo me strah, ali bit će sto bude… Puse svima! 😘😘

Sretno, navijamo zaa plus... Kkao ste rekli neka bude ovi dobar mjesec. 

Princess Mimi
    27. Listopad 2019. 00:45

Polly

Pišnula ja danas popodne, kupila 2 testa danas za ponedjeljak u ubuduće i nisam mogla izdržati. Šaljem sliku, jel samo ja vidim nekakvu sjenu ili???
    https://ibb.co/YhbpT5L

Vidim i ja!

Princess Mimi
    27. Listopad 2019. 00:48

tufnica1602

Nada23e nado bas si mi dala nadu sada 😍😍 kako bi bilo lijepo da je to to napokon.
    jelena ma pravi si mi navijac hehe 😘😘💕 joj da nece doc..opet nekako sama sebi govorim ma daj ti da budes trudna..jok 😁
    Ima li jos neka curka da treba sada dobiti?

Meni trenutno kasni jedan dan 

sneguljica1
    27. Listopad 2019. 07:41

Polly cestitaaaam...
    Nada javljaj sta je biloo???
    Tufnice, 80% zena koje znam su imale grceve kao da ce dobiti, i ispostavilo se da je T u pitanju, imas li ostale simptome??Navijaaam jako, jako najjace da je plusic 😘😘😘

Princess Mimi
    27. Listopad 2019. 07:44

Napravila sam opet test danas. Dan nakon ocekivane, jedan veliki debeli minus
    Do sad bi sigurno vec nesto se pokazalo, koristila sam clearblue...

Nala33
    27. Listopad 2019. 09:03

Princess Mimi

Do sad bi sigurno vec nesto se pokazalo, koristila sam clearblue…

Žao mi je, ali možda još ima nade, th uvijek ima nade... Ako dobiješ glavu gore idemo u nove pobjede, ako ne pričekaj 3 dana pa ponovi test. Sretno 

nada23
    27. Listopad 2019. 09:04

Cure, napravila sam test ( Clearblue easy)  jutros oko 6 i pokazao se blijedi plus!!! čini se da je smeđi iscjedak ipak bio implantacija. 🤔 Pojavio se 10 dpo i trajao je 3 dana.... Eto, svaka promjena u/ na tijelu može biti znak. 
    Joj, bas sam Uzbuđena! Ponovit ću opet test za 2 dana dok se ne pojavi jača crta... Nadam se da će biti Ok.
    🥰🥰🥰

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

nada23
    27. Listopad 2019. 09:06

Princess Mimi

Do sad bi sigurno vec nesto se pokazalo, koristila sam clearblue…

Još ima nade sve dok ne dodje vještica! Primjer je Polly. ❤️

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

27. Listopad 2019. 09:13

Mene samo fascinira kad netko nakon 30te godine ostane trudan prvim pokusajem😂😂
    jer kad cujem svi se i mladji muce po vise od pola godine i nadalje🙈
    Ali dok ne dode M uvijek ima nade ,i koliko sam skuzila simtopa  trudnoce do izostanka nema a ja sebi uvijek pred M umisljam simptome😂

Polly
    27. Listopad 2019. 09:22

nada23

Cure, napravila sam test ( Clearblue easy) jutros oko 6 i pokazao se blijedi plus!!! čini se da je smeđi iscjedak ipak bio implantacija. 🤔 Pojavio se 10 dpo i trajao je 3 dana…. Eto, svaka promjena u/ na tijelu može biti znak.
    Joj, bas sam Uzbuđena! Ponovit ću opet test za 2 dana dok se ne pojavi jača crta… Nadam se da će biti Ok.
    🥰🥰🥰

Aaaaaa Nadice tooo 🤞🏼🤞🏼🤞🏼 Ajme baš sam sretna, neki dobar mjesec je nastupio 🥰🥰 Ja ne mogu dočekati sutra da pišnem opet, grčeve imala navečer, jutros me drma mala temperatura, čas vruće čas hladno, valjda će se sutra crtica bolje vidjeti, isto tebi želim 😊😊
    Mimi ja sam radila 2 nakon kašnjenja 6 dana kao, al je O bila kasnije očito i eto, baš je sve moguće, pričekaj još malo 🤞🏼🤞🏼

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.