Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matkiša 😎
    27. Listopad 2019. 15:11

Cure ja sam kao dobila ali evo već 3 dan samo smeđe, počelo je 10 dan od O, barem po aplikaciji... Leđa ubijaju, lijevo kao bubreg i trbuh ma sve boli.. I lijeva sika me svrbi kao luda par dana... E baš izluđuje, nikako da krene curit da je se riješim 🤯 
    Gledala sam grudi i ne kužim šta svrbi oko bradavice, izgleda sve ok 🥴

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

nada23
    27. Listopad 2019. 15:31

Marta14

Nego vas dvije, imate li neki savjet za nas kojima ne ide? 😄

Ja sam ovaj mjesec testirala ovulaciju sa Clearblue testom. Akcija je bila 2 dana prije O, na dan O i dan poslije O. Takodjer sam početkom ciklusa počela piti čaj od vrkute svaki dan. Eto, ja sam se ovaj mjesec malo vise “potrudila” pa je uspjelo. Iako, još čekam debeli plus. 😊 Sada kreće nova borba...

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

nada23
    27. Listopad 2019. 15:46

Mattan28

Cure ja sam kao dobila ali evo već 3 dan samo smeđe, počelo je 10 dan od O, barem po aplikaciji… Leđa ubijaju, lijevo kao bubreg i trbuh ma sve boli.. I lijeva sika me svrbi kao luda par dana… E baš izluđuje, nikako da krene curit da je se riješim 🤯

Taj famozni smeđi iscjedak. 😉 Kao sto sam već pisala, i ja sam ga imala 10dpo i trajao je 3 dana. Bio je oskudan ( samo na papiru poslije brisanja) i popraćen laganim grčevima. Nikad prije ga nisam imala, tako da je meni to bio “znak”. Nadam se da će i tebi 🥰

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

27. Listopad 2019. 15:50

Da, pet dana je rano, ali sam bila nestrpljiva jer sam u obje prijašnje trudnoće test napravila još prije pa da je test bio pozitivan, ali ovaj put nisam sigurna kada mi je ovulacija bila. Čak sumnjam da mi je bila 21 dc, što je za mene po prilično kasno. Tko čeka, dočeka. Bumo vidjeli 

nada23
    27. Listopad 2019. 16:02

mrvičak

Da, pet dana je rano, ali sam bila nestrpljiva jer sam u obje prijašnje trudnoće test napravila još prije pa da je test bio pozitivan, ali ovaj put nisam sigurna kada mi je ovulacija bila. Čak sumnjam da mi je bila 21 dc, što je za mene po prilično kasno. Tko čeka, dočeka. Bumo vidjeli

Sve će biti kada treba, samo strpljivo. Ako ti je O bila kasnije, onda je fakat rano za test. Izdrži. 💪😊

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Polly
    27. Listopad 2019. 16:53

nada23

Marta14

Nego vas dvije, imate li neki savjet za nas kojima ne ide? 😄

Ja sam ovaj mjesec testirala ovulaciju sa Clearblue testom. Akcija je bila 2 dana prije O, na dan O i dan poslije O. Takodjer sam početkom ciklusa počela piti čaj od vrkute svaki dan. Eto, ja sam se ovaj mjesec malo vise “potrudila” pa je uspjelo. Iako, još čekam debeli plus. 😊 Sada kreće nova borba…

I ja sam pila vrkutu, makar ne redovno i folnu negdje 2 mjeseca...

Polly
    27. Listopad 2019. 16:55

nada23

mrvičak

Sve će biti kada treba, samo strpljivo. Ako ti je O bila kasnije, onda je fakat rano za test. Izdrži. 💪😊

Mrvičak kao da sebe slušam. Znam da je teško strpiti se al eto ja dočekala, a baš sam istu izjavu imala 😁 nadam se da ćeš i ti 🤞🏼 
    Ja kupila digitalni za sutra da vidimo kolko je to tjedana 😊

Rita88
    27. Listopad 2019. 17:01

Curke koje ste ugledale plus bas sam sretna radi vas, posaljite nam koju sliku da vidimo te lijepe plusice :) Mi smo pokrili bitne dane i na uzv mi je dr. vidjela da je ovulacija bila,sad cekamo dva tjedna i da stavila me na utrogestane pa cemo vidjet sta ce se izdogadjati. Pusa svima 😘

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Matkiša 😎
    27. Listopad 2019. 17:03

nada23

Mattan28

Cure ja sam kao dobila ali evo već 3 dan samo smeđe, počelo je 10 dan od O, barem po aplikaciji… Leđa ubijaju, lijevo kao bubreg i trbuh ma sve boli.. I lijeva sika me svrbi kao luda par dana… E baš izluđuje, nikako da krene curit da je se riješim 🤯

Taj famozni smeđi iscjedak. 😉 Kao sto sam već pisala, i ja sam ga imala 10dpo i trajao je 3 dana. Bio je oskudan ( samo na papiru poslije brisanja) i popraćen laganim grčevima. Nikad prije ga nisam imala, tako da je meni to bio “znak”. Nadam se da će i tebi 🥰

Ma i inače ga imam, nekad i duže pa ni ne razmišljam da bi bila T 😊 hvala hvala 😁 meni je jako drago da je vama curama uspjelo 💞💞💞

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Nala33
    27. Listopad 2019. 17:04

Rita88

Curke koje ste ugledale plus bas sam sretna radi vas, posaljite nam koju sliku da vidimo te lijepe plusice :) Mi smo pokrili bitne dane i na uzv mi je dr. vidjela da je ovulacija bila,sad cekamo dva tjedna i da stavila me na utrogestane pa cemo vidjet sta ce se izdogadjati. Pusa svima 😘

Onda smo ti i ja tu negdje, ja sam na duphastinu od jučer i tako moram 12 dana i onda vidjeti u prvih 5 dana bi kao trebala menga doc ako ne onda vaditi betu ako bude trudnoća. Ovulacija je bila bila na folikulometriju i kaže 2 folikula ako se oplode kaže blizanci heheh ja rekao ajde da se bar jedan ulovi... Svi dani su bili pokriveni akcijom sad ovo čekanje.. Uff.. Ali ajde nisam sama... Držim ti fige i nadam se najboljem za obje. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.