Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nada23
    26. Listopad 2019. 21:40

Polly

Hvala vam curke svima, divna ste podrška 💓 Vidjet ću još kakav će test biti u ponedjeljak… Držim fige ženske i pratim vas 😚😚

U pon će ti biti VELIKA PLUSCINA! 🥰🥰🥰
    Sretno i tebi dalje. ❤️

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

jelenajelena
    26. Listopad 2019. 21:41

tufnica1602

Nada23e nado bas si mi dala nadu sada 😍😍 kako bi bilo lijepo da je to to napokon.
    jelena ma pravi si mi navijac hehe 😘😘💕 joj da nece doc..opet nekako sama sebi govorim ma daj ti da budes trudna..jok 😁
    Ima li jos neka curka da treba sada dobiti?

Samo se draga opusti,bice to sve super vidjeces,,,nemoj si sad stres stvarati...ma ja navijam za sve.....🤞🤞🤞😉😉🥰🥰🥰😊❤❤💞

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

tufnica1602
    26. Listopad 2019. 21:49

Nado obavezno rezultate javi cim otvoris oci ujutro i pisnes na test 😁😁
    Jelena divna si ❤️ i mi navijamo za tebe isto tako. 

nada23
    26. Listopad 2019. 21:52

Svakako javim sutra rezultat. 😊 Malo me strah, ali bit će sto bude... Puse svima! 😘😘

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Marta14
    26. Listopad 2019. 22:03

Tufnice ja sam imala grceve kao da cu dobit svaki cas, 6ti dan kasnjenja test tek tako napravila.. Kad ono +. Drzim fige!! 

Amy2019
    26. Listopad 2019. 22:11

Polly, ma salis se, bas na kraju ti bi trudna 😍 eto, stvarno mi je drago, sve si komplikovala i drazala nas u neizvjesnosti, kad bas 😁 crtica se bas vidi, cestitam ti. Ponovi u ponedjeljak obavezno istim il slicnin testom, nemoj koji prikazuje plavu crticu, bolje ce se vidjeti ako je roza. 😊 Marta14, pridruzi nam se na ljetnim bebama, cestitam, jako lijepo cuti, danas vec dva plusa, samo tako nastavite 😁🤞✌️

• ela32
    26. Listopad 2019. 23:03

Polly cestitam!!! Bas mi je drago radi tebe!! Nadam se da ce se i ostalim curama uskoro pojaviti plusići!! ❤

Polly
    26. Listopad 2019. 23:14

Hvalaa!! 🥰🥰
    Tufnice evo mene večeras grčevi lagano uhvatili, da nisam danas pišnula mislila bi da ću procuriti svaki čas, tako da svakako je moguća T 😊😊🤞🏼🤞🏼

Marta14
    26. Listopad 2019. 23:19

A ne ne, to prva trudnoca.. 😊😊
    Druge nema jos, na zalost. Ali bude! 💪

Nala33
    26. Listopad 2019. 23:40

Polly

Ajme ajme ajme ne mogu ja ovooo, ne vjerujem da je stvarno pozivitno!!! Takva mala sjenica s time da se uživo vidi puno bolje + popodnevni urin. Ponovit ću ponedjeljak ujutro da vidim hoće se šta bolje vidjeti. Preuzbuđena sammm!!!

Polly ne vidin sliku ali vjerujem šta ti i cure vidite, znam da de u ponedjeljak biti još veći plus... SRETNO 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.