Hvala vam curke svima, divna ste podrška 💓 Vidjet ću još kakav će test biti u ponedjeljak… Držim fige ženske i pratim vas 😚😚
U pon će ti biti VELIKA PLUSCINA! 🥰🥰🥰
Sretno i tebi dalje. ❤️
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Nada23e nado bas si mi dala nadu sada 😍😍 kako bi bilo lijepo da je to to napokon.
jelena ma pravi si mi navijac hehe 😘😘💕 joj da nece doc..opet nekako sama sebi govorim ma daj ti da budes trudna..jok 😁
Ima li jos neka curka da treba sada dobiti?
Samo se draga opusti,bice to sve super vidjeces,,,nemoj si sad stres stvarati...ma ja navijam za sve.....🤞🤞🤞😉😉🥰🥰🥰😊❤❤💞
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Nado obavezno rezultate javi cim otvoris oci ujutro i pisnes na test 😁😁
Jelena divna si ❤️ i mi navijamo za tebe isto tako.
Svakako javim sutra rezultat. 😊 Malo me strah, ali bit će sto bude... Puse svima! 😘😘
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Tufnice ja sam imala grceve kao da cu dobit svaki cas, 6ti dan kasnjenja test tek tako napravila.. Kad ono +. Drzim fige!!
Polly, ma salis se, bas na kraju ti bi trudna 😍 eto, stvarno mi je drago, sve si komplikovala i drazala nas u neizvjesnosti, kad bas 😁 crtica se bas vidi, cestitam ti. Ponovi u ponedjeljak obavezno istim il slicnin testom, nemoj koji prikazuje plavu crticu, bolje ce se vidjeti ako je roza. 😊 Marta14, pridruzi nam se na ljetnim bebama, cestitam, jako lijepo cuti, danas vec dva plusa, samo tako nastavite 😁🤞✌️
Polly cestitam!!! Bas mi je drago radi tebe!! Nadam se da ce se i ostalim curama uskoro pojaviti plusići!! ❤
Hvalaa!! 🥰🥰
Tufnice evo mene večeras grčevi lagano uhvatili, da nisam danas pišnula mislila bi da ću procuriti svaki čas, tako da svakako je moguća T 😊😊🤞🏼🤞🏼
A ne ne, to prva trudnoca.. 😊😊
Druge nema jos, na zalost. Ali bude! 💪
Ajme ajme ajme ne mogu ja ovooo, ne vjerujem da je stvarno pozivitno!!! Takva mala sjenica s time da se uživo vidi puno bolje + popodnevni urin. Ponovit ću ponedjeljak ujutro da vidim hoće se šta bolje vidjeti. Preuzbuđena sammm!!!
Polly ne vidin sliku ali vjerujem šta ti i cure vidite, znam da de u ponedjeljak biti još veći plus... SRETNO
Sortiraj odgovore
Najstariji