Ja našla danas još jednu trakicu, nisam ni znala da ju imam haha 😯 Naravno da san pišnula kad je za sutra spreman digitalni 😁 Već se ljepše vidi 🥰🥰
https://ibb.co/FXt34dt
Cestitam♥️♥️
Mrvičak, javljam situaciju kakva god da bude 😊😘
PrincessMimi hvala 😍
Mrvičak, javljam situaciju kakva god da bude 😊😘
PrincessMimihvala 😍
🤞🤞🤞🥰🥰
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Nado cestitam ti, joj jest mi drago neka je ovako sreran mjesec. 😍😍
Snjeguljica, ja sutra radim test ako ne dodje menga. Kasni mi jedan dan, jucer trebala doc al nista, imam samo te grceve al menga nikako da krene, pa mi vruce pa zima..i bolne grudi. Sve kao da ce doci a nista nema..sumnjivo mi jer meni nikad nije kasnila osim kad sam trudna bila prvi put. Inace uvijek ili ranije ili na 28 dan.
Hvala ti Tufnice. 😊 Bas sam se danas pitala sto je s tobom. Drago mi je da nisi dobila. To mi miriše na nešto dobro.😍 Jedva cekam da nam javiš novosti. Neka bude pluscina! 🤞 Sretno sutra ❤️
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Ja našla danas još jednu trakicu, nisam ni znala da ju imam haha 😯 Naravno da san pišnula kad je za sutra spreman digitalni 😁 Već se ljepše vidi 🥰🥰
https://ibb.co/FXt34dt
Sad se bas super vidi. 😍 Ma to je to. 👌
Ja ponavljam u uto opet. Vjerujem da si još uzbuđena, kao i ja... 🤗🤗
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Cure molim vas za pomoc. Kako je kod vas izgledalo implantacijsko krvarenje? Ja sam procurila 5 dana prije neočekivane m. Medutim sad je 3. Dan a moje krvarenje je na ulosku velicine nokta. Nista vise od toga. Bolova nikakvih nemam, sise su mi i dalje osjetljive, vene nekad vidim nekad ne… Inace mi je kad procurim bol u sisama prestaje, temperatura vaginalno 37.1 popodne, sad 37.4… Onak luda sam i zabrinuta
Hope, već sam pisala danas kako je moje impl krvarenje izgledalo... možda si procitala, ali evo ponovit ću malo detaljnije.
Počelo je 10 dpo ( oko 4 dana prije neočekivane M) i trajalo je točno 3 dana. Iscjedak je bio smeđi, i primjetila bih ga na papiru poslije brisanja. Nekad bi ostala samo točkica na ulošku. U par navrata su se sa iscjetkom pojavile kao neke tamno smeđe žilice. Prvi dan tog iscjetka mi je temp bila 37,1 navečer ( ispod pazuha) i tako se povišena temp nastavila svaku večer. Uz iscjedak sam imala lagane menstr grčeve koji su trajali do jučer ( dan neočekivane M). Jučer su bolovi bili najintenzivniji pa sam mislila da ću dobiti... Nemoj se samo brinuti, sve će biti OK. Pricekaj još barem do dana neočekivane M pa napravi test. Sretno! 🙏
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Cure molim vas za pomoc. Kako je kod vas izgledalo implantacijsko krvarenje? Ja sam procurila 5 dana prije neočekivane m. Medutim sad je 3. Dan a moje krvarenje je na ulosku velicine nokta. Nista vise od toga. Bolova nikakvih nemam, sise su mi i dalje osjetljive, vene nekad vidim nekad ne… Inace mi je kad procurim bol u sisama prestaje, temperatura vaginalno 37.1 popodne, sad 37.4… Onak luda sam i zabrinuta
Hope, već sam pisala danas kako je moje impl krvarenje izgledalo… možda si procitala, ali evo ponovit ću malo detaljnije.
Počelo je 10 dpo ( oko 4 dana prije neočekivane M) i trajalo je točno 3 dana. Iscjedak je bio smeđi, i primjetila bih ga na papiru poslije brisanja. Nekad bi ostala samo točkica na ulošku. U par navrata su se sa iscjetkom pojavile kao neke tamno smeđe žilice. Prvi dan tog iscjetka mi je temp bila 37,1 navečer ( ispod pazuha) i tako se povišena temp nastavila svaku večer. Uz iscjedak sam imala lagane menstr grčeve koji su trajali do jučer ( dan neočekivane M). Jučer su bolovi bili najintenzivniji pa sam mislila da ću dobiti… Nemoj se samo brinuti, sve će biti OK. Pricekaj još barem do dana neočekivane M pa napravi test. Sretno! 🙏
Kod mene na ulosku ima krvi, nije samo kad se brisem, a boja varira od svijetlo crvene, do smeđe... Tako da me to buni... Vidjet cu kako ce sutra biti...
Hope, nije ni svako implantacijsko krvarenje isto. Nekima je obilnije a nekima oskudnije. Svakako je oskudnije od M i kraće traje. Boja je inače roskasta ili svijetlo/tamno smeđa. Znam kako se osjećaš... iskreno, i ja sam se bila preplašila iako sam sumnjala da je implantacija... strpi se još malo pa ćeš vidjeti ubrzo na čemu si.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Hope, nije ni svako implantacijsko krvarenje isto. Nekima je obilnije a nekima oskudnije. Svakako je oskudnije od M i kraće traje. Boja je inače roskasta ili svijetlo/tamno smeđa. Znam kako se osjećaš… iskreno, i ja sam se bila preplašila iako sam sumnjala da je implantacija… strpi se još malo pa ćeš vidjeti ubrzo na čemu si.
Hvala ti. Malo si me umirila
Hope, nije ni svako implantacijsko krvarenje isto. Nekima je obilnije a nekima oskudnije. Svakako je oskudnije od M i kraće traje. Boja je inače roskasta ili svijetlo/tamno smeđa. Znam kako se osjećaš… iskreno, i ja sam se bila preplašila iako sam sumnjala da je implantacija… strpi se još malo pa ćeš vidjeti ubrzo na čemu si.
Hvala ti. Malo si me umirila
Ma ništa. Drago mi je ako sam te barem malo umirila. Bit će to sve dobro, Vidjet ćeš
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji