Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Polly
    26. Listopad 2019. 18:33

Pišnula ja danas popodne, kupila 2 testa danas za ponedjeljak u ubuduće i nisam mogla izdržati. Šaljem sliku, jel samo ja vidim nekakvu sjenu ili???
    https://ibb.co/YhbpT5L

Polly
    26. Listopad 2019. 18:33

Za ponedjeljak i ubuduće *

Matkiša 😎
    26. Listopad 2019. 19:00

I ja je vidim 🥰🥰🥰

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Marta14
    26. Listopad 2019. 19:15

Ajme vidim vidim 💕💕

Polly
    26. Listopad 2019. 19:21

Ajme ajme ajme ne mogu ja ovooo, ne vjerujem da je stvarno pozivitno!!! Takva mala sjenica s time da se uživo vidi puno bolje + popodnevni urin. Ponovit ću ponedjeljak ujutro da vidim hoće se šta bolje vidjeti. Preuzbuđena sammm!!! 

tufnica1602
    26. Listopad 2019. 19:23

Heeej i ja vidim crticu, ponovi u ponedjeljak test, sigurno ce biti tamnija 😍 ja danas trebala dobiti a evo nisam jos, inace je tocna u sat vremena a nesto se krcka po stomaku stalno, grcevi. Vidjet cemo sta ce biti..nadam se da nece doci 😊😊

nada23
    26. Listopad 2019. 19:24

Ajme Polly, to je to! bas mi je drago!  😍😍 Ipak si rano prije radila test pa je zato bio minus... eto, nikad ne trebamo izgubiti nadu. 😊 ponovi opet u pon. Sigurno će se crtica podebljati do tada. 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• princeskrafna000009
    26. Listopad 2019. 19:27

Pozdrav cure uvrstila sam to ovdje da vidite sto prije i nadam se odgovoru😊😊Pozdrav cure, zanima me dali je koja koristila FertilOva za žene sa PCOS (nasla sam to na stranici plus minus) pise da:FertilOva Mio-Inozitol sa folnom kiselinom je prirodna metoda za lečenje sindroma policističnih jajnika (PCOS). Inozitol:
    [ul]
    [li]poboljšava ovulaciju[/li]
    [li]regulira nepravilan menstrualan period[/li]
    [li]poboljšava osetljivost na insulin ..        ZANima me dali je koja koristila ovo i koliko je djelotvorno? Hvala 😊😊😊[/li]
    [/ul]

Polly
    26. Listopad 2019. 19:36

Cure moje meni je ovo skroz nestvarno, sva drhtim! 🥰🥰 Te žlijezde na bradavicama mi nisu dale mira od kad su se pojavile i s njima sam baš posumnjala 😍

tufnice navijam za kašnjenje gospođe, šaljem malo svoje pozivitne vibrice 😊😊

tufnica1602
    26. Listopad 2019. 19:55

E super, sad mozes biti jedna od onih teta sto kazu e meni su te kvrzice bile simptom trudnoce, ako netko bude pitao. 😁😁😘 ajde neka se meni javi neka sto je imala grceve kao da ce dobiti a bila trudna..ima li takvih iskustava iz prve ruke?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.