Što vas živcira otkada ste postale mama

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kris555
    09. Studeni 2015. 13:13

Mene zivcira kao i vecinu sto svi znaju kaj muci moju bebu i kaj moja beba treba. Svekrva stalno govori kak je njemu doma najljepse i kak ne treba on nikud ic i kad odemo nekud da zato place a znam da to nema veze s tim nego nas je ulovio skok pa je nervozan i place i cesce hoce cicu.. Ili da ne smijem jest nis osim piletine juhe i cikle... Najbolje da tko doji nis nr jede..

Igorovabebica
    09. Studeni 2015. 20:34

Cure, ne dajte se, ne budu ni one vječno živjele!  Mene je moja "plašila" da će mali morati na vježbe, jer sa 6. mjeseci nije samostalno sjedio, a danas se prvi put samostalno ustao!!!!  Nemojte najbolje godine života potrošiti na nebitne ljude, gurajte po svom! Puno pusa i strpljenja!

Mary36
    10. Studeni 2015. 12:24

Danas sam u jutro bila s malom u parku i prilazi mi jedna starija gospođa i pita me da li dojim (?#?!). Ja kažem da da i ona krene na to sipati drvlje i kamenje na svoju snahu koja nije htjela dojiti, kako je ona grozna, a vidiš ja dojim bebu, bla, bla. I kao njen unuk jadan je kad je progovorio nju pitao da li mu da sike kad je on do sada nije u životu vidio! Možeš misliti kako je malo dijete sročilo tu rečenicu...evo, a mene moja gnjavi jer dojim, stvarno su te babe za popizdit!

kachi
    10. Studeni 2015. 23:31

A moj bože. Mary, ovo tvoje je dobar primjer glavne stvari koja me živcira otkako sam mama, a to je da odjednom svi ti nepoznati ljudi imaju potrebu da razgovaraju sa tobom.  
    Baš mi je bilo lijepo što nisam poznavala susjede iz zgrade i što su bili jednako otuđeni kao i ja, ali sad otkako je mala tu baš svi moraju pitati, reći, komentirati...a najveći užas mi je bila jedna baba koja je malu uhvatila za nogicu. Taj put se nisam snašla, ali sada ogradim malu da je nitko ne može dirati, a i da krene, majke mi, mislim da ću opaliti po prstima. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.