I moj ima udvaračicu! Mala dvogodišnjakinja se zaljubila u njega i dala nam je kljunašicu sa Minnie Mouse-om, zatim kravicu koja pjeva, stalno mojoj mami daje igračke za maloga (u rozoj boji). Kada ga je vidjela prije par dana, onda mu je dala kamenčiće i pusu u obraz, na što se on nasmijao.
Živcira me cijela muževa familija koja ne kuži kako se bebe hrane i svi me vrijeđaju toliko da sam već prošvikala na živce i nije mi više jasno ko je tu lud. Uglavnom ja sam idiot, ništa ne kužim i može me biti sramota što još uvijek dojim bebu od četiri i pol mjeseca . Jadna svekrva je ugojila tako fine pure za nju a ja se onda ovako bezobrazno ponašam i izgladnjujem dijete.
Živcira me cijela muževa familija koja ne kuži kako se bebe hrane i svi me vrijeđaju toliko da sam već prošvikala na živce i nije mi više jasno ko je tu lud. Uglavnom ja sam idiot, ništa ne kužim i može me biti sramota što još uvijek dojim bebu od četiri i pol mjeseca. Jadna svekrva je ugojila tako fine pure za nju a ja se onda ovako bezobrazno ponašam i izgladnjujem dijete.
ajme! ne daj se smesti, ti znaš što je najbolje a vjerujem i da je očigledno, pusti selo neka priča!

Mene zivcira kao i vecinu sto svi znaju kaj muci moju bebu i kaj moja beba treba. Svekrva stalno govori kak je njemu doma najljepse i kak ne treba on nikud ic i kad odemo nekud da zato place a znam da to nema veze s tim nego nas je ulovio skok pa je nervozan i place i cesce hoce cicu.. Ili da ne smijem jest nis osim piletine juhe i cikle... Najbolje da tko doji nis nr jede..
Mene zivcira kao i vecinu sto svi znaju kaj muci moju bebu i kaj moja beba treba. Svekrva stalno govori kak je njemu doma najljepse i kak ne treba on nikud ic i kad odemo nekud da zato place a znam da to nema veze s tim nego nas je ulovio skok pa je nervozan i place i cesce hoce cicu.. Ili da ne smijem jest nis osim piletine juhe i cikle… Najbolje da tko doji nis nr jede..
Ha, ha...moja svekrva je rekla da mala plače jer nismo s njom stalno vani i da ona ne želi biti doma! Mislim da to one po sebi zaključuju

Cure, ne dajte se, ne budu ni one vječno živjele! Mene je moja "plašila" da će mali morati na vježbe, jer sa 6. mjeseci nije samostalno sjedio, a danas se prvi put samostalno ustao!!!! Nemojte najbolje godine života potrošiti na nebitne ljude, gurajte po svom! Puno pusa i strpljenja!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji