Što vas živcira otkada ste postale mama

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Igorovabebica
    13. Listopad 2015. 20:22

I moj ima udvaračicu! Mala dvogodišnjakinja se zaljubila u njega i dala nam je kljunašicu sa Minnie Mouse-om, zatim kravicu koja pjeva, stalno mojoj mami daje igračke za maloga (u rozoj boji). Kada ga je vidjela prije par dana, onda mu je dala kamenčiće i pusu u obraz, na što se on nasmijao. 

Mary36
    08. Studeni 2015. 19:53

Živcira me cijela muževa familija koja ne kuži kako se bebe hrane i svi me vrijeđaju toliko da sam već prošvikala na živce i nije mi više jasno ko je tu lud. Uglavnom ja sam idiot, ništa ne kužim i može me biti sramota što još uvijek dojim bebu od četiri i pol mjeseca . Jadna svekrva je ugojila tako fine pure za nju a ja se onda ovako bezobrazno ponašam i izgladnjujem dijete.

renata6
    09. Studeni 2015. 07:01

Mary36

Živcira me cijela muževa familija koja ne kuži kako se bebe hrane i svi me vrijeđaju toliko da sam već prošvikala na živce i nije mi više jasno ko je tu lud. Uglavnom ja sam idiot, ništa ne kužim i može me biti sramota što još uvijek dojim bebu od četiri i pol mjeseca . Jadna svekrva je ugojila tako fine pure za nju a ja se onda ovako bezobrazno ponašam i izgladnjujem dijete.

ajme! ne daj se smesti, ti znaš što je najbolje a vjerujem i da je očigledno, pusti selo neka priča!

kris555
    09. Studeni 2015. 13:13

Mene zivcira kao i vecinu sto svi znaju kaj muci moju bebu i kaj moja beba treba. Svekrva stalno govori kak je njemu doma najljepse i kak ne treba on nikud ic i kad odemo nekud da zato place a znam da to nema veze s tim nego nas je ulovio skok pa je nervozan i place i cesce hoce cicu.. Ili da ne smijem jest nis osim piletine juhe i cikle... Najbolje da tko doji nis nr jede..

Mary36
    09. Studeni 2015. 14:20

kris555

Mene zivcira kao i vecinu sto svi znaju kaj muci moju bebu i kaj moja beba treba. Svekrva stalno govori kak je njemu doma najljepse i kak ne treba on nikud ic i kad odemo nekud da zato place a znam da to nema veze s tim nego nas je ulovio skok pa je nervozan i place i cesce hoce cicu.. Ili da ne smijem jest nis osim piletine juhe i cikle… Najbolje da tko doji nis nr jede..

Ha, ha...moja svekrva je rekla da mala plače jer nismo s njom stalno vani i da ona ne želi biti doma! Mislim da to one po sebi zaključuju 

Igorovabebica
    09. Studeni 2015. 20:34

Cure, ne dajte se, ne budu ni one vječno živjele!  Mene je moja "plašila" da će mali morati na vježbe, jer sa 6. mjeseci nije samostalno sjedio, a danas se prvi put samostalno ustao!!!!  Nemojte najbolje godine života potrošiti na nebitne ljude, gurajte po svom! Puno pusa i strpljenja!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI