Što vas živcira otkada ste postale mama

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Igorovabebica
    25. Rujan 2015. 11:39

Mmama2-nažalost, ali istina je... teško za vjerovati dok čovjek ne vidi!  Ne gine mu ozbiljan razgovor o tome kada dođe s posla! Nemoj samo da te moji statusi uzrujavaju, nije mi to namjera... 

Igorovabebica
    25. Rujan 2015. 14:48

Ma znam da se sve čini kao da sam izmislila, ali nažalost-nisam...  Maleni je jako vezan uz mene i moju majku, ona mi je uvijek pomagala, ali joj nisam uvijek neke stvari i rekla, jer nisam htjela da se uzrujava, jer bi joj moglo naškoditi... ali osmijeh mog djeteta mi je najvažniji. Neka diraju u mene koliko hoće, ali sina neka mi ne diraju. Da ga vidiš kako se lijepo igra pored mene... trga novine. 

• dudasoul
    25. Rujan 2015. 19:02

Kako zaplace,gladan ti je,vruce mu je. Ima dva meseca i tacno znam kad zbog cega place. Vole ljudi da pametuju to im je u krvi,al svaka mama najbolje poznaje svoje dete.

Igorovabebica
    25. Rujan 2015. 20:19

Dudasoul-potpisujem!!  Svaka majka najbolje poznaje svoje dijete, samo što drugi nas mame pokušavaju prikazati nesposobnima. A kada se treba baviti djetetom, onda se izgube i nitko ništa ne zna.

Jojo5
    25. Rujan 2015. 20:46

E sa ovim se zadnjim slazem u potpunosti, imaju potrebu neke odredene zene omalovazavati I sto je najgore rade to namjerno. Ja sam svoju sveki stavila na led pa nek si malo razmisli  o svojem ponasanju i pametovanju. 
    igorovabebica sretno sa razgovorom, mada je muskima tesko objasniti da  imaju kretensko ponasanje. Najbolje je sve koji nas zivciraju I vrijedaju ponasanjem udaljiti od sebe pa nek si misle zasto ,bar godinu dana.

Lollypop
    25. Rujan 2015. 20:56

Ma muskima je sve to igra. Zajebancija, samo bi se kurcili dicom. Onaj tezi dio prepustaju zenama (mada ne priznaju da je tezi dio jer oni sve mogu i sve je lako).

Cast izuzecima.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Dea23
    26. Rujan 2015. 07:29

Ja neki dan na kavi s frendicom i njenim malim, ovo prije nego je zahladilo. Bilo je preko dana toplo, ali čim sunca nema, u hladu, nije ugodno. I taman šalje sveki por da kaj radimo da joj pošaljem sliku. I ja okinem malu na wasap I odma je počela da zakaj mala ima gornji dio trenirke da joj je vruće da joj to skinem..samo sam napisala da nije ona vani nego ja i valjda znam kak je vani Ili kad mi veli..ak tebi nije hladno nije ni njoj. Je glupačo! Jer je mala i sjedi u kolicima, ja hodam. đizs. Nismo ni mi svi isti, nekom je na 25 vruće, a nekom je to ugodno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.