![](/media/img/3a/cb/683f771e81bd3e55a6b2.jpeg)
Mmama2-nažalost, ali istina je... teško za vjerovati dok čovjek ne vidi! Ne gine mu ozbiljan razgovor o tome kada dođe s posla! Nemoj samo da te moji statusi uzrujavaju, nije mi to namjera...
Ma znam da se sve čini kao da sam izmislila, ali nažalost-nisam... Maleni je jako vezan uz mene i moju majku, ona mi je uvijek pomagala, ali joj nisam uvijek neke stvari i rekla, jer nisam htjela da se uzrujava, jer bi joj moglo naškoditi... ali osmijeh mog djeteta mi je najvažniji. Neka diraju u mene koliko hoće, ali sina neka mi ne diraju. Da ga vidiš kako se lijepo igra pored mene... trga novine.
Kako zaplace,gladan ti je,vruce mu je. Ima dva meseca i tacno znam kad zbog cega place. Vole ljudi da pametuju to im je u krvi,al svaka mama najbolje poznaje svoje dete.
Dudasoul-potpisujem!! Svaka majka najbolje poznaje svoje dijete, samo što drugi nas mame pokušavaju prikazati nesposobnima. A kada se treba baviti djetetom, onda se izgube i nitko ništa ne zna.
E sa ovim se zadnjim slazem u potpunosti, imaju potrebu neke odredene zene omalovazavati I sto je najgore rade to namjerno. Ja sam svoju sveki stavila na led pa nek si malo razmisli o svojem ponasanju i pametovanju.
igorovabebica sretno sa razgovorom, mada je muskima tesko objasniti da imaju kretensko ponasanje. Najbolje je sve koji nas zivciraju I vrijedaju ponasanjem udaljiti od sebe pa nek si misle zasto ,bar godinu dana.
Ma muskima je sve to igra. Zajebancija, samo bi se kurcili dicom. Onaj tezi dio prepustaju zenama (mada ne priznaju da je tezi dio jer oni sve mogu i sve je lako).
Cast izuzecima.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Ja neki dan na kavi s frendicom i njenim malim, ovo prije nego je zahladilo. Bilo je preko dana toplo, ali čim sunca nema, u hladu, nije ugodno. I taman šalje sveki por da kaj radimo da joj pošaljem sliku. I ja okinem malu na wasap I odma je počela da zakaj mala ima gornji dio trenirke da joj je vruće da joj to skinem..samo sam napisala da nije ona vani nego ja i valjda znam kak je vani
Ili kad mi veli..ak tebi nije hladno nije ni njoj. Je glupačo! Jer je mala i sjedi u kolicima, ja hodam. đizs. Nismo ni mi svi isti, nekom je na 25 vruće, a nekom je to ugodno.
Sortiraj odgovore
Najstariji