jooj da mi je te svekrve dobro razbit od pod
Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....
Drage moje nemam stvarno komentara,budu djecica narasla pa ce biti i sve lakse,pogotovo kad budu shvacali sve..zao mi je sto vas tako te svekrve maltretiraju,svaka cast na celicnim zivcima,hehe moja bi vjerojatno letjela s drugog kata😂

Mayathequeen-hvala na podršci! Maleni već sada shvaća, jako se boji moje svekrve, a i vidio je kako sam par puta plakala zbog nje! A ona da je on glup (?!) i da ništa ne razumije...
Mmama2-nažalost, ali istina je... teško za vjerovati dok čovjek ne vidi! Ne gine mu ozbiljan razgovor o tome kada dođe s posla! Nemoj samo da te moji statusi uzrujavaju, nije mi to namjera...
Ma znam da se sve čini kao da sam izmislila, ali nažalost-nisam... Maleni je jako vezan uz mene i moju majku, ona mi je uvijek pomagala, ali joj nisam uvijek neke stvari i rekla, jer nisam htjela da se uzrujava, jer bi joj moglo naškoditi... ali osmijeh mog djeteta mi je najvažniji. Neka diraju u mene koliko hoće, ali sina neka mi ne diraju. Da ga vidiš kako se lijepo igra pored mene... trga novine.
Kako zaplace,gladan ti je,vruce mu je. Ima dva meseca i tacno znam kad zbog cega place. Vole ljudi da pametuju to im je u krvi,al svaka mama najbolje poznaje svoje dete.
Dudasoul-potpisujem!! Svaka majka najbolje poznaje svoje dijete, samo što drugi nas mame pokušavaju prikazati nesposobnima. A kada se treba baviti djetetom, onda se izgube i nitko ništa ne zna.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji