Joj dea sad si me sjetila kako moja meni kaže da zašto maloj ne čistim guzu s vlažnim maramicama i da stavljam premalo kreme- to mora biti masno namazano, baš onako kako bi sebi namazala i čistila...da baš, evo svako malo si brišem guzicu s vlažnim maramicama, a i da ne govorim o tome kako si čim se probudim namackam centimetar kreme na dupe.
Mary36-ahahahahahahahahahaha, sada sam se baš nasmijala! Meni jučer i danas došla svekrva, kaže da svom mužu moram skuhati čaj, da moram biti popustljiva (kao, davala mi je savjete) i rekla mi je da je mom mužu imati dijete stres?!?! Ja sam joj rekla da je meni stres nju viđati i naravno da sam ih napala za izrugivanje mome sinu dok plače, jer se sada boji kada mu netko pjeva "na-na". Joj, oprala sam muža (bez vike, bez ružnih riječi) smireno i polako, na što je on složio tužnu facu i rekao: "Oprosti, bio sam živčan i nisam znao što da radim". Rekla sam mu da je mogao maloga primiti u ruke, a ne mu se rugati, da me to silno povrijedilo i da im to nikada neću oprostiti. On je samo zašutio kao i gospođa svekrva. I rekla sam im da se ne prave pametni, jer to nisu i ne znaju ništa o djeci-ja znam samo ono što sam prošla s Mihaelom, ono što me dalje čeka ne znam, ali hvala Bogu imam dobrih ljudi koji će me savjetovati bez kritiziranja i omalovažavanja mene kao majke. Rekla sam da se ni ja ne pravim pametna-savjetujem druge o onome što znam, a ne pravim se najpametnija i novim majkama se ne rugam zbog njihova neznanja. Svekrva se odmah stala ispričavati, ali sam joj rekla da je već debelo prešla granicu moje izdržljivosti i da ako samo jednom nešto kaže-neće vidjeti ni mene ni maloga. No, dobro, nećemo više o toj mojoj famoznoj svekrvi. Kako su dječica Lollypop-je li maleni bolje???? Svima šaljem puno pusa, brzo ozdravite i dječica i vi, mi sada idemo papati ribu s blitvom i krumpirom k'o veliki!
Ha, ha, protiv uroka...najbolje mi je kad takve gluposti izvale. Joj ja sam tako ljubomorna na vas što rijetko viđate svoje svekrve...moja i nije baš tako blizu, ima do nas oko sat vremena javnim prijevozom ali je to nikad nije sprečavalo da se skoro svaki dan pojavi tu - kao ona je u prolazu...grozno. Dok smo još bili cura i dečko ušla bi nam u stan oko šest u jutro i krenula pospremati...ja pizdila. Evo sad nas nije posjetila nekih tjedan dana i to je najduže da se nije pojavila od kad se L rodila...sve se nadam da se nešto uvrijedila .
Mojoj materi je obrnuto, malome je uvik vruce po njoj. Rekoh nisi ti i on isti, to radis po kuci i znojis se, a on je mali i lezi. Zato mi se i prehladio, sto ga skida. Dreknula sam pa vise to ne radi, ali propuh i dalje radi. Doduse sad manje jer je zahladilo.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Mene je svekrva nazvala jučer da me pita jesu li malenom tople noge. Poklopila sam joj slušalicu. Naravno da su mu tople. a što si ti mislila da sam ga pustila da mi bos puza po stanu? Svašta!
Mary36-i meni je svekrva rekla da maloga ne hvalim kako je lijep, jer ću ga ureći, a da ne spominjem da je ona iznimno praznovjerna pa je čak gledala u Kinenskom horoskopu u kojoj godini mi je sin rođen da vidi hoće li mu to biti sretna godina. Strašno. Lude babe.
prije sam kao i ja mislila neka reinkarnacija i slične gluposti, sada kada mi netko to spomene za sina naživciram se, on je moj sin!! nikakva reinkarnacije babine tetke u trećem koljenu..
makar čula sam svašta, krstite dijete bolje će spavati po noći i biti mirniji, nemo dati da ga svatko gleda , izbjegavaj puno ljudi možda ga je nečija energija uznemirila, ponekad se pitam koliko ima smisla ili ne..
Sortiraj odgovore
Najstariji