Što vas živcira otkada ste postale mama

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jojo5
    25. Rujan 2015. 20:46

E sa ovim se zadnjim slazem u potpunosti, imaju potrebu neke odredene zene omalovazavati I sto je najgore rade to namjerno. Ja sam svoju sveki stavila na led pa nek si malo razmisli  o svojem ponasanju i pametovanju. 
    igorovabebica sretno sa razgovorom, mada je muskima tesko objasniti da  imaju kretensko ponasanje. Najbolje je sve koji nas zivciraju I vrijedaju ponasanjem udaljiti od sebe pa nek si misle zasto ,bar godinu dana.

Lollypop
    25. Rujan 2015. 20:56

Ma muskima je sve to igra. Zajebancija, samo bi se kurcili dicom. Onaj tezi dio prepustaju zenama (mada ne priznaju da je tezi dio jer oni sve mogu i sve je lako).

Cast izuzecima.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Dea23
    26. Rujan 2015. 07:29

Ja neki dan na kavi s frendicom i njenim malim, ovo prije nego je zahladilo. Bilo je preko dana toplo, ali čim sunca nema, u hladu, nije ugodno. I taman šalje sveki por da kaj radimo da joj pošaljem sliku. I ja okinem malu na wasap I odma je počela da zakaj mala ima gornji dio trenirke da joj je vruće da joj to skinem..samo sam napisala da nije ona vani nego ja i valjda znam kak je vani Ili kad mi veli..ak tebi nije hladno nije ni njoj. Je glupačo! Jer je mala i sjedi u kolicima, ja hodam. đizs. Nismo ni mi svi isti, nekom je na 25 vruće, a nekom je to ugodno.

kachi
    28. Rujan 2015. 21:21

Dea23

Ja neki dan na kavi s frendicom i njenim malim, ovo prije nego je zahladilo. Bilo je preko dana toplo, ali čim sunca nema, u hladu, nije ugodno. I taman šalje sveki por da kaj radimo da joj pošaljem sliku. I ja okinem malu na wasap I odma je počela da zakaj mala ima gornji dio trenirke da joj je vruće da joj to skinem..samo sam napisala da nije ona vani nego ja i valjda znam kak je vani Ili kad mi veli..ak tebi nije hladno nije ni njoj. Je glupačo! Jer je mala i sjedi u kolicima, ja hodam. đizs. Nismo ni mi svi isti, nekom je na 25 vruće, a nekom je to ugodno.

A vidiš mene pilaju sa obratnim. Mojoj mami se uvijek čini da je prehladno za nju i ako se čujemo i kažem da idemo van ona mi baš svaki put mora reći:"stavi joj kapicu." Obuci je. i slično, kao da sam idiot koji se sam toga ne bi sjetio (a da ne govorim da pretjeruje sa tim koliko dijete treba biti obučeno).
     A svekrva je izvalila neka pokrijem dijete kad idemo van, ja mislila da to govori jer puše bura, a ona kaže protiv uroka, da je neko zlo ne pogleda jer ima zlih ljudi. Sva sreća da do proljeća ne idemo kod nje. 
    Još uz to kada priča sa malom uvijek joj govori kako su joj mama i tata zločesti i da će nam ona (beba) sve to vratiti, izbaciti nas iz stana i slično. Nekad tako ima i dijaloge gdje mala njoj govori: Šuti glupa babetino. 
    Ja uopće ne znam kako ću takve gluposti tolerirati kada mala bude veća bez obzira što se vrlo rijetko viđamo. 

Mary36
    26. Rujan 2015. 12:10

Joj dea sad si me sjetila kako moja meni kaže da zašto maloj ne čistim guzu s vlažnim maramicama i da stavljam premalo kreme- to mora biti masno namazano, baš onako kako bi sebi namazala i čistila...da baš, evo svako malo si brišem guzicu s vlažnim maramicama, a i da ne govorim o tome kako si čim se probudim namackam centimetar kreme na dupe.

Dea23
    26. Rujan 2015. 12:16

ahahahahahah joj sad si me nasmijala

Nalah
    26. Rujan 2015. 12:45

hahahahahahahaha

Nalah
    26. Rujan 2015. 12:45

hahahahahahahaha

Igorovabebica
    26. Rujan 2015. 14:13

Mary36-ahahahahahahahahahaha, sada sam se baš nasmijala! Meni jučer i danas došla svekrva, kaže da svom mužu moram skuhati čaj, da moram biti popustljiva (kao, davala mi je savjete) i rekla mi je da je mom mužu imati dijete stres?!?! Ja sam joj rekla da je meni stres nju viđati i naravno da sam ih napala za izrugivanje mome sinu dok plače, jer se sada boji kada mu netko pjeva "na-na". Joj, oprala sam muža (bez vike, bez ružnih riječi) smireno i polako, na što je on složio tužnu facu i rekao: "Oprosti, bio sam živčan i nisam znao što da radim". Rekla sam mu da je mogao maloga primiti u ruke, a ne mu se rugati, da me to silno povrijedilo i da im to nikada neću oprostiti. On je samo zašutio  kao i gospođa svekrva. I rekla sam im da se ne prave pametni, jer to nisu i ne znaju ništa o djeci-ja znam samo ono što sam prošla s Mihaelom, ono što me dalje čeka ne znam, ali hvala Bogu imam dobrih ljudi koji će me savjetovati bez kritiziranja i omalovažavanja mene kao majke. Rekla sam da se ni ja ne pravim pametna-savjetujem druge o onome što znam, a ne pravim se najpametnija i novim majkama se ne rugam zbog njihova neznanja. Svekrva se odmah stala ispričavati, ali sam joj rekla da je već debelo prešla granicu moje izdržljivosti i da ako samo jednom nešto kaže-neće vidjeti ni mene ni maloga. No, dobro, nećemo više o toj mojoj famoznoj svekrvi. Kako su dječica Lollypop-je li maleni bolje???? Svima šaljem puno pusa, brzo ozdravite i dječica i vi, mi sada idemo papati ribu s blitvom i krumpirom k'o veliki! 

Mary36
    28. Rujan 2015. 21:38

Ha, ha, protiv uroka...najbolje mi je kad takve gluposti izvale. Joj ja sam tako ljubomorna na vas što rijetko viđate svoje svekrve...moja i nije baš tako blizu, ima do nas oko sat vremena javnim prijevozom ali je to nikad nije sprečavalo da se skoro svaki dan pojavi tu - kao ona je u prolazu...grozno. Dok smo još bili cura i dečko ušla bi nam u stan oko šest u jutro i krenula pospremati...ja pizdila. Evo sad nas nije posjetila nekih tjedan dana i to je najduže da se nije pojavila od kad se L rodila...sve se nadam da se nešto uvrijedila .

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI