Što vas živcira otkada ste postale mama

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ayla1987
    09. Travanj 2021. 13:20

Iako niko nije dugo pisao na ovu temu,ja moram ovo izbaciti iz sebe.Znaci ludim,sto zbog raznih savjeta sta obuci djetetu,hladno joj je,pa do savjeta oko kupanja i td....Najgore od svega sto se moja svekrva ponasa kao da je ona njegova mama sto meni uzasno smeta.Svaki dan dode,s vrata mi je uzima.Daj da te "majka" uzme.Vidi kako se meni smije,vidi kako mene gleda.Znaci moje mentalno stanje je ugrozeno zbog te zene.I da zivi iznad mene i kad je bebi neku noc plakala,zove i pita sto to tako place,ali pod izgovorom da se cudi kako se tako cuje....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani