Što vas živcira otkada ste postale mama

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    08. Travanj 2015. 11:58

Imale smo sličnu temu na trudnoći... dakle...što vas živcira? Meni trenutno kidaju živce priče o tome što joj trebam dati jesti...bebi od 3 mj koja je isključivo dojena....

mayathequeen
    08. Travanj 2015. 12:18

Uff mene zivcira kaj za svaki kme me svi uvjeravaju da su grcevi i da mu odmah kupujem neznam kakve cajeve i kapi..onda ja objasnjavam da on nema grceve i da se place jer je BEBA!!A na pocetku su mi govorili da dam AD jer nije o

koala123
    08. Travanj 2015. 12:32

ajme otkud krenut... ma najvise me zapravo zivcira moja stara koja bi njoj dala malo u vocnu kasicu zmrvljene piskote pune secera pa bi joj dala i danonino jer je siroce gladna. druge stvari prepusta meni al s ovim me izludjuje. a svekrva me zadnji put malo iznervirala kad je maloj nakon cice nudila sok. jer kupila ih je pa jbg. da se ne baci. a mala sita a ona nudi i nudi. uf...a jednom smo isli gledat stan s curkom i agentica za nekretnine nas je špotala da zakej mala nema deblju kapu i jacu jaknu jer vani puse. moj muz je popizdil...i tak. nadje se svega pomalo. sad jedva cekam da jos naraste pa da krenem slusat kka bi ju trebala odgajat i to

cloudy
    08. Travanj 2015. 13:04

To s obundavanjem i kapama sam zaboravila spomenut  to je mojim svekijim najdraže...joj njoj je hladno,obuci ju...ruke su joj hladne...normalno da su hladne kad ih stalno bali... i to s kapom....stavi joj deblju hladno joj je... a mala mrzi kape i počeli smo,naravno kad ne puše,samo kapuljaču stavljat..al ne...valjda bi šubaru morala imat.... najjača mi je bila šogica kad je rekla da će mala pokupit konjuktivitis bez kape.....

cloudy
    08. Travanj 2015. 13:54

Ooo Tina..ja ću ti biti konkurencija...curku isto planiram po tablicama hranit i isto ne davat slatkiše i več čujem ekipu oko sebe....neki dan kod svekija i jedemo kobase domaće i svekar veli bude i ona uskoro...ja ne bude još ziher godinu i pol..ima cijeli život fala bogu za kobase.... i onda on i sveki pa kako ne...to svi klinci jedu....e moja ne bude

cloudy
    08. Travanj 2015. 14:08

Kod mojih to nije zafrkancija.... još mi neki odmažu komentarima kak je njihovo dijete sa 7mj jelo/cuclalo buđolu  pa prpoucaj se... 
    i da...sorry za ponavljanje maloprije...mob mi je podivljao

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.