ajme otkud krenut... ma najvise me zapravo zivcira moja stara koja bi njoj dala malo u vocnu kasicu zmrvljene piskote pune secera pa bi joj dala i danonino jer je siroce gladna. druge stvari prepusta meni al s ovim me izludjuje. a svekrva me zadnji put malo iznervirala kad je maloj nakon cice nudila sok. jer kupila ih je pa jbg. da se ne baci. a mala sita a ona nudi i nudi. uf...a jednom smo isli gledat stan s curkom i agentica za nekretnine nas je špotala da zakej mala nema deblju kapu i jacu jaknu jer vani puse. moj muz je popizdil...i tak. nadje se svega pomalo. sad jedva cekam da jos naraste pa da krenem slusat kka bi ju trebala odgajat i to
To s obundavanjem i kapama sam zaboravila spomenut to je mojim svekijim najdraže...joj njoj je hladno,obuci ju...ruke su joj hladne...normalno da su hladne kad ih stalno bali... i to s kapom....stavi joj deblju hladno joj je... a mala mrzi kape i počeli smo,naravno kad ne puše,samo kapuljaču stavljat..al ne...valjda bi šubaru morala imat.... najjača mi je bila šogica kad je rekla da će mala pokupit konjuktivitis bez kape.....
I mene to najvise zivcira od samog pocetka! Naime maleni sada ima 10 i pol mj. i uveli smo dohranu sa 6mj. ali neprestani komentari, naravno negativni te isti savjeti me ubijaju u pojam! Hranim ga po tablici, ne dajem mu slatkise i grickalice i zbog toga sam najlosija majka na svijetu. Naucila sam samo oglusit na to.
V.
Ooo Tina..ja ću ti biti konkurencija...curku isto planiram po tablicama hranit i isto ne davat slatkiše i več čujem ekipu oko sebe....neki dan kod svekija i jedemo kobase domaće i svekar veli bude i ona uskoro...ja ne bude još ziher godinu i pol..ima cijeli život fala bogu za kobase.... i onda on i sveki pa kako ne...to svi klinci jedu....e moja ne bude
Ooo Tina..ja ću ti biti konkurencija…curku isto planiram po tablicama hranit i isto ne davat slatkiše i več čujem ekipu oko sebe….neki dan kod svekija i jedemo kobase domaće i svekar veli bude i ona uskoro…ja ne bude još ziher godinu i pol..ima cijeli život fala bogu za kobase…. i onda on i sveki pa kako ne…to svi klinci jedu….e moja ne bude
joj ista stvar. al dobro kod mojih je to vise zafrkancija kao bude cvarke uskoro jela i to. jer od cega ce inace bit velika i zdrava?:))
Sortiraj odgovore
Najstariji