Što vas živcira otkada ste postale mama

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Igorovabebica
    06. Listopad 2015. 21:28

Lollypop-joj mene to isto živcira !! Meni muž kada dođe doma lupa vratima ormara, ona škripe, zatvara komodu sa cipelama, uzme lonac, mobitel ostavi u hodniku i kada njegova brižna majka zove, mali se probudi, iako sam mu ja sto puta rekla da to ne radi. Jedan dan ga je tako probudio i zove mene da ga uspavam, a ja njemu da mu on da sisu i uspava ga. Mučio se s njim deset minuta, ali ga je uspavao. Što ti misliš da ćeš ga probuditi i onda mene zvati da ga uspavljujem, dok ti tamo sjediš i gledaš tv?! Malo sutra! Diži dupe i ispravljaj učinjeno!

Igorovabebica
    06. Listopad 2015. 21:33

A još me svekrva nazvala i rekla da malome ukinem sisu, jer ima deset mjeseci, previše je vezan za sisu i da je ona dojila samo četiri mjeseca i dojadilo joj?! Ja sam joj rekla da u sve što sam s dojenjem prošla, nema šanse da ju poslušam i da svome sinu to ukidam, ono što je njemu utjeha i najdraže. I rekla sma joj da sada za kaznu, maloga neće vidjeti mjesec dana.

Igorovabebica
    07. Listopad 2015. 11:12

Da, kao da djetetu mama nije potrebna, bake su te koje će bebama dati sisu i ostalo... Samo znaju pametovati, a da su 24 sata s bebama, shvatile bi da od tog svog "znanja" nemaju ništa! Cloudy-jesi li maloj dala čevape da jede, kao što tvoja svekrva preporučuje? Ja malome baš dala čvarke, pršut, kulen i čili papričice.  Mislim, fakat...

cloudy
    07. Listopad 2015. 13:21

Aaa ne...danas smo na ražnjičima 😝

Lollypop
    07. Listopad 2015. 13:37

Daj joj jedan da glode, mozes ga prije malo umocit u ajvar. Neka jaca zube. 😃

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

kachi
    07. Listopad 2015. 13:55

Ma dajte, pa one su sve kao mala djeca, zapravo se žele maziti i igrati sa bebama i onda su baš kao djeca neka ljubomorne što bebe hoće ipak više nas. Nažalost uopće nisu toga svjesne. A tko bi ih i krivio kad su naše bebe tako medene. 
    Mi smo svježi roditelji, sa svekrvom nisam bliska i rijetko se viđamo pa ona ima malo ograde, ali mamu sam sad počela otvoreno zezati da mi hoće preoteti dijete i da joj to jednostavno neće uspjeti. 

Mene malo živcira kad čujem te babe i dede kad kažu da su im unučići sve na svijetu i da su im dali smisao života. To je moja svekrva izvalila, a bome i moj stari. Ostala sam sa upitnikom iznad glave jer oboje imaju vlastitu djecu i to bi im trebalo biti znatno bitnije od unučeta ma koliko meni bilo drago što vole naše dijete...to je ipak naše dijete a njima tek unuče.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.