Dea23-znači da je izmislila!!! Joj, mogla bih joj vratom zavrnuti! I moja mama je divna, maleni je obožava! Ja ne razumijem zašto su one takve, ali očito je to stvar kompleksa manje vrijednosti!
Jojo5-pušili u blizini bebe?! Moja mama puši, ali nikada u stanu niti blizu Mihaela, samo po cesti i to ako je sama, ako je s malim, cigarete ostavi doma! Da meni netko Mihi puhne, ne bi mu bilo veselo!
Osim u ovim nekim obiteljskim situacijama koje nisu česte primjetila sam da i vani se ljudi ponašaju kao u kamenom dobu, mamama uopće nije neugodno zadimiti dijecu. Npr na kavi u zoološkom oblak dima oko hrpe mama i djece, ma katastrofa
Dea 23 tako je isto i kod mene ali ja nemam više nikoga osim svekrve da mi čuva dijete pa onda eto tata :D a on je još gori od mene, on će ga razmaziti ne ja.
Igorova bebica koliko je mali star? Može jesti kuhanu junetinu i tjesteninu , zakaj ne ti joj reci da je to bolonjez i skuhaj joj to za ručak :D :D reci da si vidjela na tv- u da to odrasli jedu :D
Samo ću sve potpisat redom...nego...ujna od dragog koja je za uskrs predlagala da curki damo malo šunke i kako je njen sin jeo buđolu sa 7mjeseci jer je gledao tako slatko njih dok jedu neki dan komentirala da joj ne dam smokve jer može od njih bolit trbuh.... ok da ne dam domaće smokve al šnka je ok😦
Jojo5-ima deset mjeseci. Cloudy-pa kako malu možeš lišiti šunke? Samo ti njoj daj šunku i pršuta i kulenove seke i zimsku salamu, možeš i češnjovku! Moj mali to sve jede... Nas su i upozorili da mu ne dajemo šunku...svi se tako prave pametnima... da je moja svekrva danas saznala da je mali bio samo na sisi (neće da jede, zubi ga zezaju, možda je i skok, ali ja ga ne znam prepoznati), odmah bi mi rekla da mu dam malo limuna, šunke i kobasice (???!!) i da ja očito, nemam autoritet i da mu moram silom trpati u usta. Tako ga je muž dok sam ja bila u pošti, na silu nahranio i mali je povraćao u luku i nije se mogao smiriti. Skužila sam da ga je natrpao, jer takvo povraćanje se ne događa svaki dan... zato sam mu rekla da ga ne natrpava, nego da mu kasnije proba dati još, a ne da on sve odjednom pojede... ali to mu je njegova mama savjetovala (divne li žene! Fuj!), i on ju je poslušao. Kako sam ja vikala na nju preko telefona zbog toga... dijete boli želudac radi njenih fiks ideja! Jedva se smirio.
Igorovabebica i moj je 10 mjeseci tj sada će 11 tu su negdje. Svekrva ga isto zna dosta nahraniti ali mali počne negodovati kada je dosta. Hvala bogu nikada nije došlo do situacije da mi povraća on ti izbije žlicu iz ruke kada je dosta :D i baci zdjelicu i popljuje ti facu. Hahaha mamin sin ne da se zafrkavati :D
Jojo5-moj isto frkne žličicu ili okrene glavu. To sam i rekla mužu da je jasan znak da je mali sit i da ne treba forsirati zato što si ti taj dan skuhao više pa ga želiš natrpati. Uostalom, napomenula sam da on nema želudac kao što ga imamo mi i da on zato i manje jede. Sada se hvala Bogu pridržava toga.
Danas je papao griz koji sam skuhala na njegovoj vodi i popapao je puno, ali naravno, ne sve. I dijete sretno, priča k'o veliki i smije se!
Nalah-kako je malena? Mary36, Lollypop-kako ste mi vi i vaši bebači?
Ja sam kad bi malena pojela pljeskala i vikala bravoo i onda se ona smije ko luda,a sad kad joj je dosta sama počne pljeskati,pa znam kad je gotovo Mazala sam melem akut kremom,to im je neka nova linija i prošli su joj ti prištići na prstima,mislim da je bilo ili komarac ili pauk,nadam se da ih sad nakon kiše više neće biti,ma koliko ribala njenu sobu vječito se neki pauk pojavi,ali eto čekamo još zadnji tjedan u 10.onda će se pokazati je li sve ok,pa ćemo na cijepljenje
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji