Što vas živcira otkada ste postale mama

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gricko3
    24. Rujan 2015. 00:23

tako je i moj fucka maloj a ja cim bi cula kosa mi se na glavi dizala i uvik sam se derala da nije to pas nego djete neka joj pjeva, prica ili suti. uuf

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Dea23
    24. Rujan 2015. 07:26

Ja isto tako kuham i onda plešem po kuhinji, pjevam, čuda izvodim Mala se jako na mene navikla. Jučer dam mužu kašicu nek ju hrani, ma kakvi neće uzet od njega. Sveki isto dođe hoće joj dat bočicu mala urla. I baš me briga, nek kažu da je razmažena. Kad je bila manja kad sam mužu rekla da neke stvari napravi, ponekad joj da bočicu ili okupa rekao je da bolje da ja to radim. Sad žalosno, ali ne poznaje svoje dijete. Ne zna da voli da joj recitiram Pačju školu dok jede kašicu, da joj pjevam Tata kupi mi auto dok papa bočicu, da uopće ne urla dok se oblači(ne voli se oblačiti), ako joj cijelo vrijeme govorim da idemo pa-pa gledati gdje je vau-vau. Neće zaspati ako ja ne legnem pored nje.  Već 8 mj sve radim sama oko male, doslovno. I nije mi žao. Kad pruži ručice prema meni to mi je najveća nagrada. I onda poludim kad mi muž il sveki vele kak je razmažena čim me ne vidi plače. Naravno da plače kad zna da će od mene dobiti utjehu, zagrljaj, hranu, spavanje, igranje.Kad sam s njojm 24 h, kud ja tud nju vodim. Što bi se njegovoj mami trebala veseliti koja joj ne da jesti jer je debela i ne da joj spavati dok je ona tu jer njoj se igra?!

mayathequeen
    24. Rujan 2015. 08:49

Kak mene zivcira kad za bebice netko kaze da su razmazene,naravno da svaka beba voli najvise svoju mamu i uvijek ce mama biti najvaznija i najvoljenija osoba u zivotu,necemo uvijek biti po cijele dane s njima,nazalost moramo i na to mjesto koje se zove posao(hvala bogu pa imamo😁😁)naviknu se oni i na to i budu i s tetama,dadiljama..bakama ali kad mama dode nema kraja sreci😍😍

cloudy
    24. Rujan 2015. 08:55

To s razmaženošću i.mene živcira...beba ne može biti razmažena!!! Ili kad je kod sveki pa hoće k meni i ja ju uzmem a L sva sretna i smije se a onda ova komentira...šta se sad smiješ kad si kod mame...ne plakat će...šta bi trebala 😑

Dea23
    24. Rujan 2015. 14:44

Za mene je razmaženo kad vidim klinca/klinku od ne znam, 5 godina kojem se ne može dokazat, sve mora biti po njegovom, vrišti ako je suprotno. A ako beba od 8 mj voli mamu. Pa drugačije ni ne smije biti

Igorovabebica
    24. Rujan 2015. 22:16

Meni je svekrvina sestra, ali i svekrva rekla da je mali razmažen, jer čim ja odem, on počne plakati, da se previše naviknuo na mene, da ga ne smijem čim zaplače uzeti u ruke i uspavljivati pjevušenjem, ljuljuškanjem i/ili cikom, nego ga moram pustiti da vrišti. Da zašto on stalno mene prati i gleda kada smo kod nekoga, zašto kada ja god prođem prostorijom, on iz ruku drugih osoba žeki u moja. A i moj muž je oponašao maloga dok plače i sada sam upozorila mamu da kada on plače, jednostavno neke zvukove ne smije ispuštati, jer mali zaplače. Npr., moja mama ga je jednom uzela dok je plakao i rekla mu. "No, no, nemoj i pjevala "na-na", na što se on samo još više rasplakao. Ni meni ni njoj to nije bilo jasno, a onda sam uhvatila muža i svekrvu kako se malome izruguju i krevelje mu se "na-na", "kmeeee", dok plače. I normalno da je mali to zapamtio i sada kada mu to netko kaže, on misli da mu se rugaju. I svekrva stalno napominje kako mali stalno gleda mene i da sam ga ja navela da mene voli više od drugih. (???!!). Toj nisu sve na broju...

• Nutella
    25. Rujan 2015. 08:39

jooj da mi je te svekrve dobro razbit od pod 

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

mayathequeen
    25. Rujan 2015. 09:15

Drage moje nemam stvarno komentara,budu djecica narasla pa ce biti i sve lakse,pogotovo kad budu shvacali sve..zao mi je sto vas tako te svekrve maltretiraju,svaka cast na celicnim zivcima,hehe moja bi vjerojatno letjela s drugog kata😂

Igorovabebica
    25. Rujan 2015. 09:33

Mayathequeen-hvala na podršci! Maleni već sada shvaća, jako se boji moje svekrve, a i vidio je kako sam par puta plakala zbog nje! A ona da je on glup (?!) i da ništa ne razumije...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.