Lollypop-ja sam ga već dobro oprala za DNK; ali sam to napravila da sa svog sina skinem ljagu! Neće meni nitko dijete zvati kopiletom! Objesiti za jaja, hm, ja sam kaznila "sušom" od dva mjeseca!!!!Sada mu ježao, svaki dan se ispričava. Barem sam skupila "poene" koje im mogu nabiti na nos! Eh, da, danas došla zmija (laički: svekrva), donijela za maloga hranu iz dućana sa BIO proizvodima, tako je bila sva brižna, no ja sam joj, iziritirana tom njenom glumom, rekla da prestane. Dovoljno je štete napravila i neka ne misli da ću joj oprostiti. A ona napravila facu kao da će isplakati količinu suza koja može parirati slapovima Niagare.
Da, imas pravo, bolje da si ga napravila! Kontam da bi se ja inatila...ali sad kad gledam, totalno imas pravo.
Malo mi je smijesno citat te tvoje ispovjesti, moja svekrva je starica koja jedva cuje i ispizdi me senilnoscu ali znam da je brizna pa ajde, istrpim. Ne mogu ni zamislit da joj kazem u facu npr "senilna si pusti me na miru". Volim je jer je dobra iznutra, iako me ponekad ispizdi toliko (dobrim namjerama koje senilno skrenu krivo) da bi najradije zalipila celom u zid.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Ah, moja je svekrva zato aktivna na jeziku. Hvali samo svoju obitelj, a nitko od njih nije znao odgajati svoju djecu, još su se sinovima rugale njene sestre kako im mutira glas, samo su im novce davale da se ne moraju brinuti za njih. I svi govore da kako mali nalikuje na mene i ima oči na mog pokojnog tatu, a ništa na Igora, a stvarno u licu ima i očevih crta, ali oni su toliko ljuti što on ima plavu kosu, a moj muž je bio do dvije godine plavokos. Mislim, fakat... a što ću kada sam tako zanimljiva. Drago mi je da te barem nasmijem svojim "ispovijedima". Joj, stare babe... nužno zlo (bar u mom slučaju).
Ah, moja je svekrva zato aktivna na jeziku. Hvali samo svoju obitelj, a nitko od njih nije znao odgajati svoju djecu, još su se sinovima rugale njene sestre kako im mutira glas, samo su im novce davale da se ne moraju brinuti za njih. I svi govore da kako mali nalikuje na mene i ima oči na mog pokojnog tatu, a ništa na Igora, a stvarno u licu ima i očevih crta, ali oni su toliko ljuti što on ima plavu kosu, a moj muž je bio do dvije godine plavokos. Mislim, fakat… a što ću kada sam tako zanimljiva. Drago mi je da te barem nasmijem svojim "ispovijedima".Joj, stare babe… nužno zlo (bar u mom slučaju).
Ajme grozno koliko su ljudi plitki. Kao da je bitno na koga dijete nalikuje dok god je zdravo. Mene jako smeta kad počne(a stalno počne) kak je mala bucasta, kak će joj se djeca rugati, kako joj ne smijem dati jest..(??!!!!) Užas, ja sam isto pukla i rekla mužu da si reće mami da će mala vjerojatno bit jača jer sam i ja otkad znam za sebe (jbg), i kad smršavim opet sam jača al kaj ću tak sam građena,nosim M/L, nije da sam na 8 XLa, al da barem nisam iskompleksirana ko ona. Uvijek sam imala prijatelje, dečke, bila prihvaćena u društvu, nitko mi se nije rugao jer ljudi cijene drugačije osobine, a ko gleda samo izgled od takvih ljudi sam se micala i tako ću učiti i svoju kćer. Jel mi vjerujete da nikad nisam razmišljala o svojoj težini dok nju nisam upoznala. Time se uopće ne opterećujem. A ona svaki put kak je mala ko Rambo! Ma ti si Rambo zato si i nisi nikog našla kad si se rastala ko bi bio s tobom! Da ga gladnim držiš haha
I stalno kak je moj muž prohodao s 9 mj da tak mora i L, da nek ja nju učim hodat. Na to sam joj samo rekla da moje dijete nije na natjecanju i da će prohodat kad će joj se htjet. Kao on se i dizao sa 6 mj. Da...ziher...s 12 mj je letio.
Ah, moja je svekrva zato aktivna na jeziku. Hvali samo svoju obitelj, a nitko od njih nije znao odgajati svoju djecu, još su se sinovima rugale njene sestre kako im mutira glas, samo su im novce davale da se ne moraju brinuti za njih. I svi govore da kako mali nalikuje na mene i ima oči na mog pokojnog tatu, a ništa na Igora, a stvarno u licu ima i očevih crta, ali oni su toliko ljuti što on ima plavu kosu, a moj muž je bio do dvije godine plavokos. Mislim, fakat… a što ću kada sam tako zanimljiva. Drago mi je da te barem nasmijem svojim "ispovijedima".Joj, stare babe… nužno zlo (bar u mom slučaju).
Pa je zanimljivo, kao neki paralelni svijet u kojemu je bitno na koga dijete ima kosu ili oci. Who cares, dijete je dijete, bit ce jos djece koji mogu pokupit tatinu kosu. Na kraju krajeva, mozda karakterno bude na tatu.
To se ja tjesim, moj nije nista fizickog pokupio od mene, isti tata. Pa rekoh, mozda bude karakterno na mene
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
nedajte se curke,svi smo u istom sosu
nedajte se curke,svi smo u istom sosu
pa ne znam baš.. meni je moja svekrva jako dobra, još dok sam hodala sa mužem je rekla da se čuvam ako je isti tat mu, hahahahah, eto lijepo me upozorila žena.. šalu na stranu, jako cijeni moje odgojne metode, i sve pita.. nezz ne bi rekla da smo sve u istom sosu.. ja svoju sveki volim.. ako bude upola ko ona moja će snaha biti sretna žena ;)

url=https://lilypie.com]
Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....
nedao Bog da mi budemo takve.
i jos gore,sta da dobijemo nevjeste ovakve kakve su nam svekrve!!!????
Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....
Pa moj muž je već sa sedam hodao! I kak naš mali još ni ne puza, a prošao je šest?!
Ma meni je to sve cirkus iskreno Ja sam sebi najpametnija za svoje dijete i briga me
Pa moj muž je već sa sedam hodao! I kak naš mali još ni ne puza, a prošao je šest?!
Ma meni je to sve cirkus iskrenoJa sam sebi najpametnija za svoje dijete i briga me
Svi muževi su nam bili napredni u razvoju, iskreno, gdje je kasnije zaštekalo hahahah
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji