Što vas živcira otkada ste postale mama

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Igorovabebica
    18. Rujan 2015. 16:14

Mary36-mooolim?! Daj mi pokaži tu svoju svekrvu da ju udarim! Sram je može biti!! Mislila sam da me više ništa ne može iznenaditi, ali da je ona tebi izrazila saučešće... nemam riječi... Nutella-ti uvijek znaš kako nas utješiti!!!  

Mary36
    18. Rujan 2015. 16:20

A eto, živa istina 

Igorovabebica
    18. Rujan 2015. 16:20

Dea-ja vjerujem da si ti komad i ona je ljubomorna na tvoje obline!!!! Ah, moj muž je sjedio s pet mjeseci, a Mihael tek prije dva tjedna... pa kako to da nije kad i otac? Sigurno sam nešto pogrešno napravila! Neka puste djecu da žive! Ja nikada neću biti takva svekrva!

cloudy
    18. Rujan 2015. 22:03

Svi su oni napredni bili....meni je moja rekla da zašto ju ne stavljam u hodalicu jer je i moj dragi bio u njoj...i ja sad sve nedostatke hodalce da bi ona mrtvo hladno rekla pa njemu njje ništa....ne...samo ima ravna stopala.... i za kupovinu u second handu za curku stalno okreće očima a sad kad je skužila kolko as moramo platit veli pa šta ne bi uzeli neku rabljenu...da..bolje koristit rabljenu as od robe 😑

Igorovabebica
    18. Rujan 2015. 22:40

Sada se sjetila! Ma, stalno se hvale da su djeca bila naprednija onda, nego danas! Ma, daj! I ja imam ravna stopala, ali nisam bila u hodalici i ovako mlada imam katastrofalnih problema sa kralježnicom-od bolova, jednom se nisam mogla ustati s kreveta pa mi i kukovi stradaju-jako mi je neugodno sjediti na drvenim stolicama, jer sjedim na vlastitim kukovima. Svekar (dušica) mi je rekao da moram što prije to riješiti ili za par godina mogu imati gadne probleme. I meni su preporučili hodalicu, ali su mi pedijatar i patronažna, a i mnoge mame rekle da ni pod razno ju ne uzimam. Moja mama mene nikada nije stavila u hodalicu, a tada se nije ni znalo toliko o štetnosti hodalica! Ma, te svekrve su lude, blago onima koje imaju normalne svekrve, jer mene je to zaobišlo. Ali, moram danas pohvaliti gospođu svekrvu-bila je jako dobra i pohvalila me za brigu o malome. Mora da je pila. 

deverika
    20. Rujan 2015. 14:36

Mene živcira to što smo razmazili sina. Jbg drugačije ne znam, radim kak znam s njime. Pa se mora sve oko njega, i nije mu dosta što mu se priča, nego sam ga naučila na pjevanje i onda kuham i njemu stalno pjevam i več nemam ideja što pjevati, radio ne pomaže. A kad ga ostavim sa suprugom na krevetu jer ja odem pišat ili se vode napiti, onda čim zakmeči on ga ponaša k meni - aaaa to me raspizdi

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

Igorovabebica
    20. Rujan 2015. 21:16

Moj muž isto maloga čim zaplače, onako malo jače da ga i on ne može umiriti, a pogotovo ako mu ne uspije odmah ga smiriti, zove mene: "Ženo, diži majicu i daj mu sisu!! Ja mu kažem da ga ne može odmah umiriti, da mora biti smiren, jer ako mali osjeti nervozu, tek je onda nemoguće ga umiriti. Ja ga uzmem, pjevušim mu i na kraju da bi se smirio, stavim na ciku, povuče par puta i milina. Ma, baš imam dobro dijete. Ah, ja se ne uzrujavam radi muža, on stalno meni govori da ja sve radim bolje od njega! Da ne sumnja toliko u sebe , bio bi i on kao ja! Al' neće slušati!

Mama4ever
    23. Rujan 2015. 23:02

Prvo me zivciralo sto me nitko nije podržao u dojenju kad smo imale problema, zato smo sa mjesec dana odustale "daj joj slozi flasicu vidis da je gladna" 
    Sad me zivcira sto svaki put kad kazem mala je gladna, a kod sveki je oni vele ma muce ju zubici zato gura sake... Ma koji mrtvi zubici!? Ili jos bolje ... Sigurno je zedna i forsanje vode
    A najgore od svega, muz koji joj fucka kad kenjka, pa nije pas

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.