Ja sam svoju svekrvu neki dan sterala u rodni kraj (muški), da ne budem nepristojna. Stalno mi tupi da je M prelagano obučen, a ja joj govorim da je ona stara i da ima reumu i da se pomiri s tim da je njeno vrijeme prošlo. Pa sam joj na nos nabila što mi se hvalila da je u trudnoći pila bijelog vina k'o blesava, pušila k'o Turčin i još joj je moj muž dobio upalu pluća, jer ga je po zimi puštala da hoda gol po kući. Rekla sam, joj da svako dijete može dobiti upalu pluća, ali ju je ona kod svog sina izazvala i kada god je bila živčana, istresala bi se na njega i tukla ga ravnalom po ruci. Ona je samo zinula i rekla: " Vidim da nisam dobrodošla ovdje" i otišla. Još je rekla mužu mome da to što sam ja mama, ne znači da sam najpametnija. Jučer je htjela pričati sa mnom, rekla sam joj da o..... I da me pusti da odgajam dijete, rekla sam joj da ona i muž nikada s malim ne pričaju, ne čitaju mu priče, ne vježbaju s njim, sve radimo moja mama i ja. I da ne žive u savršenom svijetu, još je rekla kako je ljubomorna što mali nalikuje na mene i ima plave oči-muž i ja nemamo plave oči, ali zato ima moj pokojni otac, pa su me svi gledali da gdje sam to šarala, pa je mužu napunila glavu da mali nije njegov i otišli na DNK. O toj DNk analizi sam joj šutjela, ali sam joj papir zabila u facu i rekla-evo vam dokaz! Mali je vaš unuk. A zbog toga što ste ga nazvali kopiletom, više nema šanse da mu se približite. Moislim da joj gluposti više neće pasti na pamet!
a jadna ti sta prozivljavas.nisam znala da ima toliko LUUUDIH svekrva.
pa jel bar muz uz tebe?jel i njemu majka ide na zivce?
meni moja ide na zivce sto se pravi najpametnija u svemu,a za unucad nebi rijec rekla,a gle tvoje gospoje. to je stvarno pretjerano.
Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....
Ma muž se dosta počeo svađati s njom, samo ne baš uvijek, nije da uvijek imam njegovu potporu, ali za prekjučer mi je čestitao. Shvatio je (samo je trebalo puuunooo vremena) da si u glavu utuvi da je ona kriva za sve naše svađe... a ni moja mama joj nije ostala dužna. Ja uopće ne razumijem zašto su takve, ja joj nikada nisam dala povoda da bude takva, još kada s emali krstio, ona je sve organizirala, mene i muža nije pustila i napala je pred svima moju mamu na krštenju da smo se ona i ja samo spicanile, a ona sve odradila, na što sam ja poludjela (nikada nisam bila takva) i sasula joj sve pred cijelom obitelji u facu i zabranila i njoj i mužu da se petljaju u organiziranje rođendana moga djeteta, to ćemo sve moja mama i ja! Muž isto može sudjelovati, ali ispeće li ona tortu ili bilo što-nahraniti ću tom tortom mačke u susjedstvu! Joj, mogla bih ju zadaviti. Danas je najavila da opet dolazi, ali neće prijeći kućni prag, maloga će vidjeti samo vani. Ali zato me moj svekar voli, koja je on dušica.
dobro je da te muz razumije,a znam da nije ni njemu lako balansirat izmedju vas dvije.
drzim ti fige za danas.javi kako je proslo
Svakako ću javiti! Puno hvala na podršci! A znam da i tebi nije lako-tako moja svekrva hvali sve u obitelji, ali stalno pljue po meni, no zaboravlja da se i ja znam braniti. A najviše me čudi što kada im odgovoriš, onda se naljute i ne znaju se braniti, ali bitno da znaju vrijeđati! Meni je i pedijatar, kojemu sam sve ispričala rekao da se dobro brinem za malenoga i da ponajprije slušam svoj instikt! I mom mužu je rekao da me pusti na miru, kao i svekrvi kada je s nama išla na pregled, jer ona sve mora kontrolirati. Ah, da, kada se mali rodio, onda je mom mužu rekla da će ga on ozlijediti, da ga samo meni daje u ruke, ali moja mama je vjerovala u mog muža i rekla mu je da ga primi bez straha. Njegova majka mu je napunila glavu, pa kako bi mogao ozlijediti dijete, kada ga voli? Ma, Nutella, ne kaže se bez razloga-možeš kako hoćeš. nećeš dokle 'oćeš. Neće ni one vječno nas gaziti. Sve se vraća, sve se plaća, nikoga to nije zaobišlo, pa neće ni njih. Zato na lice!
u pravu si,netreba se zbog njih zivcirat.meni je sad super jaaaaakoooo smo daleko od njih tako da me preko skypa nista nemoze nazivcirat hahahha.a dok sam bila s njom...ajme majko.ona je ovako super zena,spremna pomoc sta hoces,mozes joj sve rec kad te smeta,bez ikakvih problema,zabavna je stvarno.ali kad si svaki dan s njom,sve vise kuzis neke stvari.ona se voli salit al kad se ja ili bilo tko drugi nasali,ona nas ispravlja ''pa dobro nije bas tako''-covjek bi rekao da je glupa pa nekuzi salu.pa kad ja imam neku teoriju -to je tako i nikako drukcije- -ja mislim ovako ili onako- ona ima kontru i nemozes raspravit ko je upravu.a svi znamo da ona nije upravu,al je tvrdoglava,i znamo da ce za 10 minuta rec ono sto sam ja rekla i tvrdit da je to njeno misljenje a ne moja hahahahahh.
pa ti sad budi pametan i strpljiv. e ta mi pametovanja idu na zivce. grrrrrrrr
Hahahah da DNK test hahahah ovo je dobro hahahah
Salu na stranu, da je mene mm natjerao da idem na dnk test, krv bi mu popila. Za jaja bi ga obisila. Za nepovjerenje.
Ali to sto mali ima oci na tvog tatu je bas slatko
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Lollypop-ja sam ga već dobro oprala za DNK; ali sam to napravila da sa svog sina skinem ljagu! Neće meni nitko dijete zvati kopiletom! Objesiti za jaja, hm, ja sam kaznila "sušom" od dva mjeseca!!!!Sada mu ježao, svaki dan se ispričava. Barem sam skupila "poene" koje im mogu nabiti na nos! Eh, da, danas došla zmija (laički: svekrva), donijela za maloga hranu iz dućana sa BIO proizvodima, tako je bila sva brižna, no ja sam joj, iziritirana tom njenom glumom, rekla da prestane. Dovoljno je štete napravila i neka ne misli da ću joj oprostiti. A ona napravila facu kao da će isplakati količinu suza koja može parirati slapovima Niagare.
Da, imas pravo, bolje da si ga napravila! Kontam da bi se ja inatila...ali sad kad gledam, totalno imas pravo.
Malo mi je smijesno citat te tvoje ispovjesti, moja svekrva je starica koja jedva cuje i ispizdi me senilnoscu ali znam da je brizna pa ajde, istrpim. Ne mogu ni zamislit da joj kazem u facu npr "senilna si pusti me na miru". Volim je jer je dobra iznutra, iako me ponekad ispizdi toliko (dobrim namjerama koje senilno skrenu krivo) da bi najradije zalipila celom u zid.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Ah, moja je svekrva zato aktivna na jeziku. Hvali samo svoju obitelj, a nitko od njih nije znao odgajati svoju djecu, još su se sinovima rugale njene sestre kako im mutira glas, samo su im novce davale da se ne moraju brinuti za njih. I svi govore da kako mali nalikuje na mene i ima oči na mog pokojnog tatu, a ništa na Igora, a stvarno u licu ima i očevih crta, ali oni su toliko ljuti što on ima plavu kosu, a moj muž je bio do dvije godine plavokos. Mislim, fakat... a što ću kada sam tako zanimljiva. Drago mi je da te barem nasmijem svojim "ispovijedima". Joj, stare babe... nužno zlo (bar u mom slučaju).
Sortiraj odgovore
Najstariji