Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nela2105
    24. Kolovoz 2022. 17:02

Loza za stitnjacu znam da mi je okej 1.52 je nalaz.. 
    mene vise brine dal ce mi moja ginekologica dat uputnice za sve to s obzirom da je ovo sve preporuka privatnog ginekologa 🤷🏼‍♀️

👩🏼 27
    🧔🏻‍♂️ 39
    Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
    “Missing you comes in waves.
    Today I’m drowning!”
    01.09.2025. Ajla 🩷

Lana99
    24. Kolovoz 2022. 19:18

Loza 💙😇

Nela moj savjet ti je da ne čekaš i da odma tražiš uputnicu za trombofiliju. Ništa se po tom pitanju neće promijeniti sad ili za 2mj a nalaz spašava živote, doslovno. Ionako se ti nalazi uglavnom dosta dugo čekaju, računaj mjesec dana u startu. Inače mi se popis pretraga čini ok, možda bi bilo dobro još da odeš i štitnjaču provjeriti, jako je bitna.
    Lana jako, jako ružan komentar sestre 😥 baš to, beba je bila voljena i željena kako god okreneš, a ona nek se srami takvog komentara… Na 8dpo ti gin na uzvu ne može reći baš ništa vezano za trudnoću, meni je na 5+1 rekao da mi se tek nazire gdje je gestacijska vrećica, tako da je 8dpo baš jaaaako rano. Ako se ispostavi da na kraju zaista dobiješ mengu, mislim da to nema veze s tim što ti je gin vidjela sada u ovom trenutku. Ima nade, ne odustaj :) a što se tiče testova, duša me zaboljela kad si rekla da piškiš digitalni na 7dpo 🙈 znam da može taj 6 dana ranije, al ne bi ga ja baš tako rano koristila… On mi je samo za prezentaciju i potvrdu, malo skup sport 😁 ako si u Zgu, nađi na njuškalu Betty koja ti prodaje trakice, dogovorite se da se nađete i kupiš od nje. Msm da su trakice oko 3kn/kom, ja sam samo njih uvijek koristila… I LH i hcg.

Uzet ću one first sign po 32 kn 2 komada pa sutra i opet u nedjelju.
    Meni je danas užasno muka i imam vrtoglavice jako, čudan bijeli iscjedak. Nadam se da je dolazak m zaključila samo ovako i da i dalje ima nade za bebuuu

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Beban
    25. Kolovoz 2022. 07:51

Lana, jesi li uradila testic?

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

Lana99
    25. Kolovoz 2022. 12:23

Beban

Lana, jesi li uradila testic?

Jesam danas first sign i negativan na 9dpo.
    Baš me pati što je rekla da  ću dobiti početkom 9.mj a kod mene simptoma i sve plodne dane pokrili😔

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Lana99
    25. Kolovoz 2022. 12:26

Jel moguće uopće sad više da sam trudna, ako doktorica vidi početak ciklusa i dolazak m početkom 9.mj?
    Doktorica mi nije dala nikakav nalaz ili uzv da vam slikam niti rekla po čemu je zaključila dolazak m..
    Mislim da moram promijeniti gin..a ja od šoka zbog komentara medicinske sestre doktoricu ništa nisam pitala..🥵🥵

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Loza 💙😇
    25. Kolovoz 2022. 17:01

Lana moram ti biti iskrena, nemoj se toliko ubijati sa simptomima... Moje osobno iskustvo i iskustvo drugih kolegica koje su (bile) trudne je takvo da nema nikakvih simptoma vezanih za trudnoću do najranije tjedan dana prije izostanka menstruacije. Svi mi želimo taj plusić na testiću, ja sam ga prvi put čekala 2 godine skoro i imala sam te famozne simptome na -3dpo i nigdje me to tad nije dovelo. Prva ne volim čut ono "opusti se i bit će" ali zaista ima malo istine u tome...
    Ako i jesi trudna, beta ti je premala da ju bilo kakav test očita, a pogotovo da ti uzrokuje bilo kakve simptome. Ovo ti je period kada se možda još nije dogodila niti implantacija. 9dpo je zaista period za koji je zaista suludo išta reć - i da je trudnoća i da nije. Sretno svakako, nadam se da je ovo THE ciklus i da je bebica tu :) samo želim reći da ne donosiš bilo kakve zaključke o (ne) trudnoći na 9dpo. S tvoj gin po ničemu ne može znati na 8dpo jesi li trudna ili nisi, mislim samo kad bi otišla betu vadit... Nikakav uzv to u ovom periodu ne može dokazati

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Lana99
    25. Kolovoz 2022. 17:18

LOZA znam, ali eto..meni su u prvoj trudnoći simptomi krenuli neki 8dpo i nisu bili psiha  jer nisam ni najmanje sumnjala tad na trudnoću. Iste simptome imam i sada pa se zato i nadam

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Lana99
    25. Kolovoz 2022. 17:32

I daaaa znam ds ne može vidjeti trudnoću tako rano nego sam mislila jel to što vidi menstruaciju 100% sig

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Loza 💙😇
    25. Kolovoz 2022. 19:25

Lana99

I daaaa znam ds ne može vidjeti trudnoću tako rano nego sam mislila jel to što vidi menstruaciju 100% sig

Nije. Ako menga i dođe, i dalje mislim da ti gin tako rano nije mogla vidjeti menstruaciju da dolazi. 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Lana99
    25. Kolovoz 2022. 19:41

Loza 💙😇

Nije. Ako menga i dođe, i dalje mislim da ti gin tako rano nije mogla vidjeti menstruaciju da dolazi.

Onda dobro. Ona je meni samo rekla "krenuo vam je novi ciklus, očekujte menstruaciju početkom 9.mj" i to je to.. nisam joj ni spominjala da bi mogla biti trudna nit ništa jer su užasno neugodne. Najgore mi je to što su mi rekli da nema veze moj spontani zato što beba nije planirana točno u tom trenutku.. grozno
    Još mi je napomenula da u slj trudnoći obavezno uzimam folnu kiselinu ali ja sam još 12.8. Krenula s prenatal tabletama iz dma😋😋

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI