Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kk1109
    24. Kolovoz 2022. 12:27

Lana99

Onda ću danas uzeti first sign u dmu pa sutra probati taman je i meni sutra 9dpo pa kako bude..🙂🙂

Ako i bude negativan samo se sjeti da je jos ranooo i da stvarno rano kreces s testiranjima tako da se ne rastuzis bzvz 🤗

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

Lana99
    24. Kolovoz 2022. 12:39

Curee, sad sam izašla od svoje gin doslovno u suzama. Na pregledu je sve super i doktorica  mi je rekla da je nešto što se svakodnevno događa te da u sljedećoj trudnoći ranije krenem s folnom kiselinom. Pazite sad ovo, sestra kod doktorice me je pitala u kojem tjednu je bio spontani i kažem ja 7. na šta me ona upita jel planirana beba i odgovorim nije u tom trenutku ali...i tu me ona prekine i odmahne rukom i kaže ONDA DOBRO??????? I upita jel vam treba kontracepcija možda???
    Naime, naša beba nije planirana u tom trenutku ali smo mi bili presretni i beba je naravno ŽELJENA.
    Od tolikog šoka sam izašla s milion pitanja nad glavom.
    Doktorica mi je samo rekla da uskoro očekujem menstruaciju (početak 9.mj okvirni 2.-3.9. Jer je krenuo novi ciklus.
    Zanima me imam li onda nadu da sam trudna ipak ili je to 100% sigurno da menstruacija dolazi?
    Molim vas pomozite mi jer ja sam od šoka izašla u suzama i bjesu te ništa nisam stigla pitati

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

• doram
    24. Kolovoz 2022. 12:42

Nela2105

Doramja sam bila u bolnici 5 dana.. krvarila sam prva tri, i peti dan radila uzv da se potvrdi da je sve izaslo i isla doma..
    Morala strogo mirovat jos par dana.. znam da zvuci ruzno, ali trenutno si puno sigurnija u bolnici nego da si doma..
    drzi se ❤️

Evo da do kraja napišem svoje iskustvo iz bolnice za druge žene, ja sam puštena u ponedjeljak 22.08. Nakon 6 dana. Primila sam na savjet 2 doktorice da ne idemo s kiretažom nego da se proba s tabletama očistiti 6 tableta misoprostola odmah prvi dan, drugi dan pauza, treći dan 4 tablete misoprostola, četvrti dan 2 tablete misoprostola. Na ultrazvuku se jako malo cistilo, krvarila sam obilno ali nije bilo ugrušaka, u nedjelju 21. 08. Dolazi doktor u vizitu i govori mi da odmah biram ili kiretaža ili da ležim tu jos narednih 20 dana a možda i više dok se ne očistim, na njegov jedva jedviti nagovor i od doktorice koja je vodila liječenje misoprostolom uspiju me nagovoriti na kiretažu zbog mojeg zdravlja i budućnosti ipak pristanem, uspavana sam opća anestezija i postupak je prošao poslije kada je popustilo još me je 2 dana boljelo ali puštena sam u ponedjeljak kući. Tako da evo za sve žene koje isto tako ne znaju što bi možda je bolje odmah otići na kiretažu iako je strah ogroman. Osobno sam se tresla plakala i vikala skroz da se bojim jednostavno su samo počeli s postupkom da me što prije uspavaju jer je bilo nemoguće sa mnom dokle god sam bila svjesna. Eto i nakon 12 tableta mizoprostola nije se ocistilo sve i ipak smo morali raditi kiretažu. Moj ginekolog rekao mi je da će me nakon 3 mj kada se ovo malo smiri poslati ponovo na sve briseve i daljnje pretrage za ponovni pokušaj ali ja mislim da još duže vremena osobno neću biti spremna krenuti dalje s ponovnom trudnoćom jer sam psihički  baš izmučena i iscrpljena od svega ovoga. 
    Svim ženama ovdje na ovoj temi držim fige da sve ovo prođe i da se sve ostvare kao majke. ❤️

🏁 01/2022
    ➕07/2022 ~ 08/2022 💔10 tt blighted ovum --} misoprostol, kiretaža
    ➕12/2023 - 01/2024 💔 7tt missed ab. --} mifegin, misoprostol
    📃 normozoospermia
    📃 kariogrami uredni
    📃 pai1 heterozigot, mthfr heterozigot
    📃 nalazi krvi, hormoni, stitnjaca kao i brisevi uredni
    ➕ 8/2024, imamo otkucaje . Na 8 tt nema otkucaja vise 💔👼🏻
    🧔🏻‍♂️35 👩 29

Nela2105
    24. Kolovoz 2022. 15:37

Doram jako mi je zao sto si na kraju morala proc i kiretazu.. nadam se da su sad sigurni da je sve okej i da se mozes u toplini svog doma pokusat barem malo opustit..

👩🏼 26
    🧔🏻‍♂️ 38
    Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
    “Missing you comes in waves.
    Today I’m drowning!”
    02/2024 +
    03/2024 srčeko kuca ❤️

Nela2105
    24. Kolovoz 2022. 15:41

Cure, bile sam privatno kod ginekologa 19.08. zakljucili smo da je samnom sad sve okej i da bi mogla odmah poslije prve menstruacije planirat opet trudnocu.
    Ono sto mi je savjetovao je da muz i ja oboje napravimo KARIOTIP, s tim da ja jos obavim TORCH, SVE BRISEVE i iza dvije mjesecnice ako ne ostanem trudna da obavim i nalaze za TROMBOFILIJU i još nešto na A.. e sad za sve to osim briseva bi mi uoutnicu trebala dat moja drzavna ginekologica, ocu li imat problema s time?
    Jeste li radile jos koje pretrage?

👩🏼 26
    🧔🏻‍♂️ 38
    Today I’m drowning!”
    02/2024 +
    03/2024 srčeko kuca ❤️

Loza 💙😇
    24. Kolovoz 2022. 16:05

Nela moj savjet ti je da ne čekaš i da odma tražiš uputnicu za trombofiliju. Ništa se po tom pitanju neće promijeniti sad ili za 2mj a nalaz spašava živote, doslovno. Ionako se ti nalazi uglavnom dosta dugo čekaju, računaj mjesec dana u startu. Inače mi se popis pretraga čini ok, možda bi bilo dobro još da odeš i štitnjaču provjeriti, jako je bitna. 
    Lana jako, jako ružan komentar sestre 😥 baš to, beba je bila voljena i željena kako god okreneš, a ona nek se srami takvog komentara... Na 8dpo ti gin na uzvu ne može reći baš ništa vezano za trudnoću, meni je na 5+1 rekao da mi se tek nazire gdje je gestacijska vrećica, tako da je 8dpo baš jaaaako rano. Ako se ispostavi da na kraju zaista dobiješ mengu, mislim da to nema veze s tim što ti je gin vidjela sada u ovom trenutku. Ima nade, ne odustaj :) a što se tiče testova, duša me zaboljela kad si rekla da piškiš digitalni na 7dpo 🙈 znam da može taj 6 dana ranije, al ne bi ga ja baš tako rano koristila... On mi je samo za prezentaciju i potvrdu, malo skup sport 😁 ako si u Zgu, nađi na njuškalu Betty koja ti prodaje trakice, dogovorite se da se nađete i kupiš od nje. Msm da su trakice oko 3kn/kom, ja sam samo njih uvijek koristila... I LH i hcg. 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Loza 💙😇
    24. Kolovoz 2022. 16:06

Doram jako mi je žao da ti se tako bolno iskustvo pretvorilo u još bolnije 😥 brz oporavak ti želim u svakom smislu, tipkaj ovdje s nama kad imaš potrebu ❤️
    Ella ah da, oprosti, rekla si da si 50dc ali ne mogu popamtiti baš sve info... Baš glupa zbrčkana situacija :/ nadam se da će se uskoro pokazati pozitivan testić, svakako nam javljaj :)

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Nela2105
    24. Kolovoz 2022. 17:02

Loza za stitnjacu znam da mi je okej 1.52 je nalaz.. 
    mene vise brine dal ce mi moja ginekologica dat uputnice za sve to s obzirom da je ovo sve preporuka privatnog ginekologa 🤷🏼‍♀️

👩🏼 26
    🧔🏻‍♂️ 38
    Today I’m drowning!”
    02/2024 +
    03/2024 srčeko kuca ❤️

Lana99
    24. Kolovoz 2022. 19:18

Loza 💙😇

Nela moj savjet ti je da ne čekaš i da odma tražiš uputnicu za trombofiliju. Ništa se po tom pitanju neće promijeniti sad ili za 2mj a nalaz spašava živote, doslovno. Ionako se ti nalazi uglavnom dosta dugo čekaju, računaj mjesec dana u startu. Inače mi se popis pretraga čini ok, možda bi bilo dobro još da odeš i štitnjaču provjeriti, jako je bitna.
    Lana jako, jako ružan komentar sestre 😥 baš to, beba je bila voljena i željena kako god okreneš, a ona nek se srami takvog komentara… Na 8dpo ti gin na uzvu ne može reći baš ništa vezano za trudnoću, meni je na 5+1 rekao da mi se tek nazire gdje je gestacijska vrećica, tako da je 8dpo baš jaaaako rano. Ako se ispostavi da na kraju zaista dobiješ mengu, mislim da to nema veze s tim što ti je gin vidjela sada u ovom trenutku. Ima nade, ne odustaj :) a što se tiče testova, duša me zaboljela kad si rekla da piškiš digitalni na 7dpo 🙈 znam da može taj 6 dana ranije, al ne bi ga ja baš tako rano koristila… On mi je samo za prezentaciju i potvrdu, malo skup sport 😁 ako si u Zgu, nađi na njuškalu Betty koja ti prodaje trakice, dogovorite se da se nađete i kupiš od nje. Msm da su trakice oko 3kn/kom, ja sam samo njih uvijek koristila… I LH i hcg.

Uzet ću one first sign po 32 kn 2 komada pa sutra i opet u nedjelju.
    Meni je danas užasno muka i imam vrtoglavice jako, čudan bijeli iscjedak. Nadam se da je dolazak m zaključila samo ovako i da i dalje ima nade za bebuuu

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Beban
    25. Kolovoz 2022. 07:51

Lana, jesi li uradila testic?

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.