Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lana99
    25. Kolovoz 2022. 21:15

Loza mislim da je meni ovulacija bila 16.
    Tako kaže kalendar koji je više manje pokazao uvijek točno, no ja sam radila LH trakice koje su bile pozitivne 12., 13., 14. I nešto sitno 15. Te 16.ujutro sam imala slabo krvarenje (pretpostavljam da je bilo ovulacijsko). Uzela sam cb testić za 6 dana prije i sutra ću ga napraviti🤞❤
    Anrim i meni je jako žao i znam koliko boli kad se to dogodi. Smatram da se to nikada ne zaboravi nego samo naučimo živjeti s tim. Nema odustajanja nego samo pozitivne misli. Znam da nije utješno, ali jako puno žena prođe puno toga do svoje prve bebice - dočekati ćeš i ti svoju❤
    Opusti se koliko god možeš jer stres samo pogoršava..Probaj piti čaj od vrkute, meni je odlično regulirao cikluse. Također pij folnu kiselinu ako već ne uzimaš🥰
    Znam da nije utješno kada ti netko priča nekakve statistike i iskustva drugih jer je tebi u glavi "zašto baš meni?" Ali moja mama je imala 4 neuspješne (3 spontana te jednu trudnoću  u kpjoj je u 6.mj beba umrla) i 4 uspješne trudnoće i sada ima 4 djecee💗💗💗💗

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Beban
    25. Kolovoz 2022. 23:43

Anrim, zao mi je, tesko nam je prihvatiti kad se desi a posebno sto vrlo cesto ne dobijemo razlog vise losih ishoda, prvi pobacaj u 13-oj nedelji, biohemijskih nekoliko, prethodni gubitak u 25-oj i evo sad sam trudna 14 nedelja, tesko mi je i sad kad god samo pomislim da mozda nije u redu dobijem napad anksioznosti... isto su svi nalazi radjeni i uredni... ono sto sam shvatila do sad da je ovo jedna lutrija u smislu da je npr. prijateljici izvadjeno 13 jajnih celija, oplodjeno je bilo svega sest a do dana implantacije i zamrzavanja je prezivelo 4... dakle cilj je jasan, put takodje, stisni zube i srce i gledaj napred, nadam se da nam je svima bio poslednji put da dozivimo toliki bol, srecno!

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

anrim88
    26. Kolovoz 2022. 07:00

Drage cure, hvala na odgovorima i podijeljenim iskustvima, nije utjesno, jer mi je tesko i zbog vas, no nekako je lakse cuti da nisi sam, oko mene svi imaju bebe, vesele se, trudnoce uredne, zatrudjivanje kao da je netko puhnuo u njih, a ja prolazim kroz sve ovo i ne vidim svijetlu tocku na kraju tunela. Kako je ovo bilo skroz neocekivano, nekako sam vjerovala da bi moglo uspjeti, jer ako je ova bebica pobijedila pilule, mislila sam da joj je sudjeno biti s nama, no ocito zivot ima druge planove.😔 Uglavnom, sada moram sve odraditi do kraja, nakon toga se oporaviti, prvenstveno psihicki....Vama svima zelim lijepe vijesti, puno snage i hrabrosti.💪🤞🙂

👱‍♀️34
    🧑33, 4 biokemijske, missed ab 6+5(tablete i kiretaza), homozigot pai 1 4g/4g (dobila heparin), hipertenzija (preklopljena renalna arterija), hashimoto

• helenamilica
    27. Kolovoz 2022. 15:40

Drage cure, nakon drugog pobačaja i druge kiretaže menstruacije su mi kraće i oskudnije. Prva menstruacija poslije kiretaže je došla na vrijeme (nakon 30 dana), ali je bila veoma tamna, skoro pa crna i oskudnija nego inače, trajala je 3-4 dana. Druga menstruacija je isto došla na vrijeme, ovaj put normalne crvene boje, ali je bila još oskudnija nego prethodna. Trajala je jedan dan normalnog krvarenja i naredna 3 skroz malo, skoro pa zanemarljivo. Da li to može biti ashermanov sindrom? Nakon kiretaže debljina endometrija je bila 0,17 što mi se činilo kao pretanko, plašim se da mi je ginekolog tokom kiretaže oštetio endometrij. Neko slična iskustva?

Beban
    27. Kolovoz 2022. 17:44

Helenamilica, meni je posle kiretaze bio 3mm, ne bih da te brinem ista sam pitanja imala, uglavnom bi mi treci ciklus dosao i bio kao inace, dva bi ili poranila ili okasnila ili duga ili kratka i onda treci se vrati sve, nadam se da ce biti sve u redu, nisam od nikog cula da je od kiretaze posle imao problem pa se nadam da neces ni ti

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

• helenamilica
    27. Kolovoz 2022. 20:23

Pa i meni je poslije prve kiretaže bio oko 0.4 cm, a poslije druge eto 0.17. Pitala sam doktora je li to normalno rekao je da jeste. I poslije prve kiretaže su mi menstruacije bile čudne. Bile bi tamnije, ili kasnile po 45 dana, ali nisu bile ovako oskudne. Tek četvrta mi se vratila u normalu, ali ovaj put je sve još čudnije. Nadam se samo da nije ašerman, iako doktori tvrde da se to baš rijetko kad događa. 

Doris3101
    29. Kolovoz 2022. 09:37

Cure, jeste imale 1, 2 tjedna nakon pobačaja bolove u trbuhu, probadanje maternice, bol u bubrezima? 
    Meni je 2, 5 tjedna od med. pobačaja i jučer je počelo lagano. Možda nije od toga, ali eto da pitam. 

Lana99
    29. Kolovoz 2022. 09:53

Doris3101

Cure, jeste imale 1, 2 tjedna nakon pobačaja bolove u trbuhu, probadanje maternice, bol u bubrezima?
    Meni je 2, 5 tjedna od med. pobačaja i jučer je počelo lagano.

Ja sam imala spontani 5.8. i oko 20.8. Me počelo grčiti i boliti stomak, donji dio leđa skroz prema bubrezima..otrčala sam kod doktorice i sve je u najboljem redu.

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Lana99
    29. Kolovoz 2022. 09:53

Čak sam 11 dana nakon spontanog opet imala krvarenje 

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

anrim88
    30. Kolovoz 2022. 15:58

Bok cure, ja sam svoj medikamentozni pobacaj odradila u subotu, u nedjelju sam se osjecala relativno ok, a s nedjelje na ponedjeljak u noci su krenuli bolovi u trbuhu, ali ne menstrualni, nego bolovi u crijevima i od tada sam napuhnuta da je to strasno, znaci nikako nisu bolovi u podrucju maternice, vec crijeva, ne znam je li koja od vas koja je ovo na zalost prosla imala takve simptome. 

👱‍♀️34
    🧑33, 4 biokemijske, missed ab 6+5(tablete i kiretaza), homozigot pai 1 4g/4g (dobila heparin), hipertenzija (preklopljena renalna arterija), hashimoto

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.