Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • šeks
    22. Kolovoz 2022. 21:51

Beban

Seks, zao mi je sto si dozivela gubitak, u mom slucaju nalaz posteljice nije pokazao nista, obdukcija bebe nije gotova ni posle 4,5 meseca, bila je trudnoca 25 nedelja, nadam se da su u Hrvatskoj azurniji ali ne nadaj se previse nekom saznanju… posle dva ciklusa sam ostala ponovo u drugom stanju i nadam se najboljem, sad sam 13 nedelja, u medjuvremenu sam uradila sve moguce analize i sve je u redu a eto… uradi kako mislis da treba, na tvom mestu vijala bih da mi rade analize ali istovremeno bih poslusala dr koja ti predlaze stimulaciju, srecno!

Zao mi ja i hvala ti,Dat će Bog da ti ova trudnoća prodje kako treba puno srece čuvaj se

• šeks
    22. Kolovoz 2022. 21:58

Loza  kao i ja zamišljala kako će biti kada vidim drugu crtu kako ću svima reci kako ih iznenaditi,ali to jednostavno nikada ne mozes isplanirati to je trenutak samo za sebe.kada sam ugledala tu crtu ne vjerujem svojim ocima,svaki test pre toga koji je bio negativan sam sačuvala i svaki taj dan sam ponovo otvorila da vidim da li se na njemu vidi druga crta,ta sreća jednostavno je neopisiva. Lana sretno ❤️

Lana99
    22. Kolovoz 2022. 22:08

Probat ću napraviti sutra i u slučaju da je negativan i u petak zato što ne znam točno dan ovulacije no bila je između 12. I 15.8. 
    Iii da, mislim da bih već ovaj mjesec mogla ugledati plusić no  ne želim se previše veseliti da se ne razočaram. 
    Od simptoma sam odmah  nakon ovulacije počela osjećati desni jajnik i lagane grčeve u trbuhu, umor i bezvoljnost te mi je danas krenuo bijeli iscjedak baš kakav sam imala i u prvoj trudnoći...
    Pa sad kako Bog dragi da❤️🤞

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Loza 💙😇
    22. Kolovoz 2022. 22:41

Sretno Lana, svakako nam javi kad napraviš test :)
    Šeks savjetovala bi ti da se pokušaš pripremiti na to da ti taj nalaz neće puno reći... Čitajući ovaj forum, shvatila sam da nas većina isto razmišlja. Tražimo krivca i razlog zašto se to dogodilo, možda smo mogle nekako spriječiti. Mene nitko nije razumio kada sam bila ljuta i plakala jer su mi brisevi uredni, niti kad sam bjesnila što su mi nalazi na trombofiliju uredni. 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Ella..
    23. Kolovoz 2022. 10:28

Loza 💙😇

Heeeej PiaBuu tu si ❤️ jako se dobro osjećam i fizički i psihički, ne mogu se požaliti na išta 🤭 ma ima da nam svakoj sljedeća trudnoća bude uredna, uopće ne sumnjam u to! 18+4 smo danas 🤗 kako si ti? Planiraš početi s trakicama ili?
    Žal draga pa od srca ti čestitam na bebici! Nek je mirna i uredna, da se ostanemo ovdje družiti ali da pričamo samo o pozitivnim stvarima u novoj trudnoći 🤗🤗🤗🤗❤️
    Ella znam da si rekla maknut se, ali ako nas čitaš, nadam se da si dobro i da ćeš nam se javiti s lijepim vijesti. Mislim da bi ssd već mogla biti u nekim liječim dpo danima :) 🙏

Nisam vaas čitala neko vrijeme , sad sam evo bacila oko pa vidim da si me spomenula.. 
    Meni je danas 50dc, a M nema i dalje. Inače imam takve divlje cikluse pa nije baš toliko cudno..
    Napravila sam nekoliko testova, na nekima sam  dijela sjenu, ili bar mislila da je vidim  , na nekima ništa, tako da ne znam što se zbiva.. pričekati ću još malo pa ako M ne dođe, odoh vaditi betu..
    Čitam vas da malo budem u toku, nadam se da ima dobrih vijesti i da će ih tek biti 🤞🤞😊
    Svim novim trudnicama čestitam 🤗

🚺 31
    🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Ella..
    23. Kolovoz 2022. 11:00

Btw meni su danas 3mj od spontanog, nekako mi taj 23.u mjesecu teško padne, ali trudim se ne razmišljati. Zadnji ciklus sam bas bila veliki optimist i rekla sam kako Bog da.. 
    Malo su me te sjene na testovima opet dovele do ludila, samu sebe sam ubila u pojam ali ne smijem si to dopustiti, optimizam i idemo dalje 😊

🚺 31
    🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Lana99
    23. Kolovoz 2022. 12:32

Cureee, ima li neka da je ugledala plusić odmah nakon spontanog prije prve menstruacije?
    Ja još nisam, ali bih mogla (bar se nadam) ali mi je tek 7dpo i nestrpljiva sam🤞💙❤️

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Beban
    23. Kolovoz 2022. 16:39

Lana upravo na temi tko planira i radi na bebi je devojka Nikii ugledala pozitivan test a da nije imala ciklus, na poslednjoj je strani ne moras da trazis... 

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

Lana99
    23. Kolovoz 2022. 16:59

Beban

Lana upravo na temi tko planira i radi na bebi je devojka Nikii ugledala pozitivan test a da nije imala ciklus, na poslednjoj je strani ne moras da trazis…

Hvalaaa

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Loza 💙😇
    23. Kolovoz 2022. 21:06

Ella drago mi je da si se javila :) podijeli s nama testić :)

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.