Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ella..
    24. Kolovoz 2022. 00:55

Loza 💙😇

Ella drago mi je da si se javila :) podijeli s nama testić :)

Loza
    Gledajući slike u mob, shvatim da je zaista bilo vidljivo nešto, ali opet do sada bi crtica bila vidljiva iz aviona, a ne da moram iskolaciti oči i tražiti iz 10 kuteva..prilažem nekoliko slika testova, jer sam unazad tj dana napravila dosta 😅🙈
    https://ibb.co/x2p72sS
    https://ibb.co/Tvv2m8R
    https://ibb.co/JmTYBTN
    Ovaj je danas https://ibb.co/KqG6CY7Naravno nisam sve slikala, a bilo ih je 
    I naravno bilo je i negativnih🤷‍♀️

🚺 31
    🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Ella..
    24. Kolovoz 2022. 00:59

Zloglasnim CB je pokazao prvi put nešto, ali reklo bi se da je evaporacijska.  A drugi put nije pokazao nista .
    Evo fotke od prvi put: https://ibb.co/drXmXm8https://ibb.co/09Q939VA drugi put nisam slikala jer nema nista

🚺 31
    🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Beban
    24. Kolovoz 2022. 08:12

Ella kakvo je danas stanje?
    Radila sam sredinom sestog meseca, od osmog do dvanaestog dana ovulacije sam mogla samo ja da vidim liniju i to u polu senci... negde dvanaestog dana sam mogla da uslikam takvu liniju kao tvoju, tek za nedelju dana je bila znatno jaca a beta je tad bila vec 1.800... imala sam i biohemijske, uglavnom su se zavrsavale pre nego sto je test bio dovoljno pozitivan da ga uslikam.
    Javi se, srecno!

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

Loza 💙😇
    24. Kolovoz 2022. 08:15

Ella ja sam isto kao i Beban, radila testove od 8 do 12dpo, svaki je bacio sjenicu koja se baš činila kao fejk. Počela sam razmišljati da možda nije fejk kad se na 13dpo menga nije pojavila 😅 koji si ti sada dpo? Vidim sjenicu na svakom testu i Nadam se da će tamniti 🙏❤️

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Lana99
    24. Kolovoz 2022. 08:33

Beban

Radila sam sredinom sestog meseca, od osmog do dvanaestog dana ovulacije sam mogla samo ja da vidim liniju i to u polu senci… negde dvanaestog dana sam mogla da uslikam takvu liniju kao tvoju, tek za nedelju dana je bila znatno jaca a beta je tad bila vec 1.800… imala sam i biohemijske, uglavnom su se zavrsavale pre nego sto je test bio dovoljno pozitivan da ga uslikam.
    Javi se, srecno!

Znači tebi se 8dpo već lagano vidjela?🤩
    Meni je danas 8 dpo i od sutra krećem s testiranjem opet jer mi je na 7dpo bio minus na digitalnom cb

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Lana99
    24. Kolovoz 2022. 08:36

I daa, koji testovi su dobri za 9dpo jer mi je skupo svaki dan kupovat digitalni po 10e🤭
    Valja li onaj ljubičasti first sign? Kakva su vam iskustva s tim testovima

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Beban
    24. Kolovoz 2022. 09:09

Baby rapid i mislim da uvek treba isti, da bi pratile, ali opet kazem tad sam je videla samo ja u nekim kutovima ne bas to je to ali davalo mi je nadu... srecno

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

kk1109
    24. Kolovoz 2022. 09:13

Lana99

I daa, koji testovi su dobri za 9dpo jer mi je skupo svaki dan kupovat digitalni po 10e🤭
    Valja li onaj ljubičasti first sign? Kakva su vam iskustva s tim testovima

Meni je First sign bio pozitivan vec na 9 dpo (one trakice) Prvo sam se s njim testirala, a kasnije kako su dan isli i sa svim ostalim mogucim testovima. Digitalac mi je bio pozitivan na 10 dpo, prije nisam probala.
    Ako kreces tako rano trazi one najosjetljivije

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

Lana99
    24. Kolovoz 2022. 09:32

Onda ću danas uzeti first sign u dmu  pa sutra probati taman je i meni sutra 9dpo pa kako bude..🙂🙂

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Ella..
    24. Kolovoz 2022. 10:18

Loza 💙😇

Ella ja sam isto kao i Beban, radila testove od 8 do 12dpo, svaki je bacio sjenicu koja se baš činila kao fejk. Počela sam razmišljati da možda nije fejk kad se na 13dpo menga nije pojavila 😅 koji si ti sada dpo? Vidim sjenicu na svakom testu i Nadam se da će tamniti 🙏❤️

Beban i Loza
    Stvar je što ne znam koji sam dpo jer kažem, ciklusi su mi malo duži i čudni, a ovaj zadnji ciklus sam odlučila biti opustena i optimisticna pa nisam pretjerano pratila ni O , a i išli smo na more pa sam se opustila u svakom smislu. 
    Situacija je takva da me bole (.)(.) i osjećam boluckanje dolje, kao da ću dobiti..tako da mislim da će M uskoro.
    I ja mislim da je svaka sjena fejk i uopće ne vjerujem ništa dok to ne bude prava crta , a svakako više ne planiram praviti testove,  kako bude 😁

🚺 31
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.