Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • žal
    20. Kolovoz 2022. 09:04

Drage moje, da i vas pitam da li imate slično iskustvo ili znanje o sljedećoj situaciji. Danas mi je 13. dc,, a lh trakice su skoro negativne, tj. druga crtica je skoro nevidljiva. Do sad a sam ih uvijek radila i od 11.dc, i tada su bile pozitivne, ali pik je uvijek bio otprilike 13., ili 14.dana ciklusa. Još sam od ovog ciklusa počela sa raznim suplementima, čajevima i baš sam bila optimista za ovaj ciklus, a ono izgleda neće biti ni ovulacije. 😔

Loza 💙😇
    20. Kolovoz 2022. 18:05

Hej cure :) da vas pozdravim 💙
    I ja sam se malo povukla iz istog razloga što je Kk navela, plus što je i meni samoj teško nekad čitati tužne priče i vidjeti nove cure ovdje... Ne želim se vraćati u to i iznova proživljavati te trenutke užasa u našim životima. 
    Došla sam provjeriti kako ste mi i da javim da smo mi dobro 💙 
    Žal ne mora značiti da ti neće biti ovulacije, sad si imala biokemijsku a prije toga si imala spontani (samo 1 menstruacija nakon toga, jel?). Hoću reći da ti je tijelo svašta prošlo u zadnja 3-4 mjeseca, fizički, psihički i emocionalno, što će samo malo pomaknuti ovulaciju na koji dan kasnije. Nemoj klonuti već sada, vjeruj u sebe ❤️

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Lana99
    21. Kolovoz 2022. 08:35

Ja sam imala spontani 5.8. i ovulacijske trakice su mi bile pozitivne od 12.8. Do  15. a 16.ujutro sam imala ovulacijsko krvarenje jako sitno i malo me jajnik bolioo tu večer i sve je prošlo. Nakon toga sam još 2 dana radila trakice i negativne su tako da pretpostavljam da je do ovulacije došlo ili 15.navecer ili 16.ujutro
    Odnos sam imala 12., 13. I 15.8.
    Šta mislite kolike su mi šanse za trudnoću?
    Jer ja mislim ogromne i jedva čekam da napravim testić i da vam javim😊 
    I nakon ovulacije me nastavio maaalo trbuh grčiti, ali toliko da mi paše tako da se nadam da je bebica na putuu. Držite mi fige 💚💚🤞👶
    Nama bi to bila prva beba i jaaaako dugo željena

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Loza 💙😇
    21. Kolovoz 2022. 09:56

Lana99

Ja sam imala spontani 5.8. i ovulacijske trakice su mi bile pozitivne od 12.8. Do 15. a 16.ujutro sam imala ovulacijsko krvarenje jako sitno i malo me jajnik bolioo tu večer i sve je prošlo. Nakon toga sam još 2 dana radila trakice i negativne su tako da pretpostavljam da je do ovulacije došlo ili 15.navecer ili 16.ujutro
    Odnos sam imala 12., 13. I 15.8.
    Šta mislite kolike su mi šanse za trudnoću?
    Jer ja mislim ogromne i jedva čekam da napravim testić i da vam javim😊
    I nakon ovulacije me nastavio maaalo trbuh grčiti, ali toliko da mi paše tako da se nadam da je bebica na putuu. Držite mi fige 💚💚🤞👶
    Nama bi to bila prva beba i jaaaako dugo željena

Sretno! U moja oba slučaja je bilo dobitno više seksa, svaki dan 5 dana prije ovulacije, samo mi je prvi put trebalo dvije godine da to shvatim 😂 svakom upali drukčije tako da ne možemo nagađati kolike su šanse, ali realno, čim si imala barem jedan nezaštićeni odnos u plodnim danima - šanse postoje :)

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Nela2105
    21. Kolovoz 2022. 10:04

Loza nije mi do smijanja, ali na ovo sam se jednostavno morala nasmijat i hvala ti na tome 😉
    Da ne bi bilo ne mislim nista lose, samo mi je jako simpatican nacin na koji si to napisala..

👩🏼 26
    🧔🏻‍♂️ 38
    Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
    “Missing you comes in waves.
    Today I’m drowning!”
    02/2024 +
    03/2024 srčeko kuca ❤️

• žal
    22. Kolovoz 2022. 15:27

Draga Loza, ti si genije za ove probleme❣️ Bila si potpuno u pravu! Evo lh test je pokazao pik Znači 15.dc! Ja sam mislila ništa od ovulacije, uvijek bude 12. ili 13., a vidi🙂 Točno si rekla da je sigurno pomjereno zbog biokemijske itd. A ja bila pesimista pa pesimista. Uh, da mi je neko rekao da ću se ovulaciji ovoliko obradovati... Jer sam mislila i zbog male rezerve jajnih stanica da su ovulacije počele se prorjeđivati. Ma u glavi sam vec bila u menopauzi... Tako da znaš da kad sam vidjela pik, da si mi bila momentalno na umu!❤

• šeks
    22. Kolovoz 2022. 20:11

Zdravo cure,već nekoliko dana pretražuješ po int šta je razlog,naime 7 godina sam radila na trudnoći svi nalazi uredu i kod muza i mene ali svih tih godina samo sve površno nalazi,nalazi,nalazi ništa konkretno.U Avgustu ove godine dokt je odlučila da će mi početi sa stimulacijom(rekla je dva mjeseca stimulacije nakon toga ako ne bude ništa preostaje samo umjetna na šta sam i pristala samo da se ostvarim kao majka)naime pod stimulacijom se smatrala inekcija Ovitrelle,koju sam primila u Junu 12og dana menz nisam se iskreno nadala da će pomoći nisam vjerovala ali već sljedeći mjesec u Julu 6og sam uradila test iako tek 10og bi trebala dobiti ali ja sam imala bolove u stomaku,cice su me jako boljele na šta mi je prijateljica rekla ma ti si trudna i ja odlučim uraditi test 6og,gdje je se i pokazao pozitivan mojoj sreći nije bilo kraja i cijeloj mojoj obitelji od uzbuđenja nisam mogla čekati morala sam taj dan otići dokt da mi kaže jel istina ili ne,na ultrazvuku se ništa još nije vidjelo dokt je bio odvratan premda to nije bio dokt koji me prati od početka.

• šeks
    22. Kolovoz 2022. 20:11

Otišla sam betu uraditi koja je bilo preko 300 reko to je to trudna sam.10og na dan dobijanja ja prokrvarim onako smedji iscjedak odem ponovo dokt(ne mom koji prati od početka ovu moju muku)gdje mi dokt potvrdi trudnoću na utz se plod i vidi i dobijem utrageston 100 3x1 i stvarno krvarenje je već sutra prestalo.Za 10 dana odem na kontrolu kaže mi sve je uredu 6sedmica je(niko sretniji od mene) i dodji za 3sedmice ponovo na kontrolu,nakon 3sed dolazim na kont,gdje mi dokt kaže ti bi trebala biti 9 sedmica ali je plod za 2 sedmice manji uradi betu i nalaz štitne dodji za 7 dana.(ovo su sve bili državni dokt u bolnici,dok sam ja liječenje vodila privatno ali još nijednom nisam bila otišla Odkako sam saznala za trudnoću) Dolazim na pregled za 7 dana(16.08)u čekaonici guzva ja već vidjela betu koja je za pola pala čekati ne mogu sa ostalim trudnicama i odlučim mojoj dokt privatno otići koja je udaljena od mene sat ipo vožnje,dolazim tamo i dokt presretna penjem se na onu stolicu(da sam znala ne bi se nikad popela)počinje utz doktorica usuti moja prva reakcija je bila jel to nema ništa na šta mi ona govori plod je stao sa rastom u 6 sedmicu,nema ni otkucaja srca savjet kirotaza.Od soka nisam ni plakala,odradili su mi kirotazu(19.08) pre 4 dana,uspavali su me ništa osjetila nisam samo sam osjetila bol posle buđenja iz anestezije ali bol u srcu,prvi i drugi dan nije bilo boli nije ni puno krvarenja dok treći i četvrti dan već ima i boli i krvarenja.

• šeks
    22. Kolovoz 2022. 20:12

Odužila sam, na otpusnici su mi dijagnozu napisali Missed ab,tražila sam da se moj plod pošalje na analizu da se vidi koji je razlog ako će se i vidjet ista kontrola mi je za 7-10 dana zavisnosti kada će nalaz taj biti gotov. Ne znam šta očekivati šta će mi reci,dali sam ja kriva ili dokt kojima sam išla sto nisam išla odma privatno gdje sam i dosad bila jako mi je teško mislim da je moja krivica. Dokt mi je rekla posle prve menustracije sad posle kirotaze da ćemo opet sa stimulacijom,da li će to biti tako čitam po furumima da treba i pauzirati koji mjesec posle kirotaze,nadam se da će sve biti uredu. Ja sam stvarno odluzila ali nadam se da će mi neko pomoći,kuci ne pričam nikome o tome pred svima sam normalna ja,ali noći spavati ne mogu,plačem i samo ja znam koliko mi je teško kada sam sama. Hvala curke ps.čuvajte se

Lana99
    22. Kolovoz 2022. 20:25

šeks

Odužila sam, na otpusnici su mi dijagnozu napisali Missed ab,tražila sam da se moj plod pošalje na analizu da se vidi koji je razlog ako će se i vidjet ista kontrola mi je za 7-10 dana zavisnosti kada će nalaz taj biti gotov. Ne znam šta očekivati šta će mi reci,dali sam ja kriva ili dokt kojima sam išla sto nisam išla odma privatno gdje sam i dosad bila jako mi je teško mislim da je moja krivica. Dokt mi je rekla posle prve menustracije sad posle kirotaze da ćemo opet sa stimulacijom,da li će to biti tako čitam po furumima da treba i pauzirati koji mjesec posle kirotaze,nadam se da će sve biti uredu. Ja sam stvarno odluzila ali nadam se da će mi neko pomoći,kuci ne pričam nikome o tome pred svima sam normalna ja,ali noći spavati ne mogu,plačem i samo ja znam koliko mi je teško kada sam sama. Hvala curke ps.čuvajte se

Prije svega jako mi je žao😔😔😔
    Ja sam 5.8. Isto izgubila bebu i samo oni koji to prođu znaju kako je. Znam da je jako teško ali moraš se smiriti i misliti malo i na sebe. Ja sam plakala 7 dana i ništa nisam spavala te sam dobila gerb od stresa i sada mi je još gore.
    Meni ništa nisu rekli zašto se dogodilo niti su mi htjeli poslati plod na analizu..rekli su mi da se jednostavno događa I da se tek poslije 3.rade pretrage što je meni totalni apsurd jer je i jedan gubitak ogromna trauma..učinite sve pretrage, ima ovdje na forumu gdje su cure pisale što točno treba.

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.