Htjela bi podijeliti s vama da je danas međunarodni dan duginih beba. Žene moje drage, borite se za sebe jer vas u budućnosti čeka netko za koga se vrijedi boriti svim srcem. Svakoj vam od srca želim da se fizički brzo oporavite i da vam "stvari sjednu na svoje mjesto". ❤️🧡💛💚💜💙 https://ibb.co/P5bxpDX
Ajme ❤️💙
Nadam se da ću ovih dana ugledati svoj plusić nakon spontanog😓
Može li mi netko reći kako ste se nosile u sljedećoj trudnoći nakon spontanog sa strahom i lošim ishodom?
Mene je jako strah da ću biti pod staklenim zvonom zbog tog spontanog😔😔😔
Paaa ja cu ti rec da jos i ne najbolje. Bebicu sam izgubila u 18 tt tako da mislim da nekako cekam da mi prode taj period i onda cu se opustit. Za sada sam na svaki trzaj u kontaktu s gin ili u Vingoradskoj na pregledu (paranoicna sam u prijevodu) i nee nije onako opusteno i blazeno stanje kao prosli put iako je beba savrseno i odlicno se razvija. S druge strane opet moras nac neku distrakciju da ne poludis 😅
Daj si vremena da se oporavis prvo malo, al da ce bit straha u iducoj trudnoci vjerojatno hoce...al mozemo mi too, uskoro i tvoj plusic dolazi tako da se do tada psihicki probaj dovest kolko tolko u red 😅❤️
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Nela i Žal eto drago mi je da sam bar malo nekog razveselila :) Žal sretno sada, nadam se da će ovo biti dobitan ciklus i da će s bebicom biti sve super!
Šeks jako mi je žao zbog svega što si prošla… Kako god da se odlučiš ponašati, to je sve u redu, mi smo ovdje kao posebna podrška kada ne možeš reći neke stvari nekome naglas. Koliko sam shvatila u svojem proučavanju, analiza ploda rijetko daje odgovor na pitanje zašto je došlo do toga, a tako je bilo i u mom slučaju. Nalaz je upućivao na infekciju, a brisevi i urinokultura uredni. Jedino je ostala sumnja na koronu koju sam dobila 20ak dana prije. Koji god razlog bio, nisi ništa kriva i da si otišla najskupljem i najboljem doktoru u cijeloj galaksiji ne bi to uspjela spriječiti, nažalost… Ne krivi se, molim te. Svakakvih sudbina ima, iz svog iskustva ti mogu reći da se nakon 6mj nekako naučiš živjeti s tim, ali i dalje boli, i dalje plačeš za tom malom dušom.
Što se tiče novih pokušaja, na internetu stvarno piše svašta i mišljenja raznih doktora su drugačija. Ja sam izgubila bebu u 16tt i dobila zeleno svjetlo za novu trudnoću nakon prve menstruacije, a znam žene koje su s puno manjom trudnoćom morale čekati 3-6mjeseci iz nekog razloga. Daj si vremena da budeš i psihički spremna prije svega ❤️
Sto se tiče briseva Odkako sam krenula na ovaj put imam taj jedan bris koji nije uredu i nikako se riješiti te bakterije Enterococcus Faecalis,razne sam terapije koristila ali nisam ga se uspjela riješiti ali dokt je rekla da to ne može biti razlog zašto ne mogu zatrudnjeti,da li je ona razlog gubitka bebe sada ne znam. Prije kirotaze i posle ja nisam bila sposobna dokt pitat ništa,tek sad imam puno pitanja i jedva cekam kontrolu.Prehlade nisam imala u ovo vrijeme jeste moj muž ali nisam se zarazila izbjegavali smo se čuvala sam se,samo sam ležala i mirovala ali eto,malo pre sam pročitala stari post jedne djevojke gdje kaže kako je teško bilo posle pobačaja uraditi utz i da se svega sjetiš,razmišljam o tome i stvarno to samo mi možemo razumjeti svega te je strah kad takav gubitak doživiš
Lana kada možemo očekivati da ćeš napraviti test? :)
Pa imala sam svakakve vizije sebe u situaciji s plusićem, tipa da ću plakati i histerizirati, ali nisam. Bila sam jako sretna prva dva dana, a onda je zavladao strah. Doslovno sam imala ogromne promjene raspoloženja od pretjerane euforije do plakanja od straha. Nekako sam se još i nosila s tim iako sam imala grozan početak trudnoće - moj socijalni ginekolog na dva pregleda za redom u razmaku od 5 dana nije vidio otkucaje srca. Nakon tog drugog pregleda otišla sam u bolnicu jer drugog izbora nisam imala i tražila da me pregledaju i objasnila situaciju, na što me je dežurni gin pregledao i rekao "šta nije jasno ovdje? Vidi kako srce kuca". Taj mi gin danas vodi trudnoću :) kasnije u 12tt mi je otkriven hematom i hitno strogo mirovanje, nisam 15 dana ustala iz kreveta. Koma period, samo crne misli i scenarij kako će se opet ponoviti isto. Međutim, sve je to počelo nestajati kad je i hematom nestao, a brige su potpuno nestale kad sam počela osjećati bebu i prošla taj kritični 16.tt :)
Što se tiče ove trudnoće, izvrsno sam i jako sam pozitivna, ali tuga za prvim sinom i dalje ostaje. Beba za bebu nije zamjena. Ne mogu zamisliti život bez ijednog od njih dvojice, a da je s prvim sinom sve bilo u redu, ovoga sada ne bi bilo. Misao od koje duša zaboli.
💙💙
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Seks, zao mi je sto si dozivela gubitak, u mom slucaju nalaz posteljice nije pokazao nista, obdukcija bebe nije gotova ni posle 4,5 meseca, bila je trudnoca 25 nedelja, nadam se da su u Hrvatskoj azurniji ali ne nadaj se previse nekom saznanju… posle dva ciklusa sam ostala ponovo u drugom stanju i nadam se najboljem, sad sam 13 nedelja, u medjuvremenu sam uradila sve moguce analize i sve je u redu a eto… uradi kako mislis da treba, na tvom mestu vijala bih da mi rade analize ali istovremeno bih poslusala dr koja ti predlaze stimulaciju, srecno!
Zao mi ja i hvala ti,Dat će Bog da ti ova trudnoća prodje kako treba puno srece čuvaj se
Loza kao i ja zamišljala kako će biti kada vidim drugu crtu kako ću svima reci kako ih iznenaditi,ali to jednostavno nikada ne mozes isplanirati to je trenutak samo za sebe.kada sam ugledala tu crtu ne vjerujem svojim ocima,svaki test pre toga koji je bio negativan sam sačuvala i svaki taj dan sam ponovo otvorila da vidim da li se na njemu vidi druga crta,ta sreća jednostavno je neopisiva. Lana sretno ❤️
Probat ću napraviti sutra i u slučaju da je negativan i u petak zato što ne znam točno dan ovulacije no bila je između 12. I 15.8.
Iii da, mislim da bih već ovaj mjesec mogla ugledati plusić no ne želim se previše veseliti da se ne razočaram.
Od simptoma sam odmah nakon ovulacije počela osjećati desni jajnik i lagane grčeve u trbuhu, umor i bezvoljnost te mi je danas krenuo bijeli iscjedak baš kakav sam imala i u prvoj trudnoći...
Pa sad kako Bog dragi da❤️🤞

23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Sretno Lana, svakako nam javi kad napraviš test :)
Šeks savjetovala bi ti da se pokušaš pripremiti na to da ti taj nalaz neće puno reći... Čitajući ovaj forum, shvatila sam da nas većina isto razmišlja. Tražimo krivca i razlog zašto se to dogodilo, možda smo mogle nekako spriječiti. Mene nitko nije razumio kada sam bila ljuta i plakala jer su mi brisevi uredni, niti kad sam bjesnila što su mi nalazi na trombofiliju uredni.
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Heeeej PiaBuu tu si ❤️ jako se dobro osjećam i fizički i psihički, ne mogu se požaliti na išta 🤭 ma ima da nam svakoj sljedeća trudnoća bude uredna, uopće ne sumnjam u to! 18+4 smo danas 🤗 kako si ti? Planiraš početi s trakicama ili?
Žal draga pa od srca ti čestitam na bebici! Nek je mirna i uredna, da se ostanemo ovdje družiti ali da pričamo samo o pozitivnim stvarima u novoj trudnoći 🤗🤗🤗🤗❤️
Ella znam da si rekla maknut se, ali ako nas čitaš, nadam se da si dobro i da ćeš nam se javiti s lijepim vijesti. Mislim da bi ssd već mogla biti u nekim liječim dpo danima :) 🙏
Nisam vaas čitala neko vrijeme , sad sam evo bacila oko pa vidim da si me spomenula..
Meni je danas 50dc, a M nema i dalje. Inače imam takve divlje cikluse pa nije baš toliko cudno..
Napravila sam nekoliko testova, na nekima sam dijela sjenu, ili bar mislila da je vidim , na nekima ništa, tako da ne znam što se zbiva.. pričekati ću još malo pa ako M ne dođe, odoh vaditi betu..
Čitam vas da malo budem u toku, nadam se da ima dobrih vijesti i da će ih tek biti 🤞🤞😊
Svim novim trudnicama čestitam 🤗
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Btw meni su danas 3mj od spontanog, nekako mi taj 23.u mjesecu teško padne, ali trudim se ne razmišljati. Zadnji ciklus sam bas bila veliki optimist i rekla sam kako Bog da..
Malo su me te sjene na testovima opet dovele do ludila, samu sebe sam ubila u pojam ali ne smijem si to dopustiti, optimizam i idemo dalje 😊
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Cureee, ima li neka da je ugledala plusić odmah nakon spontanog prije prve menstruacije?
Ja još nisam, ali bih mogla (bar se nadam) ali mi je tek 7dpo i nestrpljiva sam🤞💙❤️

23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji