Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lana99
    25. Kolovoz 2022. 12:23

Beban

Lana, jesi li uradila testic?

Jesam danas first sign i negativan na 9dpo.
    Baš me pati što je rekla da  ću dobiti početkom 9.mj a kod mene simptoma i sve plodne dane pokrili😔

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Lana99
    25. Kolovoz 2022. 12:26

Jel moguće uopće sad više da sam trudna, ako doktorica vidi početak ciklusa i dolazak m početkom 9.mj?
    Doktorica mi nije dala nikakav nalaz ili uzv da vam slikam niti rekla po čemu je zaključila dolazak m..
    Mislim da moram promijeniti gin..a ja od šoka zbog komentara medicinske sestre doktoricu ništa nisam pitala..🥵🥵

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Loza 💙😇
    25. Kolovoz 2022. 17:01

Lana moram ti biti iskrena, nemoj se toliko ubijati sa simptomima... Moje osobno iskustvo i iskustvo drugih kolegica koje su (bile) trudne je takvo da nema nikakvih simptoma vezanih za trudnoću do najranije tjedan dana prije izostanka menstruacije. Svi mi želimo taj plusić na testiću, ja sam ga prvi put čekala 2 godine skoro i imala sam te famozne simptome na -3dpo i nigdje me to tad nije dovelo. Prva ne volim čut ono "opusti se i bit će" ali zaista ima malo istine u tome...
    Ako i jesi trudna, beta ti je premala da ju bilo kakav test očita, a pogotovo da ti uzrokuje bilo kakve simptome. Ovo ti je period kada se možda još nije dogodila niti implantacija. 9dpo je zaista period za koji je zaista suludo išta reć - i da je trudnoća i da nije. Sretno svakako, nadam se da je ovo THE ciklus i da je bebica tu :) samo želim reći da ne donosiš bilo kakve zaključke o (ne) trudnoći na 9dpo. S tvoj gin po ničemu ne može znati na 8dpo jesi li trudna ili nisi, mislim samo kad bi otišla betu vadit... Nikakav uzv to u ovom periodu ne može dokazati

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Lana99
    25. Kolovoz 2022. 17:18

LOZA znam, ali eto..meni su u prvoj trudnoći simptomi krenuli neki 8dpo i nisu bili psiha  jer nisam ni najmanje sumnjala tad na trudnoću. Iste simptome imam i sada pa se zato i nadam

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Lana99
    25. Kolovoz 2022. 17:32

I daaaa znam ds ne može vidjeti trudnoću tako rano nego sam mislila jel to što vidi menstruaciju 100% sig

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Loza 💙😇
    25. Kolovoz 2022. 19:25

Lana99

I daaaa znam ds ne može vidjeti trudnoću tako rano nego sam mislila jel to što vidi menstruaciju 100% sig

Nije. Ako menga i dođe, i dalje mislim da ti gin tako rano nije mogla vidjeti menstruaciju da dolazi. 

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

Lana99
    25. Kolovoz 2022. 19:41

Loza 💙😇

Nije. Ako menga i dođe, i dalje mislim da ti gin tako rano nije mogla vidjeti menstruaciju da dolazi.

Onda dobro. Ona je meni samo rekla "krenuo vam je novi ciklus, očekujte menstruaciju početkom 9.mj" i to je to.. nisam joj ni spominjala da bi mogla biti trudna nit ništa jer su užasno neugodne. Najgore mi je to što su mi rekli da nema veze moj spontani zato što beba nije planirana točno u tom trenutku.. grozno
    Još mi je napomenula da u slj trudnoći obavezno uzimam folnu kiselinu ali ja sam još 12.8. Krenula s prenatal tabletama iz dma😋😋

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

anrim88
    25. Kolovoz 2022. 20:01

Drage curke, na zalost i ja se ukljucujem u ovu tuznu temu. Moja prica je krenula prosle godine u 8 mjesecu, tada je prvi puta test bio pozitivan, na zalost biokemijska, nakin toga u 10 mjesecu ista situacija, poslije toga krecem u obradu, od nalaza sam odradila spolne hormone, stitanjacu, amh, sve briseve, trombofiliju, suprug spermiogram, kariogram, vjerojatno cu nesto zaboraviti☹️, nalazi uredni, odnosno, ja sam PAI mutirani i imam anti Tg, ciklusi neuredni(policisticni jajnici), u 3 mjesecu ove godine stimulirana letrozolom, odmah trudnoca, no opet biokemijska, nakon toga krece priprema za IVF i ja sam od 9.7. na OHK(novynette), nekim cudom, ja ostajem trudna dok pijem pilule, nije mi ta mogucnost bila ni u peti, trebala sam ih piti do 23.8., no kako sam si bila cudna napravila sam test, kada sam vidjela da je pozitivan skoro sam se onesvijestila, odmah sam pregledana, trudnoca 5 tjedana, lijepo sve smjestebo u maternici, kako jos nisu bili sigurni otkucaji srca na pregledu, obzirom da je bilo rano, narucena sam na kontrolni pregled 24.8., tada nazalost tuga, srce ne kuca, plod je manji, predlozem medikamentozni prekid trudnoce, danas sam popila svoje prve tablete u subotu idem u bolnicu sve dovrsiti. Mislim da vam ne moram govoriti koliko sam slomljena. Vise ne vidim nikakav smisao i pitam se kamo dalje, ima li ista smisla, pod time mislim na IVF, jer ostajem trudna, ali iz nekog razloga ne zadrzavam. Svjesna sam da ako nije dobro da je bolje da se zavrsi ovako, no opet da se toliko puta zavrsi ovako, e to me vec jako boli. Ne znam kako cu uopce prezivjeti tu subotu....😔😔😔oprostite sto je post dug i mozda nepovezan, ali misli su mi sada totalno zbrkane, a imam osjecaj da jedino vi mozete razumjeti, jer ako cujem jos jednom bit ce sve u redu, slozit ce se mislim da cu vristati.😔

👱‍♀️34
    🧑33, 4 biokemijske, missed ab 6+5(tablete i kiretaza), homozigot pai 1 4g/4g (dobila heparin), hipertenzija (preklopljena renalna arterija), hashimoto

Loza 💙😇
    25. Kolovoz 2022. 20:48

Lana99

Loza 💙😇

Onda dobro. Ona je meni samo rekla "krenuo vam je novi ciklus, očekujte menstruaciju početkom 9.mj" i to je to.. nisam joj ni spominjala da bi mogla biti trudna nit ništa jer su užasno neugodne. Najgore mi je to što su mi rekli da nema veze moj spontani zato što beba nije planirana točno u tom trenutku.. grozno
    Još mi je napomenula da u slj trudnoći obavezno uzimam folnu kiselinu ali ja sam još 12.8. Krenula s prenatal tabletama iz dma😋😋

Ah tim više, znači po njoj ti si došla samo odraditi redovnu kontrolu bez pitanja o novoj trudnoći. Ja ti ne znam to tako lijepo stručno reći kao druge cure, ali mislim da ti je time dala do znanja da je sve u redu, ciklus je vraćen u normalu. Ajmo reć da je vidjela zadebljan endometrij, žuto tijelo koje definitivno znači da je ovulacija bila. Ona prema tome ne može znati koji si dpo, ali pretpostavimo nek ti lutealna faza traje 14 dana (što je neki prosjek, ne mora biti) i ona ne zna kad ti je točno bila ovulacija, mogla je biti jučer ili prije 5/10 dana, isto joj je. Ako ti je ovulacija bila jučer - ciklus se završava za 14 dana (što je početak 9. mj), ako ti je ovulacija bila prije 10 dana - ciklus se završava za 4 dana (što je opet nekako početak 9.mj). Kako god okreneš, rekla ti je neku baš jako općenitu informaciju kao na tarotu, nit je pogodila nit je omašila 😁 
    Sad ti nju iznenadi sa svojim plusićem 😁

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

Loza 💙😇
    25. Kolovoz 2022. 20:58

Anrim jako mi je žao kroz što si sve prošla 😥 evo usudit ću se reći - neće biti sve u redu! Ne sumnjam u to da kad tad nećete imati svoju dječicu i bit ćete presretni s njima, voljet ih do neba i nazad, razmazit ih do bola, ali to ne znači da nećeš tugovati za izgubljenom dječicom koju nisi imala priliku zagrliti... 🥺
    Imaš svako pravo tugovati i osjećati se kako god imaš potrebu osjećati se... Nek vam Bog da snage da preživite ovaj težak period pred vama, a mi smo ovdje da te saslušamo kad god ti je potrebno ❤️

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.