Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tami0910
    30. Kolovoz 2022. 17:27

anrim88

Bok cure, ja sam svoj medikamentozni pobacaj odradila u subotu, u nedjelju sam se osjecala relativno ok, a s nedjelje na ponedjeljak u noci su krenuli bolovi u trbuhu, ali ne menstrualni, nego bolovi u crijevima i od tada sam napuhnuta da je to strasno, znaci nikako nisu bolovi u podrucju maternice, vec crijeva, ne znam je li koja od vas koja je ovo na zalost prosla imala takve simptome.

Zao mi je da ti se to dogodilo i da si se nasla na ovom mjestu. Doci ce ljepsi dani!Meni je isto bila velika nadutost, crijeva su mi se cula i osjecaj tezine. Proslo je kroz nekoliko dana.

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
    21.11.2023 A💙🙏

• doram
    30. Kolovoz 2022. 22:45

Nela2105

Doramjako mi je zao sto si na kraju morala proc i kiretazu.. nadam se da su sad sigurni da je sve okej i da se mozes u toplini svog doma pokusat barem malo opustit..

Ne znam da li je to normalno ili ne ali nije me nitko pregledao više na  uzv nakon odrađene kiretaže, puštena sam kući i tjt. Doktora sam uspila samo kratko u prolazu pitati  kako je prošla kiretaža rekao je sve je okej i otišao dalje. U otpusnom samo piše kontrola za 3 tjedna phd nalaz . Moj ginekolog je rekao da se strpim sa svim aktivnostima  dokle god ne prestane krvarenje u potpunosti i barem do te prve kontrole. Međutim ja se osjećam i dalje psihički uništeno. I dalje krvarim u vidu smeđeg iscjetka i svaki dan mi je to podsjetnik. To je sad već sve skupa 17 dana da krvarim odnosno zadnjih tjedan dana smeđi iscjedak. Ne znam kako se vi nosite i kako ste se nosile s tim ali ja imam osjećaj da ću poluditi.  Inače sam pozitivna osoba i ne kukam i nosim se sa svime ali ovo, ovo je nešto posebno što je mene promjenilo u totalno drugu osobu. Znam da je potrebno vrijeme ali sad trenutno vrijeme mi ne pomaže niti išta drugo. Još nigdje nisam pročitala i čula da je neko dobio 12 tableta mizoprostola i da se nije očistio kao i doktorica koja je bila u šoku u bolnici kada je došla ujutro u vizitu i vidjela moju terapiju, rekla je samo Bože sačuvaj vi ste ovdje prvi takav slučaj da ste primili toliko tableta, a niste se očistili ni tad. Žene dobiju po najviše 4 i to je to idu kući već isti dan ili drugi. Tako da mi se i to uz sve ovo vrti po glavi zašto to nije uspilo s tabletama, odnosno nakon toliko puno tableta. Poludit ću od svojih misli. Nemojte mi zamjeriti ali vi ste ovdje jedina utjeha trenutno koju ja pronalazim..

🏁 01/2022
    ➕07/2022 ~ 08/2022 💔10 tt blighted ovum --} misoprostol, kiretaža
    ➕12/2023 - 01/2024 💔 7tt missed ab. --} mifegin, misoprostol
    📃 normozoospermia
    📃 kariogrami uredni
    📃 pai1 heterozigot, mthfr heterozigot
    📃 nalazi krvi, hormoni, stitnjaca kao i brisevi uredni
    ➕ 8/2024, imamo otkucaje . Na 8 tt nema otkucaja vise 💔👼🏻
    🧔🏻‍♂️35 👩 29

Nela2105
    31. Kolovoz 2022. 00:05

Doram nisam imala kiretažu pa ti iskrenk ne znsm reci da li se odmah radi uzv. Nadam se da ce ga odraditi na tom pregledu kako bi bili sigurni da je sve u redu..
    Iskrenoo, dva dana sam okej i taman pomislim da mozda dolazim k sebi i onda me samo iduci dan pljusne sve jos jace..  da se znam nosit s ovom situacijim ne znam ni najmanje,. Lebdin negdi izmedu kuce, muza, povratka na posao, zivota opcenito i nisam ni sama sigurna kako poslozit zivot i pocet barem malo zivit..
    Jucer je bilo tocno mjesec dana otkako sam rodila i drzala curicu u rukama i jednostavno sama pomisao na to me slama..
    Znam kako se osjecas, nije ni najmanje lijepo niti lako.. ali nekako se nadam da cemo se s vremenom naucit nosit s tim bolom i sa svime sto nas je snaslo..
    Ima jedan citat “ Missing you comes in waves.
    Today I’m drowning!”
    I ja se doslovno svaki drugi treci dan tako osjecam.. 
    iskreno se nadam za sve nas ovdje da ce nekad postati barem malo lakse..
    I daa.. totalno te razumijem za ovo da to vise nisi ti,.
    I nisi, dio tebe nedostaje i to je normalan osjecaj..
    ❤️

👩🏼 26
    🧔🏻‍♂️ 38
    Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
    “Missing you comes in waves.
    Today I’m drowning!”
    02/2024 +
    03/2024 srčeko kuca ❤️

• doram
    31. Kolovoz 2022. 05:50

anrim88

Bok cure, ja sam svoj medikamentozni pobacaj odradila u subotu, u nedjelju sam se osjecala relativno ok, a s nedjelje na ponedjeljak u noci su krenuli bolovi u trbuhu, ali ne menstrualni, nego bolovi u crijevima i od tada sam napuhnuta da je to strasno, znaci nikako nisu bolovi u podrucju maternice, vec crijeva, ne znam je li koja od vas koja je ovo na zalost prosla imala takve simptome.

Pozdrav, Prošla sam medikamentozni pobačaj prije tjedan dana,   primila sam čak 12 tableta mizoprostola i nisam se uspjela očistiti, te sam morala i na kiretažu, da bolovi samo dođu i kad ih više  ne očekuješ a nadutost je za te tablete normalna tako su meni objasnili u bolnici jer mi je stomak malo reći bio kao balon. Jako su teške za crijeva i želudac ja sam skroz povraćala i imala stolicu dok su mi ih davali. I po 4 5 puta na dan. 

🏁 01/2022
    📃 normozoospermia
    📃 kariogrami uredni
    🧔🏻‍♂️35 👩 29

• doram
    31. Kolovoz 2022. 06:22

Nela2105 da, nažalost ja osim ovdje samo nalijećem na glupe komentare poput, bolje sad nego kasnije, pa mlada si imat ćeš, što si zapela sad za djete prvo ostvari siguran posao itd.. mnoštvo glupih zaključaka na koje ponekad ne mogu ostati pribrana i to od onih najbližih i zato sam u šoku i što kažeš i sama lebdiš između svega toga tu sam fizički ali kao da me nema, ja sam se vratila u ponedjeljak na posao i meni je užasno niti imam koncentracije niti volje za radom, kamoli za rezultatima. Još manje za ljudima. Razmišljala sam i o otkazu,samo da budem kući sama sa sobom ali nažalost ova situacija u kojoj jesmo ne dopušta mi. I kad sve zbrojim toliko je toga za razlog moje tuge i nezadovoljstva, i pokušavam se skulirati i nadoći ali nažalost jedan dan je bolji drugi sam ponovo loše ne nalazim volju ni motivaciju. Nadajmo se da će vremenom malo lakše biti i da će se osmjesi vratiti na naša lica. ❤️

🏁 01/2022
    📃 normozoospermia
    📃 kariogrami uredni
    🧔🏻‍♂️35 👩 29

Nela2105
    31. Kolovoz 2022. 08:30

Doram nazalost nitko tko to nije dozivio nemoze razumijet.. takvih primitivnih komentara je uvihek bilo i uvijek ce biti, to je jednostavno tako..
    Posebno bole kad dolaze od tebi bliskih osoba..
    Mene su ti recimo svi moji bliznji “odbacili” od sebe.. recimo moju staru se zove na obiteljsko druzenje mene se ni ne spomene.. boli, necu rec da ne boli, ali jednostavno znam na koga mogu racunat na koga ne.. ima jako puno sad tu situacija koje bi se mogle nabrojati.. al bas jako puno..
    Iskreno mislim da ti otkaz da budes zatvorena u kuci nikako nije dobra ideja.. ja trebutno koristim godisnji koji mi je ostao pa sam jos do polovice 9mj doma.. inace bi i ja vec radila.. 
    doma nas to sve nekako jos vise podsjeca, znam da na poslu nije lako, ali barem malo su ti misli skrenute..
    Ako ikad trebas nekog za razgovor van foruma, tu sam ..

👩🏼 26
    🧔🏻‍♂️ 38
    Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
    “Missing you comes in waves.
    Today I’m drowning!”
    02/2024 +
    03/2024 srčeko kuca ❤️

Loza 💙😇
    31. Kolovoz 2022. 15:07

Cure duša me boli dok vas čitam kako vam je teško... Sve me to vrati na početak. Reći ću vam kako to izgleda iz moje perspektive, 6mj nakon gubitka svoje prve bebice i u 23tt - bol ne prolazi, ukratko. Bolji i veseliji dani su puno češći nego oni loši, ali zato kad se pojavi taj loš dan sasječe me do korjena da mužu nemam snage ni ispričati što me točno muči. Knedla u grlu se pojavi sad pa opet. Što se posla tiče, mene je posao doslovno spasio iz mog ludila. Masu puta sam se rasplakala na poslu u uredu i nije me bilo briga što me svi u firmi vide s prozora kad plačem. Godilo mi je da sam među ljudima i da imam obaveza, da sam korisna, ali neke stvari su me bacale na koljena. Npr kad sam u ladici stola našla bombone koje sam jela protiv mučnine i slične sitnice... 
    Jedan od gorih trenutaka mi je bio kad sam nakon cca 2mj bila na misi u crkvi gdje se paralelno odvijalo krštenje malog dječaka. Tad sam sama bila, tresla sam se koliko sam suze gutala i zvala tatu da dođe po mene jer nemam snage ići kući 10min pješke koliko sam se uznemirila. Prvo sam samo plakala bez da sam mu uspjela reći o čemu je riječ... 
    Sada su ti trenutci malo rjeđi, makar sjećanja ne nestaju. Dugo vremena sam imala i flešbekove na bolnicu i cijelu tu noć kad sam prokrvarila, sada se i to rijetko događa... Nekad imam osjećaj da se to nije dogodilo meni nego nekom drugom. Ali zahvalna sam danas što imam svoga anđela, uvijek će imati mjesto u mome srcu i mislima 💙

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

PiaBuu
    01. Rujan 2022. 14:31

Loza, bas mi je drago sto se javljas,cesto pomislim na tebe i ostale nase trudnice, dajete veliku snagu nama! :)
    Kako si ti, kako se osjecas? dali beba lupka? drugo tromesjecje je vea potreba za magnezijem dok trece za omegom, cisto da znas vse konzumirati :)
    Nove cure,zao mi je sta sve ovo prolazite,pisite nam!
    kk1109,beban?

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

Beban
    01. Rujan 2022. 14:54

Ja sam odlicno, kao sam na bolovanju ali moram po malo silaziti u vrtic a i mama je u prodavnici ostala bez radnika pa odem svaki dan par sati da joj pomognem, vratila mi se energija pa sam bas aktivna, vreme mi brzo prolazi i nisam kuci pa ne brinem oko svakog bola, posto me povremeno zaboli oko pupka ali eto kazem ne stizem da mislim, citam vas redovno, puno pozdrava!

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

Loza 💙😇
    01. Rujan 2022. 15:49

Hej PiaBuu :) hvala na informacijama :) 
    Inače sam super, bebač nam se neki dan prvi put javio da smo mogli i vidjeti preko stomaka tako da sad imam novu zanimaciju umjesto tv-a 😂 samo ležim, gledam i čekam kad će lupkati opet 🤭 u nedjelju idemo na pregled, jedva čekam da ga vidim 💙
    A isto sam kao Beban na bolovanju al radim, nadam se da neću još dugo iako mi dobro dođe da imam malo obaveza.
    Kako si ti? Krećete sada u prvi pokušaj? 🥳

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.