Evo otvaram temu za sve mame koje kao i ja..
Imala sam spontani u 18 tjednu (18+3) .. Izgubila sam svoju curicu..
Kad sam ugledala to malo biće, htjela umrijeti. Nešto strašno..
Koliko me boli, to vam ne mogu opisat...
Tako da evo čekamo idući mjesec/dva pa krecemo u nove pobjede!
Evo, napravila sam temu čisto da podjelimo svoje iskustvo, da razgovaramo, raspravljamo, i naravno čekamo svoje bebice da nam se jave!Ima li vas?
[table][tr][th][/th][/tr][tr][td][/td][/tr][/table]
[table][tr][td][/td][td][/td][td][/td][/tr][tr][td][/td][td][/td][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][tr][td][/td][/tr][/table]
Tina,
Jakoo mi je žaoo :(
Da li se zna razlog??
Mislim da bi def.trebala napraviti pretrage i testove trombofilije.
Ja isto imam neke mutacije za trombofiliju, u slijed.T dobivam heparin i pijem andol.
Imala dva spontana, u 7 i 9 tt.
Nazalost, nikad se necu oporaviti potpuno :(
Mono1111
Draga Puno ti hvala☺
Uzrok se jos ne zna,ali idem na pretrage u ponedjeljak,a sad cekam nalaze krvi.
Sve u svemu, ovo nikad necu zaboravit i pratit ce me kroz cijeli zivot. I nikad necu zaboravit da sam nosila curicu,koja se micala i koju smo osjetili pod dlanom, od koje imamo slike s ultrazvuka gdje je ona golema i velika,prava cura.. A sad smo je izgubili..Ali MM i ja iduci mj. Krecemo ponovoI bas mi je zao zbog tebe, 2 spontana,to je tesko.. Radite li na bebi?Evo meni je ovo treci spontani
Prosle godine jedan, sad dva ,jer sam nosila blizance,jedna beba je vec otisla oko 8. Mj a sad i druga,nasa cuica❤👼
Jako mi je žao Tina, nemogu ni zamisliti tu bol. Želim ti svu sreću i snagu ovog svijeta da ti nekako s vremenom bude lakše, te da ćete uspjeti i da će do vas doći nova beba.
Tina,Koje si pretrage radila? Mislis oko 8 tj si izgubila drugu blizanačku bebu??
Ne mogu to zamisliti :(
Zadnji spontani je bio prije 3 mjeseca, planiramo. Ali evo bas sam dns radila test i negativan je :(
Ali eto...možda idući mjesec.Želim ti i ja naravno svu sreću da sve bude ok.
Kad je bio ovaj zadnji spontani?Nisi li ti pisala na drugoj temi za svoju frendicu??
mono1111Kiretaža mi je 12.10...Išla sam na pretragu štitnjače i maternice... Sve ok.. Ali ne znamo nažalost uzrok svega ovoga, spontani pobačaji su se ponovili 3 puta.. Samo ne gubimo nadu i idući mjesec krećemo u akciju i ako bog uz Božju pomoć ćemo uspjeti.. S mm i sa mnom je sve super, znači da možemo imati još dječice, tek mi je 27 ,a mužu 29...
Da, ja sam ona koja je pisala na temi za svoju prijateljicu..
I da, blizanačku trudnoću sam skroz izgubila.. Prva beba u 8.tjednu..A druga u 18...
Tina,Jesi radila testove trombofilije?? To su posebne pretrage koje bi def.trebala obaviti.
Možda ti je potrebna terapija ako imas sklonost trombofiliji
Sortiraj odgovore
Najstariji