Evo da stalo javim, druga m od spontanom i čišćenja tabletama dosla je nakon 22 dana. Sto je meni jako rano, jer inače imam cikluse po 30,32 dana. A prva je došla nakon 28.
Pitala sam dr rekla je da je normalno. Na uzv još nisam bila jer nije bilo dr, baš se vratila ovih dana i sad sam dobila. Pošto je bio ostao neki sadrzaj, nadam se da ce to sve otici. Kakvi su vama ciklusi nakon spontanog?
Ja sam prvu M nakon spontanog dobila nakon tocno 30 dana (inace su mi ciklusi 26-28), samo puno puno obilniju nego prije, druga nakon 28 dana i isto jako obilna...nakon toga sam ostala opet trudna tako da se nadam da ce M izostat jos neki duzi period 🙏🏻
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Evo da stalo javim, druga m od spontanom i čišćenja tabletama dosla je nakon 22 dana. Sto je meni jako rano, jer inače imam cikluse po 30,32 dana. A prva je došla nakon 28.
Pitala sam dr rekla je da je normalno. Na uzv još nisam bila jer nije bilo dr, baš se vratila ovih dana i sad sam dobila. Pošto je bio ostao neki sadrzaj, nadam se da ce to sve otici. Kakvi su vama ciklusi nakon spontanog?
Nemam cikluse haha.
Prva M nakon spontanog došla 43.dan i evo još uvijek drugu M nisam dobila , a danas je 59dc
Test za ovulaciju danas pokazao peak, a test za trudnocu sjenu, vidjet ćemo što se zbiva 🤷♀️
Vidjela sam na drugoj temi tvoj testic. Identicno tako je izgledo i moj CB na 10 dpo tako da po meni je to to 🤞 ponovi opet ili odi vadit betu i drzim ti figeeee 🥰
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Ja sam prvu M nakon spontanog dobila nakon tocno 30 dana (inace su mi ciklusi 26-28), samo puno puno obilniju nego prije, druga nakon 28 dana i isto jako obilna…nakon toga sam ostala opet trudna tako da se nadam da ce M izostat jos neki duzi period 🙏🏻
I ja se nadam da M neće doći još dugo dugo i da će ti trudnoca proći najbolje i najljepše što može 🙏🥰
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Nemam cikluse haha.
Prva M nakon spontanog došla 43.dan i evo još uvijek drugu M nisam dobila , a danas je 59dc
Test za ovulaciju danas pokazao peak, a test za trudnocu sjenu, vidjet ćemo što se zbiva 🤷♀️
Vidjela sam na drugoj temi tvoj testic. Identicno tako je izgledo i moj CB na 10 dpo tako da po meni je to to 🤞 ponovi opet ili odi vadit betu i drzim ti figeeee 🥰
Joj iz tvojih usta u Božje uši 🙏
Ponovit ću test kroz koji dan i ako pokaže opet ista, idem vaditi betu da sam na miru 🙂
🚺 31
🚹 31
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Ella bas mi je drago, javljaj se sa lepim vestima
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Jel imala neka od vas umjesto prve menstruacije samo smeđi iscjedak koji je dosta oskudan? Traje već 6 dana a inače su kod mene menstruacije dosta obilne od prvog do zadnjeg dana m pa me to malo buni..
Idem svakako kod gin 23.9.

23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
I da, krenuo je točno u dan kad je trebala doći m. Ne znam jel trebam uzeti terapiju za poticanje krvarenja?

23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Cure, suosjecam sa svima, a onima kojima se pojavljuju sjene, drzim fige da postanu crte i crtetine i jedna predivna trudnoca, a potom i beba, jer sve to zasluzujete. Kao sto ste vidjele, ja sam pisala o nadutosti, na kraju sam zavrsila u bolnici na pregledu nakon sto je opet krvarenje jako krenulo, cini se da je taj ostatak bio problem, nakon sto je i to otislo, ja sam se pocela osjecati bolje, u svemu tome su mi leukociti bili poviseni, no doktori su mi rekli da je to i moguce kao reakcija na bol, uglavnom ne prodje dan, a da se ne sjetim da sam sada mogal biti trudna tjedan vise. 😔 radim cijelo vrijeme, bas da ne mislim samo na to, narucila sam se na pregled u drugoj privatnoj klinici, kako bih cula jos jedno misljenje i vidjela trebam li jos neke pretrage raditi i zapravo kojim putem krenuti, nakon sto se ja malo zbrojim. Pokusavam se tjesiti da sve ima smisao i dogadja se s razlogom, ali da je tesko, tesko je, zato drage cure, kada je koma sjetite se da nas ima jos, dignite glavu i nasmijte se, jer jednom ce i nama doci lijep i sretan trenutak, uz tu svu borbu smo to zasluzile. Sada pokusavam dici i sebe i vas, jer i ja potonom da ne znam kako bih isplivala da uopce udahnem, a kamoli da radim nesto smisleno i produktivno.
👱♀️34
🧑33, 4 biokemijske, missed ab 6+5(tablete i kiretaza), homozigot pai 1 4g/4g (dobila heparin), hipertenzija (preklopljena renalna arterija), hashimoto
Jel imala neka od vas umjesto prve menstruacije samo smeđi iscjedak koji je dosta oskudan? Traje već 6 dana a inače su kod mene menstruacije dosta obilne od prvog do zadnjeg dana m pa me to malo buni..
Idem svakako kod gin 23.9.
Možda ti i je ajmo reci M, ako traje toliko i došla je u dan ..
Očito je drugačija jer je ipak prva nakon spontanog ali saznati ćeš više kada budeš išla na pregled. Ako ti je dugo čekati, što ne odeš privatno ? Da se rijesis muke..
🚺 31
🚹 31
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Cure, suosjecam sa svima, a onima kojima se pojavljuju sjene, drzim fige da postanu crte i crtetine i jedna predivna trudnoca, a potom i beba, jer sve to zasluzujete. Kao sto ste vidjele, ja sam pisala o nadutosti, na kraju sam zavrsila u bolnici na pregledu nakon sto je opet krvarenje jako krenulo, cini se da je taj ostatak bio problem, nakon sto je i to otislo, ja sam se pocela osjecati bolje, u svemu tome su mi leukociti bili poviseni, no doktori su mi rekli da je to i moguce kao reakcija na bol, uglavnom ne prodje dan, a da se ne sjetim da sam sada mogal biti trudna tjedan vise. 😔 radim cijelo vrijeme, bas da ne mislim samo na to, narucila sam se na pregled u drugoj privatnoj klinici, kako bih cula jos jedno misljenje i vidjela trebam li jos neke pretrage raditi i zapravo kojim putem krenuti, nakon sto se ja malo zbrojim. Pokusavam se tjesiti da sve ima smisao i dogadja se s razlogom, ali da je tesko, tesko je, zato drage cure, kada je koma sjetite se da nas ima jos, dignite glavu i nasmijte se, jer jednom ce i nama doci lijep i sretan trenutak, uz tu svu borbu smo to zasluzile. Sada pokusavam dici i sebe i vas, jer i ja potonom da ne znam kako bih isplivala da uopce udahnem, a kamoli da radim nesto smisleno i produktivno.
Slažem se..
Svi potonemo s vremenom ali isplivamo još jače i sa još većim osmijehom na licu. Samo treba vjerovati i sve će biti dobro 🙏
🚺 31
🚹 31
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji