Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kk1109
    01. Rujan 2022. 16:15

PiaBuu

Loza, bas mi je drago sto se javljas,cesto pomislim na tebe i ostale nase trudnice, dajete veliku snagu nama! :)
    Kako si ti, kako se osjecas? dali beba lupka? drugo tromesjecje je vea potreba za magnezijem dok trece za omegom, cisto da znas vse konzumirati :)
    Nove cure,zao mi je sta sve ovo prolazite,pisite nam!
    kk1109,beban?

Evo dobro sam samo imam manje energije negi ikad. Po cijele dane bi samo spavalaa. Razmisljam si isto o bolovanju jer mi treba par dana spavanja bez da ista radim. Sad uskoro dragi i ja radimo svadbu da rijesimo prije bebe sve pa nam je bas neka strka 😅
    Bebac super napreduje za sad, idemo u pon na pregled opet pa se nadam da cemo i spol moc saznat. Al opet samo nek je malisa ziv i zdrav, ostalo manje bitno.
    A kako si ti? Ima kakvih novosti?

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

Lana99
    01. Rujan 2022. 17:19

Cure kada ste dobile prvu m nakon spontanog?
    Kod mene je bio 5.8.i m i dalje nema a inače su mi ciklusa 24 do maaax 28 dana..
    24.8.je doktorica rekla da bi trebala dobiti početkom 9.jer vidi da je krenuo ciklus.
    No ja sam jučer radila onaj cb za 6 dana prije. Evo slike https://ibb.co/FnWYd8m
    Već 3 dana imam čudni oskudni svijetlo smeđi iscjedak. Prisutan je samo u par kapljica na ulošku i kad se obrišem ..ne znam šta da mislim

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Lana99
    01. Rujan 2022. 17:24

Od simptoma uzasan umor i tromost, glavobolja, kad kihnem ili se zakašljem boli me u dijelu desnog jajnika...leđa su me jako bolila u nedjelju i prestalo je kad je krenuo taj iscjedak. Sutra ponavljam test ali me zanima jel imala koja takvo iskustvo 

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Beban
    01. Rujan 2022. 20:06

Lana, mutna mi je slika ali koliko shvatam ti imas pozitivan test?
    Dan pre nego sto je trebalo da krene ciklus krenuo je braon iscedak i trajao cak dve nedelje, sa plodom je bilo sve u redu...

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

Lana99
    01. Rujan 2022. 20:38

Beban

Lana, mutna mi je slika ali koliko shvatam ti imas pozitivan test?
    Dan pre nego sto je trebalo da krene ciklus krenuo je braon iscedak i trajao cak dve nedelje, sa plodom je bilo sve u redu…

Pa ima neka mala sjenica na testu...sutra ili u subotu ću ponoviti test
    Meni je krenuo iscjedak 2 dana prije nego je trebala doći m. Danas je 4.dan iscjetka i skroz je istog intenziteta (par kapi na ulošku i skroz svijetlo kad se brišem samo)
    od simptoma još imam i bolne grudi i kao neke prištiće na bradavicama, ne znam jel to normalno?

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Ella..
    01. Rujan 2022. 21:21

Lana99

Od simptoma uzasan umor i tromost, glavobolja, kad kihnem ili se zakašljem boli me u dijelu desnog jajnika…leđa su me jako bolila u nedjelju i prestalo je kad je krenuo taj iscjedak. Sutra ponavljam test ali me zanima jel imala koja takvo iskustvo

Ja sam prvu M nakon spontanog dobila 43.dan 
    I evo danas je 59dc i dalje nema M. 
    Šalji sliku sutra kada napraviš test 🤞
    I ne brigaj puno, opusti se!

🚺 31
    🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

• avama
    01. Rujan 2022. 21:50

Evo da stalo javim, druga m od spontanom i čišćenja tabletama dosla je nakon 22 dana. Sto je meni jako rano, jer inače imam cikluse po 30,32 dana. A prva je došla nakon 28. 
    Pitala sam dr rekla je da je normalno. Na uzv još nisam bila jer nije bilo dr, baš se vratila ovih dana i sad sam dobila. Pošto je bio ostao neki sadrzaj, nadam se da ce to sve otici. Kakvi su vama ciklusi nakon spontanog?

Ella..
    01. Rujan 2022. 21:53

avama

Evo da stalo javim, druga m od spontanom i čišćenja tabletama dosla je nakon 22 dana. Sto je meni jako rano, jer inače imam cikluse po 30,32 dana. A prva je došla nakon 28.
    Pitala sam dr rekla je da je normalno. Na uzv još nisam bila jer nije bilo dr, baš se vratila ovih dana i sad sam dobila. Pošto je bio ostao neki sadrzaj, nadam se da ce to sve otici. Kakvi su vama ciklusi nakon spontanog?

Nemam cikluse haha.
    Prva M nakon spontanog došla 43.dan i evo još uvijek drugu M nisam dobila , a danas je 59dc 
    Test za ovulaciju danas pokazao peak,  a test za trudnocu sjenu, vidjet ćemo što se zbiva 🤷‍♀️

🚺 31
    🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

kk1109
    01. Rujan 2022. 23:23

avama

Ja sam prvu M nakon spontanog dobila nakon tocno 30 dana (inace su mi ciklusi 26-28), samo puno puno obilniju nego prije, druga nakon 28 dana i isto jako obilna...nakon toga sam ostala opet trudna tako da se nadam da ce M izostat jos neki duzi period 🙏🏻

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙

kk1109
    01. Rujan 2022. 23:24

Ella..

avama

Nemam cikluse haha.
    Prva M nakon spontanog došla 43.dan i evo još uvijek drugu M nisam dobila , a danas je 59dc
    Test za ovulaciju danas pokazao peak, a test za trudnocu sjenu, vidjet ćemo što se zbiva 🤷‍♀️

Vidjela sam na drugoj temi tvoj testic. Identicno tako je izgledo i moj CB na 10 dpo tako da po meni je to to 🤞 ponovi opet ili odi vadit betu i drzim ti figeeee 🥰

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.