Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • žal
    17. Kolovoz 2022. 12:47

Beban

Drage devojke, javljam se sa lepim vestima, beba je vitalna, cak je naprednija 4 dana, trebalo je da sam 11+4 a kaze da sam 12+2, jako sam srecna, ne moram vise koristiti utrogestan posto vec dugo nije bilo krvarenja, pa se nadam da ce mi biti manje muka… svima vam zelim srecu koju trenutno osecam

Ovo su prelijepe vijesti draga Beban🥰🥰 Jako mi je drago zbog tvoje radosti! Želim ti opuštenu i ugodnu trudnoću, da uživaš u njoj svaki dan❤

Beban
    17. Kolovoz 2022. 13:55

Hvala vam, mislim da je ovo prvi pregled da je bas sve u redu... 

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

• doram
    17. Kolovoz 2022. 17:13

sokić

Ma nemoj se mučiti tabletama, pricekaj, meni je krvarenje trajalo tocno 10 dana, također oskudno, prvo smeđarenje a onda kao lagana menga. Odmah dan nakon sto je prestalo otisla sam na uzv i potvrđeno je da se sve očistilo.

Ma meni je doslovno stalo samo od sebe, od petka do nedjelje jedva koja kap i od nedjelje nista. Evo me sad ležim u bolnici do sada 4 tablete misoprostola i mislim da cu umrijeti od bolova. Strasno je u najmanju ruku ću to reći. Ali za sve djevojke iz ovog područja  barem da znaju kbc Osijek doktorica i sestre koje su na odjelu su stvarno prekrasne i svaka im čast, stalno provjeravaju kako sam i donose tablete protiv bolova, ali nažalost sve ih povratim. Bol kao bol jednom će proći ali mi je drago da su žene oko mene ljudi prije svega. I naravno nemam nikakvu vezu niti sam povlačila telefonske brojeve. Jednostavno prema svim ovdje pacijenticama su drage i ljubazne. 

🏁 01/2022
    ➕07/2022 ~ 08/2022 💔10 tt blighted ovum --} misoprostol, kiretaža
    ➕12/2023 - 01/2024 💔 7tt missed ab. --} mifegin, misoprostol
    📃 normozoospermia
    📃 kariogrami uredni
    📃 pai1 heterozigot, mthfr heterozigot
    📃 nalazi krvi, hormoni, stitnjaca kao i brisevi uredni
    ➕ 8/2024, imamo otkucaje . Na 8 tt nema otkucaja vise 💔👼🏻
    🧔🏻‍♂️35 👩 29

Nela2105
    17. Kolovoz 2022. 21:02

Doram traži protiv bolova pikicu.. ne počne djelovat odmah, ali kad pocne bolovi su okej.. 

👩🏼 26
    🧔🏻‍♂️ 38
    Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
    “Missing you comes in waves.
    Today I’m drowning!”
    02/2024 +
    03/2024 srčeko kuca ❤️

• doram
    18. Kolovoz 2022. 06:19

Nela2105

Doramtraži protiv bolova pikicu.. ne počne djelovat odmah, ali kad pocne bolovi su okej..

Odmah su me opremili prvo sa paracetamola 2 od 500 pa su mi naknadno jos donijeli 2 brufena. Problem je samo sto ja cim ih popijem odmah ih i povratim. Za sad su mi dali 6 tableta mizoprostola, mislila sam da necu preživjeti noć ali počeo je djelovat brufen pa sam uspjela malo i odspavati. Ne znam kolika je praksa da se bude u bolnici nakon ovih tableta ? Čekam vizitu da pitam. Stalno me pitaju za ugruške jel izlaze a njih baš nema ili slabo. 

🏁 01/2022
    ➕07/2022 ~ 08/2022 💔10 tt blighted ovum --} misoprostol, kiretaža
    ➕12/2023 - 01/2024 💔 7tt missed ab. --} mifegin, misoprostol
    📃 normozoospermia
    📃 kariogrami uredni
    📃 pai1 heterozigot, mthfr heterozigot
    📃 nalazi krvi, hormoni, stitnjaca kao i brisevi uredni
    ➕ 8/2024, imamo otkucaje . Na 8 tt nema otkucaja vise 💔👼🏻
    🧔🏻‍♂️35 👩 29

Lana99
    18. Kolovoz 2022. 12:54

Jel neka od vas ostala trudna odmah nakon spontanog, prije prve menstruacije?
    Naime, 5.8. Sam imala spontani I po svemu sudeći imala sam ovulaciju 15.8. Te sam tada imala nezaštićeni odnos s ejakulacijom i 16. Ujutro sam imala malo krvi i malo me probadao desni jajnik no odmah je prestalo..
    Teoretski postoji velika vjerojatnost da sam trudna..
    Kada da uopće uradio betu?
    Idem kod gin na pregled 24.

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

PiaBuu
    18. Kolovoz 2022. 13:01

Beban, drago mi je zbog tebe,zelim ti mirnu i skolsku trudnocu!  svakako nam se javljaj da znamo kako si, nemoj nas zaboraviti :)
    Loza,kako si ti? kk1109 ? 
    Javljam vam se nakon tjedan dana, tu sam, citam vas! al... jednostavno sam trebala malo predaha od svega, zao mi je zbog novih cura, znajte da niste same i ovdje mozete pronaci utjehu i sve sta vas zanima! 
    Jos malo i nakon pola godine od drugog spontanog krecemo i mi, lagano se pripremamo... Puno mi znaci sta imam vas i sta vam mogu pisati :) 
    Jucer sam poslala doktoru nalaze i sve je uredu, jos moram nadopuniti nalaze sa ACL i beta 2glikoprotein da se isklucji APS ( ako mi netko moze vise o tome bila bih zahvalna ), jel netko vadio pretrage  ANA i ENA ?  i ako da, gdje i cijena. Ugl, preporucio nam je da decko uzima profertil jer ima bakteriju u ejakulatu ( nesto sitno ) netko iskustva s time? trenutno uzima almagea men.. 
    Mene sad brine jedna stvar, privatnik mi je rekao da krenem s utrogestanom premda nisam trudna, dok drzavna kada saznam za trudnocu, hoce li to biti prekasno ili ? 

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

Nela2105
    18. Kolovoz 2022. 16:28

Doram ja sam bila u bolnici 5 dana.. krvarila sam prva tri, i peti dan radila uzv da se potvrdi da je sve izaslo i isla doma..
    Morala strogo mirovat jos par dana.. znam da zvuci ruzno, ali trenutno si puno sigurnija u bolnici nego da si doma.. 
    drzi se ❤️

👩🏼 26
    🧔🏻‍♂️ 38
    Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
    “Missing you comes in waves.
    Today I’m drowning!”
    02/2024 +
    03/2024 srčeko kuca ❤️

Beban
    18. Kolovoz 2022. 16:55

Piabuu sad cu zbog tebe nastaviti pratiti temu tko planira i radi na bebi... obrisala sam jeziv potpis da ne plasim zene na trudnickom forum, iscitala sam ceo zimske bebe i bilo mi je strasno citati Nas bebac a znam da sam citala njene postove pre toga ovde... ipak kasnije se nije niko odjavio usled nesrecnog razvoja dogadjaja pa je to ipak ohrabrujuce! 
    Citam da Blair ima ureaplazmu u poodmakloj trudnoci, leci se i nije zabrinuta, tako je lepo citati njihov optimizam, naravno gledam da ni ne mislim o svim nasim iskustvima ali nekad mi i ne podje za rukom....
    Kk1109 je na prolecnim, tamo sam i ja, cekamo da se javi posle danasnjeg pregleda i naravno odmah briga ali verovatno joj je pregled poslepodne ili uziva u lepim vestima, moramo se baciti u pozitivno razmisljanje!
    Puno pozdrava za sve

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

kk1109
    18. Kolovoz 2022. 22:46

Bok curee, PiaBuu, Beban...hvala sta mislite na mene🤗❤️
    PiaBuu drago mi je vidjet da polako krecete u nove pobjede. Nazalost nemam ti pojma o ovim pretragama koje trebas raditi. Kaj se tice utrogestana, meni je reko gin da s tim krenem cim vidim plusic na testu, tako je i bilo. E sad kakav to ucinak ima prije i dal moze pomoc ja fkt ne znam. U principu je to progesteron, dal to ima veze i moze pomoc kod zaceca stvarno ne znaam 🤷‍♀️🤷‍♀️ ja se nadam da nam se uskoro pridruzujes na proljetnim bebama i da cemo vidjeti tvoj plusic❤️
    Kako Beban kaze, mi se tamo druzimo na proljetnim bebama, neopisivo mi je drago da je smedarenje prestalo i da je sad puno lakse psihicki kroz trudnocu prolazit, nadam se da cemo se pratit kroz cijelu i skolsku trudnoci posto smo si tu (kolko sam skuzila dan dva razlike).
    Posto sam kod privatnika ovu trudnocu pregledi su uvijek popodne pa se zato nisam javljala. S bebicom je sve supeer, danas sam 11+3, a bebac odgovara 12+2. Preventivno sam i dalje na utrogestanima cisto zbog svega kaj smo prosli + kaj sam preventivno sad dobila Sumamed zbog prosle upale pa da se ne ponovi. Ovaj put stvarno vjerujem svojoj gin i prepustila sam sve u njene ruke i slijepo pratim upute. Uz sve to svaki tjedan vadim krv da se vidi jel ima kakve upale na vidiku. 
    Malo sam se povukla s ove teme jer ne znam koliko novim curkama pase/smeta pisanje o trudnoci jer vjerujem da prolaze najgore dane u svom zivotu pa nebi voljela stavljat sol na ranu. Svim novim i starim curama saljem puno podrske i zagrljaja i samo vjerujte da ce sve biti dobroo i da ce i vasa beba docii....i da, niste same❤️❤️

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.