Doram ja sam bila u bolnici 5 dana.. krvarila sam prva tri, i peti dan radila uzv da se potvrdi da je sve izaslo i isla doma..
Morala strogo mirovat jos par dana.. znam da zvuci ruzno, ali trenutno si puno sigurnija u bolnici nego da si doma..
drzi se ❤️
👩🏼 26
🧔🏻♂️ 38
Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
“Missing you comes in waves.
Today I’m drowning!”
Piabuu sad cu zbog tebe nastaviti pratiti temu tko planira i radi na bebi... obrisala sam jeziv potpis da ne plasim zene na trudnickom forum, iscitala sam ceo zimske bebe i bilo mi je strasno citati Nas bebac a znam da sam citala njene postove pre toga ovde... ipak kasnije se nije niko odjavio usled nesrecnog razvoja dogadjaja pa je to ipak ohrabrujuce!
Citam da Blair ima ureaplazmu u poodmakloj trudnoci, leci se i nije zabrinuta, tako je lepo citati njihov optimizam, naravno gledam da ni ne mislim o svim nasim iskustvima ali nekad mi i ne podje za rukom....
Kk1109 je na prolecnim, tamo sam i ja, cekamo da se javi posle danasnjeg pregleda i naravno odmah briga ali verovatno joj je pregled poslepodne ili uziva u lepim vestima, moramo se baciti u pozitivno razmisljanje!
Puno pozdrava za sve
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Bok curee, PiaBuu, Beban...hvala sta mislite na mene🤗❤️
PiaBuu drago mi je vidjet da polako krecete u nove pobjede. Nazalost nemam ti pojma o ovim pretragama koje trebas raditi. Kaj se tice utrogestana, meni je reko gin da s tim krenem cim vidim plusic na testu, tako je i bilo. E sad kakav to ucinak ima prije i dal moze pomoc ja fkt ne znam. U principu je to progesteron, dal to ima veze i moze pomoc kod zaceca stvarno ne znaam 🤷♀️🤷♀️ ja se nadam da nam se uskoro pridruzujes na proljetnim bebama i da cemo vidjeti tvoj plusic❤️
Kako Beban kaze, mi se tamo druzimo na proljetnim bebama, neopisivo mi je drago da je smedarenje prestalo i da je sad puno lakse psihicki kroz trudnocu prolazit, nadam se da cemo se pratit kroz cijelu i skolsku trudnoci posto smo si tu (kolko sam skuzila dan dva razlike).
Posto sam kod privatnika ovu trudnocu pregledi su uvijek popodne pa se zato nisam javljala. S bebicom je sve supeer, danas sam 11+3, a bebac odgovara 12+2. Preventivno sam i dalje na utrogestanima cisto zbog svega kaj smo prosli + kaj sam preventivno sad dobila Sumamed zbog prosle upale pa da se ne ponovi. Ovaj put stvarno vjerujem svojoj gin i prepustila sam sve u njene ruke i slijepo pratim upute. Uz sve to svaki tjedan vadim krv da se vidi jel ima kakve upale na vidiku.
Malo sam se povukla s ove teme jer ne znam koliko novim curkama pase/smeta pisanje o trudnoci jer vjerujem da prolaze najgore dane u svom zivotu pa nebi voljela stavljat sol na ranu. Svim novim i starim curama saljem puno podrske i zagrljaja i samo vjerujte da ce sve biti dobroo i da ce i vasa beba docii....i da, niste same❤️❤️
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Drage moje, da i vas pitam da li imate slično iskustvo ili znanje o sljedećoj situaciji. Danas mi je 13. dc,, a lh trakice su skoro negativne, tj. druga crtica je skoro nevidljiva. Do sad a sam ih uvijek radila i od 11.dc, i tada su bile pozitivne, ali pik je uvijek bio otprilike 13., ili 14.dana ciklusa. Još sam od ovog ciklusa počela sa raznim suplementima, čajevima i baš sam bila optimista za ovaj ciklus, a ono izgleda neće biti ni ovulacije. 😔
Hej cure :) da vas pozdravim 💙
I ja sam se malo povukla iz istog razloga što je Kk navela, plus što je i meni samoj teško nekad čitati tužne priče i vidjeti nove cure ovdje... Ne želim se vraćati u to i iznova proživljavati te trenutke užasa u našim životima.
Došla sam provjeriti kako ste mi i da javim da smo mi dobro 💙
Žal ne mora značiti da ti neće biti ovulacije, sad si imala biokemijsku a prije toga si imala spontani (samo 1 menstruacija nakon toga, jel?). Hoću reći da ti je tijelo svašta prošlo u zadnja 3-4 mjeseca, fizički, psihički i emocionalno, što će samo malo pomaknuti ovulaciju na koji dan kasnije. Nemoj klonuti već sada, vjeruj u sebe ❤️
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Ja sam imala spontani 5.8. i ovulacijske trakice su mi bile pozitivne od 12.8. Do 15. a 16.ujutro sam imala ovulacijsko krvarenje jako sitno i malo me jajnik bolioo tu večer i sve je prošlo. Nakon toga sam još 2 dana radila trakice i negativne su tako da pretpostavljam da je do ovulacije došlo ili 15.navecer ili 16.ujutro
Odnos sam imala 12., 13. I 15.8.
Šta mislite kolike su mi šanse za trudnoću?
Jer ja mislim ogromne i jedva čekam da napravim testić i da vam javim😊
I nakon ovulacije me nastavio maaalo trbuh grčiti, ali toliko da mi paše tako da se nadam da je bebica na putuu. Držite mi fige 💚💚🤞👶
Nama bi to bila prva beba i jaaaako dugo željena

23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Ja sam imala spontani 5.8. i ovulacijske trakice su mi bile pozitivne od 12.8. Do 15. a 16.ujutro sam imala ovulacijsko krvarenje jako sitno i malo me jajnik bolioo tu večer i sve je prošlo. Nakon toga sam još 2 dana radila trakice i negativne su tako da pretpostavljam da je do ovulacije došlo ili 15.navecer ili 16.ujutro
Odnos sam imala 12., 13. I 15.8.
Šta mislite kolike su mi šanse za trudnoću?
Jer ja mislim ogromne i jedva čekam da napravim testić i da vam javim😊
I nakon ovulacije me nastavio maaalo trbuh grčiti, ali toliko da mi paše tako da se nadam da je bebica na putuu. Držite mi fige 💚💚🤞👶
Nama bi to bila prva beba i jaaaako dugo željena
Sretno! U moja oba slučaja je bilo dobitno više seksa, svaki dan 5 dana prije ovulacije, samo mi je prvi put trebalo dvije godine da to shvatim 😂 svakom upali drukčije tako da ne možemo nagađati kolike su šanse, ali realno, čim si imala barem jedan nezaštićeni odnos u plodnim danima - šanse postoje :)
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Loza nije mi do smijanja, ali na ovo sam se jednostavno morala nasmijat i hvala ti na tome 😉
Da ne bi bilo ne mislim nista lose, samo mi je jako simpatican nacin na koji si to napisala..
👩🏼 26
🧔🏻♂️ 38
Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
“Missing you comes in waves.
Today I’m drowning!”
Draga Loza, ti si genije za ove probleme❣️ Bila si potpuno u pravu! Evo lh test je pokazao pik
Znači 15.dc! Ja sam mislila ništa od ovulacije, uvijek bude 12. ili 13., a vidi🙂 Točno si rekla da je sigurno pomjereno zbog biokemijske itd. A ja bila pesimista pa pesimista. Uh, da mi je neko rekao da ću se ovulaciji ovoliko obradovati... Jer sam mislila i zbog male rezerve jajnih stanica da su ovulacije počele se prorjeđivati. Ma u glavi sam vec bila u menopauzi... Tako da znaš da kad sam vidjela pik, da si mi bila momentalno na umu!❤
Zdravo cure,već nekoliko dana pretražuješ po int šta je razlog,naime 7 godina sam radila na trudnoći svi nalazi uredu i kod muza i mene ali svih tih godina samo sve površno nalazi,nalazi,nalazi ništa konkretno.U Avgustu ove godine dokt je odlučila da će mi početi sa stimulacijom(rekla je dva mjeseca stimulacije nakon toga ako ne bude ništa preostaje samo umjetna na šta sam i pristala samo da se ostvarim kao majka)naime pod stimulacijom se smatrala inekcija Ovitrelle,koju sam primila u Junu 12og dana menz nisam se iskreno nadala da će pomoći nisam vjerovala ali već sljedeći mjesec u Julu 6og sam uradila test iako tek 10og bi trebala dobiti ali ja sam imala bolove u stomaku,cice su me jako boljele na šta mi je prijateljica rekla ma ti si trudna i ja odlučim uraditi test 6og,gdje je se i pokazao pozitivan mojoj sreći nije bilo kraja i cijeloj mojoj obitelji od uzbuđenja nisam mogla čekati morala sam taj dan otići dokt da mi kaže jel istina ili ne,na ultrazvuku se ništa još nije vidjelo dokt je bio odvratan premda to nije bio dokt koji me prati od početka.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji