Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mamax4
    13. Kolovoz 2022. 10:28

Bubi..

mamax4

kk1109

mamax4

Drage moje, kakva Vam je bila prva menga nakon spontanog? Evo meni se danas pojavio smeđi iscjedak, imam grčeve i stomak mi je nadut. A koliko sam nervozna i živčana 🤯 užas! Danas mi je 5 tj. i 1 dan od spontanog (17tt). Ne znam što očekivati pa sam se opskrbila Always 5…

Meni ti je dosla tocno 30 dana nakon spontanog (18tt). Bila je jaaaaako obilna, znala sam doslovno imat izljeve da bi procurila ako nebi bila na wc. Takve su bila sve nakon spontanog, valjda se tjelo jos cistilo…dalje ne znam jer sam nakon 2 menge opet dobila plusic pa ko znaa. Al daa, opskrbi se uloscima onim velikim…po mojem iskustvu stvarno su bile obilne. Meni su inace po 3 max 4 dana j to ful slabo, nakon spontanog 5 dana jaaaako obilne.

Hvala ti puno ❤️ budem sutra otišla po još paket/dva noćnih uložaka. Stalno imam grčeve i iscjedak, čisto me strah kakva će biti 👹 a još u utorak imamo kirvaj 🤦 a budem nekako sve preživjela na nogama 🤞

Pozdrav, čisto da podjelim svoje iskustvo, meni je mega stigla nakon 30 dana, trudna sam bila 9 tj. I čitajući iskustva sam se opremila ratnički i očekivala katastrofu, kod mene je bilo obratno, nisam ju ni osjetila i trajala je kraće nego obično a krvarenje je bilo normalno. Tako da, valja biti spreman na najgore, ali ne mora nužno biti tako. 😊

Nakon 38 dana, stigla je 👹. Za sada je ok, vidjeti ću kasnije....ali BRUFEN 600 je u "pripravnosti" 😁

• avama
    13. Kolovoz 2022. 18:49

Evo moja m je stigla nakon 27 dana (9 tj spontani). Prvo je bil omal smedje, onda je krenulo jave krvarenje, pa stalo, pa opet malo dodje. Danas 3.dan. e sad je bitno samo da se sve ocisti jer mi je nešto bilo ostalo

• mamax4
    13. Kolovoz 2022. 19:07

avama

Evo moja m je stigla nakon 27 dana (9 tj spontani). Prvo je bil omal smedje, onda je krenulo jave krvarenje, pa stalo, pa opet malo dodje. Danas 3.dan. e sad je bitno samo da se sve ocisti jer mi je nešto bilo ostalo

Meni je danas stigla, jutros malo krvi, i cijeli dan nakon toga ide smeđe. Ali svaka moja M je tako počinjala, prvi dan smeđe onda drugi dan crveno. Budem vidjela....možda i ova bude kao sve 🤞 ali nemam nikakvih bolova, jutros samo grčevi.

Nela2105
    15. Kolovoz 2022. 10:42

Jutro cure, imam pitanje..
    30.07. je medikamentozno dovršen pobačaj, krvarila sam dva dana iza toga jako i onda samo smedi iscjedak.
    Onda sam 08.08. bila na kontroli i vaginalno je rađen uzv nakon kojeg je opet krenulo krvarenje.. 
    danas je tjedan dana od toga i opet je krenula bas svjeza krv s ugrusciuma..
    U bolnici mi je receno ako se krvarenje nastavi (01.08. Kad sam izasla iz Petrove) da se odmah javi u prvu hitnu..
    E sad, ovo krvarenje je ko da imam mjesecnici, znaci nista vise ni manje nego sta sam inace imala svaki mjesec..
    Ali nisam pametna, cudno mi je da bi tako brzo dosla mjesecnica, a opet ovaj me u ponedjeljak bas izmesario i moglo bi bit da je od toga

👩🏼 26
    🧔🏻‍♂️ 38
    Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
    “Missing you comes in waves.
    Today I’m drowning!”
    02/2024 +
    03/2024 srčeko kuca ❤️

• mamax4
    15. Kolovoz 2022. 14:08

Nela2105

Jutro cure, imam pitanje..
    30.07. je medikamentozno dovršen pobačaj, krvarila sam dva dana iza toga jako i onda samo smedi iscjedak.
    Onda sam 08.08. bila na kontroli i vaginalno je rađen uzv nakon kojeg je opet krenulo krvarenje..
    danas je tjedan dana od toga i opet je krenula bas svjeza krv s ugrusciuma..
    U bolnici mi je receno ako se krvarenje nastavi (01.08. Kad sam izasla iz Petrove) da se odmah javi u prvu hitnu..
    E sad, ovo krvarenje je ko da imam mjesecnici, znaci nista vise ni manje nego sta sam inace imala svaki mjesec..
    Ali nisam pametna, cudno mi je da bi tako brzo dosla mjesecnica, a opet ovaj me u ponedjeljak bas izmesario i moglo bi bit da je od toga

Možda da čisto zbog svoga mira odeš na hitnu. Ja sam imala spontani prošli mjesec, krvarila 4 dana, nakon toga još 15 dana mi se izmjenjivalo smeđe pa iscjedak krvi, ali nisam imala ugrušaka. Ali kod mene je bio porod i čišćenje kiretažom i vakumom. Nakon 38 dana sam dobila mengu...prvo cijeli dan smeđe i jučer kao da sam pipu otvorila, od jutra ide baš obilno...međutim saznala sam da to smeđe se ne računa kao menga..tak da je meni danas tek 2. dan i užaaasno ide, ali bez bolova.

Lana99
    15. Kolovoz 2022. 17:01

Loza 💙😇

Lana99 o Bože kakvih gluposti sam se načitala od te tvoje gin! Svašta i razloga. Naravno da ćeš vjerovati doktoru i pratit njegove savjete nego savjete cura s foruma, ali realno, krivo je more?! Vatafak?! Oprosti al užasno sam se naživcirala na tu izjavu… Koji god razlog bio ništa neće vratiti naše bebice, ali takve izjave jednostavno vrijeđaju inteligenciju pacijentice. Po tome niti jedna žena ikada ne bi održala trudnoću ako se kupala u moru. Znaj da nisi ti kriva i nikako to nisi mogla spriječiti! ❤️
    Što se tiče nove trudnoće, ja sam svog sina izgubila u 16tt i dobila sam zeleno tjedno za nove pokušaje odmah nakon prve menstruacije pa sam odma i ostala trudna. To mi je bio baš šok jer nam je za prvu trudnoću trebalo cca godinu dana. Trudnoća je cijelo vrijeme uredna, imala sam neki hematom ali sam ga brzo riješila. Trudnoća po ničemu nije rizična, samo sam u početku morala malo više mirovati dok ne prođem te svoje "krizne tjedne". Čak sam dobila zeleno svjetlo i za put na more i plivanje u moru, što sam i iskoristila. Svu sreću ti dalje želim i ne daj da ti baš svakakvi komentari gina ulaze u mozak. Aj da sam tako nešto pročitala na članku 24 sata, al ovo…

Vozila sam se preko 30 sati prvo 15 autobusom pa 15 autom i još na trajekt.. rekao je kako je rana trudnoca bila te je sve još jako osjetljivo i da može biti uzrok.  Bila sam i pod ogromnim stresom.. ne znam.. išla sam naknadno na kontrolu i drugo mišljenje i na doktorica je također rekla da ne moram čekati I da je ciklus uredno krenuo i da je sve okej te da samo još napravim papu redovno i tjt.. znate li možda da je netko zatrudnio prije prvog ciklusa nakon spontanog?😔

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Nela2105
    15. Kolovoz 2022. 21:21

Mamax4 ma ja sam bebicu držala u rukama i gledala posteljicu tako da sam 100% sigurna da je sve izaslo…
    Samo mislim da me ovaj bas unakazio jer mi nikad pregled tolko bolan nije bio..
     eto to je bilo ujutro, kroz dan apsolutno nista, neka lagana krv nista posebno.. sutra svakako trebam do ginekologice ali nekako nisam za to da me opet cackaju jer nemogu to jednostavno psihicki.. 19. sam narucena privatno i nadam de da ce se smirit to sve barem malo da se mogu uzet brisevi i to sta treba..

👩🏼 26
    🧔🏻‍♂️ 38
    Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
    “Missing you comes in waves.
    Today I’m drowning!”
    02/2024 +
    03/2024 srčeko kuca ❤️

Beban
    17. Kolovoz 2022. 09:18

Drage devojke, javljam se sa lepim vestima, beba je vitalna, cak je naprednija 4 dana, trebalo je da sam 11+4 a kaze da sam 12+2, jako sam srecna, ne moram vise koristiti utrogestan posto vec dugo nije bilo krvarenja, pa se nadam da ce mi biti manje muka… svima vam zelim srecu koju trenutno osecam

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

Nas_bebac
    17. Kolovoz 2022. 11:47

Beban

Drage devojke, javljam se sa lepim vestima, beba je vitalna, cak je naprednija 4 dana, trebalo je da sam 11+4 a kaze da sam 12+2, jako sam srecna, ne moram vise koristiti utrogestan posto vec dugo nije bilo krvarenja, pa se nadam da ce mi biti manje muka… svima vam zelim srecu koju trenutno osecam

Draga Beban da samo znas koji trnci stece su me upravo prosli kad sam procitala sta si napisala zelim ti urednu i skolsku trudnocu zasluzila si !!!

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Nas_bebac
    17. Kolovoz 2022. 11:48

*trnci je trebalo pisat

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.